Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Ευέλικτο penis plug με μπάλες μασάζ

Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, το εύκαμπτο penis plug με μπάλες παρέχει την απόλυτη διέγερση για διείσδυση στην ουρήθρα.

Περισσότερες πληροφορίες

1037/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Είτε πρόκειται για αρχάριο είτε για επαγγελματία, το εύκαμπτο penis plug με μπάλες παρέχει την απόλυτη διέγερση για διείσδυση στην ουρήθρα.

     

    Το penis plug μας είναι ένα ιδιαίτερα περίτεχνα κατασκευασμένο βύσμα πέους που εντυπωσιάζει όχι μόνο με το ιδιαίτερο σχήμα του αλλά και με την ευελιξία του, την εντυπωσιακή του ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε ανατομική στροφή. Αυτό επιτρέπει όχι μόνο την ευκολότερη εισαγωγή, αλλά και τη δυνατότητα να φοράτε το penis plug μας για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

     

    Ο διαστολέας μας διαθέτει συνολικά δώδεκα, περίπου 6 mm και 8 mm ø σφαίρες από ανοξείδωτο χάλυβα, οι οποίες έχουν προσαρτηθεί σε έναν ελαφρώς εύκαμπτο άξονα. Αυτές οι "μπάλες μασάζ" δημιουργούν μια απίστευτα έντονη αίσθηση που θα μεταφερθεί βαθιά στον πυρήνα σας με κάθε κίνηση.

    Αυτό το penis plug είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο ουρηθρικό παιχνίδι που είναι ιδανικό για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Έχουμε εξοπλίσει το penis plug με έναν δακτύλιο βελανιδιού για να εγγυηθούμε το βέλτιστο κράτημα (εύκολα αντικαταστάσιμο, σε δύο καθολικά μεγέθη: 25 mm και 30 mm).

    Χάρη στο μέγιστο μήκος των 130 mm (εκ των οποίων μπορούν να εισαχθούν περίπου 115 mm), μπορούμε να ικανοποιήσουμε και πιο ακραίες επιθυμίες. Η μέγιστη άνεση, η ευελιξία και το τέλειο μήκος χαρακτηρίζουν αυτό το παιχνίδι. Εξωτικό έξτρα: Ένα κρύσταλλο χρώματος ζαφειριού που προσφέρει μια ελκυστική εμφάνιση.


    Κατασκευασμένο από κράμα ιατρικού χάλυβα με διαδικασία CNC, αυτό το penis plug επιτρέπει την πολύ σταδιακή εισαγωγή και είναι κατάλληλο και για τον όχι και τόσο έμπειρο χρήστη. Το εύκαμπτο σχήμα, ο δακτύλιος της βάλανος και η ασυνήθιστη μορφή του εξασφαλίζουν ότι το penis plug παραμένει σταθερά στη θέση του κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

     

    Υγιεινή: Για την εισαγωγή θα πρέπει να χρησιμοποιείται ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ λιπαντικό. Για την προηγούμενη απολύμανση, χρησιμοποιήστε το σπρέι VERYCLEAN.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Servizio impeccabile...

    Servizio sempre veloce e puntuale, prodotti di qualità, prezzi più che ragionevoli. Che altro si può chiedere?

      Αξιολόγηση 

      Super agréable à porter

      Super agréable à porter même sous un vêtement j'aime sa flexibilité, les boules de deux tailles,son poids, pas de sensation de douleur ou irritation. un beau jouet pour la bite ;)

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Ευέλικτο penis plug με μπάλες μασάζ

      Ευέλικτο penis plug με μπάλες μασάζ

      Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, το εύκαμπτο penis plug με μπάλες παρέχει την απόλυτη διέγερση για διείσδυση στην ουρήθρα.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: