Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Strap on dildo Strap on

Ενημερωτικό δελτίο

Λουράκι για άνδρες

Χαρίστε στον σύντροφό σας ή στον σύντροφό σας εντελώς χωρίς αναστολές και επίμονα με αυτό το υπέροχο λουράκι για άνδρες! Αυτό είναι που περίμεναν οι άνδρες της κοινότητας του pegging! Το σλιπ strap on της MEO ® προσαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα του σώματός σας και διαθέτει ενσωματωμένο δακτύλιο O-ring.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Χαρίστε στον σύντροφό σας χωρίς αναστολές και με διάρκεια με αυτό το υπέροχο λουράκι για άνδρες! Αυτό είναι που περίμεναν οι άνδρες της κοινότητας του pegging! Το σλιπ strap on της MEO ® αγκαλιάζει τέλεια το περίγραμμα του σώματός σας και διαθέτει ενσωματωμένο δακτύλιο O-ring. Είναι αρκετά διακριτικό ώστε να φοριέται όλη μέρα και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε υπέροχα έντονο pegging ή strap on sex.

     

    Αυτή η αισθητική εξέλιξη ενός συμβατικού strap on για άνδρες είναι ένα ασφαλές, πολύ άνετο στη χρήση σλιπ strap on που σχεδιάστηκε από ειδικούς στο pegging. Το σύγχρονο strap on για άνδρες διαθέτει υποστηρικτικό, πολύ φαρδύ ζωνάρι, είναι κατασκευασμένο από μαλακό, ελαστικό υλικό και διαθέτει εσωτερικούς νάιλον ιμάντες για την καλύτερη δυνατή στήριξη κατά τη διάρκεια του pegging sex.

     

    Ο ανθεκτικός, ενισχυμένος δακτύλιος O του σλιπ Strap on τεντώνεται για να φιλοξενήσει τον αγαπημένο σας δονητή ή δονητή. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι χρήστες θα λατρέψουν αυτό το εύχρηστο strap on για άνδρες.

     

    Απλά τοποθετήστε έναν δονητή στο κομψό strap on για άνδρες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Ο σχεδιασμός με σλιπ μπόξερ δημιουργεί μια δροσερή εμφάνιση που συνδυάζεται μόνο με την άνεση του ελαστικού strap on.

     

     

    Φορέστε το strap on για άνδρες ως κανονικό εσώρουχο στην καθημερινή ζωή ή χρησιμοποιήστε το μαζί με ένα δονητή strap on, τον οποίο μπορείτε απλώς να περάσετε μέσα από τον δακτύλιο O.

     

    Σημειώστε, ωστόσο, ότι ο δονητής δεν περιλαμβάνεται. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δονητές strap on εδώ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

     

    Τι είναι το strap on για άνδρες

     

     

    Είναι ακόμα ένα θέμα ταμπού: το Pegging - Ωστόσο, οι περισσότεροι άνδρες δεν γνωρίζουν καν τι χάνουν... Όχι άδικα το pegging είναι μία από τις πιο καυτές νέες τάσεις στο σεξ. Το strap on , ή αλλιώς strap-on dildo, είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικούς σκοπούς. Παρεμπιπτόντως, το σεξ με το strap on dildo ονομάζεται pegging. Ο δονητής είναι συνήθως προσαρτημένος σε ένα είδος ιμάντα και δένεται γύρω από τη μέση. Με αυτόν τον τρόπο, το strap on dildo γίνεται υποκατάστατο του πέους. Ένα strap on μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για διάφορα παιχνίδια ρόλων . Αυτό το strap on για άνδρες είναι ιδανικό για ιδιαίτερα καυλωμένα και διεφθαρμένα παιχνίδια ρόλων! Απλά φορέστε το και νιώστε πώς το σλιπ strap on εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σας.

     

    Πώς χρησιμοποιώ ένα strap on για άνδρες

     

    Η χρήση ενός strap on για άνδρες είναι πολύ εύκολη! Απλά βάλτε το σλιπάκι strap on, περάστε έναν δονητή της επιλογής σας μέσα από το άνοιγμα και ρυθμίστε τον δονητή έτσι ώστε να εφαρμόζει άνετα αλλά με ασφάλεια. Τώρα μπορεί να ξεκινήσει το σεξ με τα μανταλάκια..

     

    Τι είναι τόσο ιδιαίτερο σε αυτό το λουράκι για άνδρες

     

    Με αυτό το strap on για άνδρες μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ! Ψάχνετε για μια αλλαγή ηγεσίας στο κρεβάτι ή έχετε περισσότερη διάθεση για XL διείσδυση Με αυτό το strap on για άνδρες, θα έχετε σίγουρα την αίσθηση ότι έχετε στην κατοχή σας ένα σκληρό πέος. Το strap on για άνδρες είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και μπορεί να φορεθεί άνετα και με ασφάλεια. Απλά δοκιμάστε το!

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω αυτό το strap on για άνδρες

     

    Απλά καθαρίστε τον δονητή με λίγο ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό. Αν προτιμάτε έναν ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας. Για το σλιπ strap on, συνιστούμε απαλό πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς με ήπιο απορρυπαντικό.

     

    Τι πρέπει να λάβω υπόψη μου με αυτό το strap on για άνδρες

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, με αυτό το strap on για άνδρες. Τα λιπαντικά που περιέχουν σιλικόνη μπορεί να προσβάλουν το ύφασμα του σλιπ strap on.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Strap on brief
    • Unisex, strap on για άνδρες και γυναίκες
    • Συνώνυμα, φράσεις και συναφείς λέξεις: strap on, strap on dildo, διέγερση του προστάτη, θηλυκοποίηση, θηλυκοποίηση, παθητικό πρωκτικό, BOB, pegging, παθητικό πρωκτικό.
    • Υλικό: 78% νάιλον, 22% spandex (σλιπ) 48% νάιλον, 35% πολυεστέρας, 17% spandex (ζώνη)
    • Πλύσιμο: Πλύσιμο στο πλυντήριο με ήπιο απορρυπαντικό στους 30 βαθμούς. Μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
    • Θέλετε να αγοράσετε ένα strap on, strap on ή ένα δονητή strap-on Ή θα θέλατε να επεκτείνετε την εμπειρία σας strap on, τότε η MEO είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.
    • Πληροφορίες για το μέγεθος: S/M: 28 - 32 μέση, L/XL: 32 - 36 μέση, XXL/XXXL: 38 - 44 μέση
    • Άνοιγμα για τον δονητή: εσωτερική διάμετρος 3,8 cm και επεκτείνεται έως 4,5 cm.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Molto eccitante

    Preso perché io e il mio fidanzato volevamo approcciarci al pegging ed è stato utilissimo e molto piacevole. Non vediamo l'ora di provarlo di nuovo anche se dobbiamo abituarci a questa tecnica è molto eccitante

      Αξιολόγηση 

      Grössen

      Icch würde mir wünschen, das es gebräuchliche Grössen in der Beschreibung gibt, z.B. gebräuchliche Konfektionsgrössen, Mann würde gern kaufen, vermeidet es aber, weil die Unsicherheit der Passgenauigkeit fehlt.
      Danke, Jürgen

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Endlich ein Strapon der wirklich gut funktioniert

      Im Vergleich zu zwei anderen Strapon die ich bereits woanders gekauft habe funktioniert dieser Strapon wirklich sehr gut. Sitzt optimal und der Dildo hält super.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Médiocre

      Craque trop vite: anneau plastique rigide et coutures de fixation sur le slip pas élastiques. Ça se déchire quand on place un gros gode.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Amazing strap on

      Amazing strap on. Great quality material. Feels premium on body. Nice size waist band. One of the best on the market in my opinion.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Taille

      Bonjour quelle est le tour de taille ?

      • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Λουράκι για άνδρες

      Λουράκι για άνδρες

      Χαρίστε στον σύντροφό σας ή στον σύντροφό σας εντελώς χωρίς αναστολές και επίμονα με αυτό το υπέροχο λουράκι για άνδρες! Αυτό είναι που περίμεναν οι άνδρες της κοινότητας του pegging! Το σλιπ strap on της MEO ® προσαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα του σώματός σας και διαθέτει ενσωματωμένο δακτύλιο O-ring.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: