Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μανίκια πέους και καλύμματα πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Επέκταση μανικιού πέους + Αυνανιστής 2 σε 1

Υπάρχουν πολλοί αυνανιστές και θήκες πέους εκεί έξω, αλλά αυτό το προϊόν είναι η πραγματική συμφωνία! Συνδυάζει τα καυλιάρικα πλεονεκτήματα δύο σεξουαλικών παιχνιδιών! Απολαυστικά σφιχτό και πάντα πρόθυμο, αυτό το ρεαλιστικά διαμορφωμένο μανίκι πέους είναι ο τέλειος αυνανισμός για άντρες και επίσης, αν χρειαστεί, μια επέκταση πέους που πάντα επιθυμούσε ο σύντροφός σας.

Περισσότερες πληροφορίες

2464/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Υπάρχουν πολλοί αυνανιστές και θήκες πέους εκεί έξω, αλλά αυτό το προϊόν είναι η πραγματική συμφωνία! Συνδυάζει τα καυλιάρικα πλεονεκτήματα δύο σεξουαλικών παιχνιδιών! Απολαυστικά σφιχτό και πάντα πρόθυμο, αυτό το ρεαλιστικά διαμορφωμένο μανίκι πέους είναι ο τέλειος αυνανισμός για άνδρες και επίσης ένα εξάρτημα πέους που ο σύντροφός σας πάντα επιθυμούσε.

     

    Χρησιμοποιήστε αυτό το πολυτάλαντο ως το προσωπικό σας θαυματουργό όπλο, εισάγοντας τον δονητή Bullet (δονητικό αυγό) που περιλαμβάνεται στο προβλεπόμενο άνοιγμα. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γλιστρήσετε μέσα στο δερμάτινο και σφιχτό, μαλακό άνοιγμα και να αφήσετε τον εαυτό σας να περιποιηθείτε με το πάτημα ενός κουμπιού.

     

    Το υλικό που μοιάζει πολύ με δέρμα εξασφαλίζει ότι δεν θα νιώσετε σχεδόν καμία διαφορά από το πραγματικό δέρμα. Στο εσωτερικό του, μια συναρπαστική αυλακωτή δομή περιμένει να σας φέρει σε οργασμό, ώθηση μετά από ώθηση. Χάρη στη δομή στο εξωτερικό, αυτό το ερωτικό παιχνίδι βρίσκεται επίσης άνετα στο χέρι σας.

     

    Πείθει ως μανίκι πέους! Χαρίστε στον σύντροφό σας ένα παχύ πέος:

     

    Για διεύρυνση ή πάχυνση του πέους, απλά εφαρμόστε το λιπαντικό STROKE στο εσωτερικό του μανικιού πέους, περάστε το πάνω από το πέος και απολαύστε τη σφιχτή εφαρμογή. Το πέος σας είναι ήδη 8 cm μακρύτερο και έχει διάμετρο πλήρωσης έως και 5 cm. Αυτή η θήκη πέους με τις πλούσιες φλέβες είναι ένας απόλυτος εμπλουτισμός για τη σεξουαλική σας ζωή. Ο σύντροφός σας θα νιώσει αμέσως τη δομή διέγερσης και θα βιώσει ατελείωτους οργασμούς χάρη στο πραγματικά μεγάλο πέος. Η θήκη πέους από ελαστικό, ολισθηρό υλικό εξασφαλίζει επίσης ακόμη μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ χάρη στη σφιχτή εφαρμογή της.

     

    Συγκλονίζει ως αυνανιστής! Ζήστε ακραίους οργασμούς κατά τη διάρκεια του σόλο σεξ:

     

    Η ελαστική θήκη πέους είναι επίσης θαυμάσια κατάλληλη ως αυνανισμός για συναρπαστικές μαλακίες. Το εύχρηστο μανίκι πέους είναι ευχάριστα ελαστικό, αλλά δεν χάνει τη σφριγηλότητά του ακόμη και με επανειλημμένη χρήση, ώστε να μπορείτε να το απολαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν πάντα ονειρευόσασταν να περιποιηθείτε έναν σφιχτό κώλο, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

     

    Τι πρέπει να προσέξω με το μανίκι πέους

     

    Παρόλο που το μανίκι πέους είναι κλειστό, δεν αποτελεί υποκατάστατο του προφυλακτικού. Η αντισύλληψη και η προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δεν είναι δυνατή με το μανίκι πέους της MEO®.

     

    Υλικό και φροντίδα του μανικιού πέους:

     

    Αυτό το μανίκι πέους είναι κατασκευασμένο από TPR και είναι ιδιαίτερα μαλακό. Το υλικό δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και είναι φυσικά άοσμο. Χάρη στην απαλή υφή του, το TPR μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο δέρμα και έτσι σας προσφέρει μια ρεαλιστική εμπειρία κατά τη διάρκεια του σεξ. Για μέγιστη διασκέδαση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το λιπαντικό STROKE. Αν θέλετε να καθαρίσετε το παιχνίδι, μπορείτε να το κάνετε με νερό και ήπιο σαπούνι και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το Toy Cleaner VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Μανίκι πέους "2 σε 1 προέκταση πέους + αυνανισμός",
    • Ζωντανό αντίγραφο πέους ως ένα πιασάρικο, ελαστικό μανίκι πέους.
    • Χρήση: Για μια καυλωτική μαλακία ως stroker ή ως επέκταση για τη διεύρυνση του πέους
    • Χαρίζει κατά τη διάρκεια του σεξ με τη χαρακτηριστική δομή της επιφάνειάς του και κατά τη διάρκεια του αυνανισμού με την ποικίλη εσωτερική δομή του.
    • Υλικό που μοιάζει με δέρμα (Nature Skin)! Μοιάζει και αισθάνεται σαν πραγματικό δέρμα.
    • Εύκολο στη χρήση: Το μανίκι πέους είναι πολύ ελαστικό χωρίς να χάνει τη σταθερότητά του.
    • Ανθεκτικό: Υποστηρίζει τη στύση μέσω της σφιχτής εφαρμογής.
    • Υλικό: TPR
    • Βάρος: 430g
    • Bullet Το δονητικό / δονούμενο αυγό απαιτεί 3 μπαταρίες LR41

     

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Altamente raccomandato

    Questo è il mio primo masturbatore e mi si è aperto un mondo completamente nuovo. Altamente raccomandato come il tuo primo masturbatore

      Αξιολόγηση 

      Super Erfindung

      Dass jemand zwei ganz unterschiedliche Sex Toys miteinander kombiniert finde ich schon wirklich sehr beeindruckend. Egal wie ich es benutze, dieses Ding hat mich bis jetzt noch nie enttäuscht. Und wenn ich meine Partnerin damit ***^^, kommt sie extrem schnell zum Orgasmus!

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Επέκταση μανικιού πέους + Αυνανιστής 2 σε 1

      Επέκταση μανικιού πέους + Αυνανιστής 2 σε 1

      Υπάρχουν πολλοί αυνανιστές και θήκες πέους εκεί έξω, αλλά αυτό το προϊόν είναι η πραγματική συμφωνία! Συνδυάζει τα καυλιάρικα πλεονεκτήματα δύο σεξουαλικών παιχνιδιών! Απολαυστικά σφιχτό και πάντα πρόθυμο, αυτό το ρεαλιστικά διαμορφωμένο μανίκι πέους είναι ο τέλειος αυνανισμός για άντρες και επίσης, αν χρειαστεί, μια επέκταση πέους που πάντα επιθυμούσε ο σύντροφός σας.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      17 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: