Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Strap on dildo Strap on

Ενημερωτικό δελτίο

Διπλό Penetrator με δόνηση

Το μυστικό της επιτυχίας του Dual Penetrator έγκειται στον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και απόλαυσης: Ο ενσωματωμένος δακτύλιος πούτσου παρέχει πρόσθετη στήριξη, παρατείνει τη στύση και αυξάνει τη σεξουαλική αντοχή, ενώ ο εργονομικά διαμορφωμένος, δονητικός δονητής παρέχει στοχευμένη διέγερση τόσο του σημείου G όσο και του προστάτη.

Περισσότερες πληροφορίες

3635/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με αυτό το έξυπνο ερωτικό παιχνίδι, μπορείτε να απολαύσετε τη διπλή διείσδυση στο έπακρο! Αυτό το υψηλής ποιότητας Penetrator είναι ένας συνδυασμός ενός δονητικού ρεαλιστικού δονητή και ενός άνετου δακτυλίου πούτσου που περικλείει τόσο τον άξονα του πέους όσο και τους όρχεις. Με 10 συναρπαστικές λειτουργίες δόνησης, από απαλά παλλόμενες έως εκπληκτικά δυνατές δονήσεις, αυτό το διπλό Penetrator προσφέρει όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε για απεριόριστη πρωκτική ή κολπική απόλαυση.

    Το μυστικό της επιτυχίας του διπλού διεισδυτή βρίσκεται στον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και απόλαυσης: Ο ενσωματωμένος δακτύλιος πούτσου παρέχει πρόσθετη στήριξη, παρατείνει τη στύση και αυξάνει τη σεξουαλική αντοχή, ενώ ο εργονομικά διαμορφωμένος, δονητικός δονητής παρέχει στοχευμένη διέγερση τόσο του σημείου G όσο και του προστάτη. Αυτό το ερωτικό παιχνίδι δεν είναι μόνο το κλειδί για πιο έντονη απόλαυση κατά τη διάρκεια της διπλής διείσδυσης, αλλά και ένας τρόπος για να ανεβάσετε την εμπειρία με τον σύντροφό σας σε ένα νέο επίπεδο.

    Το Dual Penetrator αναπτύχθηκε ειδικά για να κάνει επιτέλους τη φαντασίωση της διπλής διείσδυσης - την ταυτόχρονη διείσδυση δύο πέους - πραγματικότητα και χαρακτηρίζεται από τη ρεαλιστική υφή και το σχήμα του. Οι εύκαμπτοι αλλά σταθεροί δακτύλιοι εφαρμόζουν τέλεια και όχι μόνο εξασφαλίζουν ότι ο δονητής δεν γλιστράει, αλλά και ότι είναι πολύ άνετος στη χρήση.

    Συμβουλές για ακόμα πιο ρεαλιστική απόλαυση:

    Η χρήση του υβριδικού μας λιπαντικού ManCunt, το οποίο έχει ως πρότυπο το πραγματικό σπέρμα σε εμφάνιση και σύσταση, προσφέρει μια εξαιρετικά ρεαλιστική εμπειρία που ανεβάζει τη χρήση του Dual Penetrator σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ο μοναδικός συνδυασμός συστατικών με βάση το νερό και τη σιλικόνη εξασφαλίζει λίπανση μεγάλης διάρκειας χωρίς να κολλάει ή να στεγνώνει γρήγορα. Το λιπαντικό είναι ιδανικό για όσους εκτιμούν την αυθεντική αίσθηση και ταυτόχρονα εκτιμούν την ασφάλεια και την άνεση, καθώς είναι κατάλληλο και για το ευαίσθητο δέρμα.

    Η φροντίδα και ο καθαρισμός του διπλού διεισδυτή είναι πολύ εύκολος: απλά καθαρίστε μετά τη χρήση με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με το σπρέι μας VERYCLEAN.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Διπλός διεισδυτής με δόνηση
    • Το τέλειο σεξουαλικό παιχνίδι για διπλή διείσδυση.
    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κολπικά και πρωκτικά.
    • Διαστάσεις: 14 x 3,25 cm (δονητής) | 3,25 cm (διάμετρος δακτυλίου άξονα πέους) | 3,75 cm (διάμετρος δακτυλίου οσχέου)
    • 10 λειτουργίες έντονης δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης
    • Υλικό: Liquid Silicone (μαλακό, εύκαμπτο, ανθεκτικό και αδιάβροχο)
    • Ενσωματωμένος δακτύλιος οσχέου για πρόσθετη στήριξη
    • Σύγχρονο τσιπ μνήμης που ανακαλεί την τελευταία λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε
    • Κλείδωμα ασφαλείας - πατήστε και κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε.
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB - περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης.
    • Φορτίζεται πλήρως σε 1,5 ώρα.
    • Λειτουργεί για 60 λεπτά σε υψηλή και 90 λεπτά σε χαμηλή ένταση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    He enjoyed it and came very hard

    He enjoyed it and came very hard. Everyone enjoys the vibrations.

      Αξιολόγηση 

      Balls deep!!

      Heck yeah!!!! She/we loved it. The ring is not big enough or stretchable enough to get over even the average sized cock n balls. But if she likes double penetration, she'll love this on you as you're penetrating her no matter how you make it work. There's always a 'work-around', figure it out.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Διπλό Penetrator με δόνηση

        Διπλό Penetrator με δόνηση

        Το μυστικό της επιτυχίας του Dual Penetrator έγκειται στον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και απόλαυσης: Ο ενσωματωμένος δακτύλιος πούτσου παρέχει πρόσθετη στήριξη, παρατείνει τη στύση και αυξάνει τη σεξουαλική αντοχή, ενώ ο εργονομικά διαμορφωμένος, δονητικός δονητής παρέχει στοχευμένη διέγερση τόσο του σημείου G όσο και του προστάτη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: