Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Strap on dildo Strap on

Ενημερωτικό δελτίο

No-Parts - Strap On παντελόνι

Δώστε στον σύντροφό σας ένα ανεμπόδιστο και επίμονο γαμήσι με αυτά τα υπέροχα Strap On Pants! Αυτό είναι που όλοι στην κοινότητα του pegging περίμεναν! Τα Strap On Pants είναι αρκετά άνετα και διακριτικά για να τα φοράτε όλη μέρα, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε υπέροχα έντονο pegging ή strap on sex με τον σύντροφό σας.

Περισσότερες πληροφορίες

54,90 €


-5,00 €

49,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Δώστε στον σύντροφό σας ένα ανεμπόδιστο και επίμονο γαμήσι με αυτά τα υπέροχα Strap On Pants! Αυτό είναι που όλοι στην κοινότητα του pegging περίμεναν! Το Strap On προσαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα του σώματός σας και διαθέτει άνοιγμα με δακτύλιο O για δονητή ή δονητή. Το Strap On Pants είναι αρκετά άνετο και διακριτικό για να το φοράτε όλη μέρα, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε υπέροχα έντονο pegging ή strap on sex με τον σύντροφό σας.

     

    Η σειρά No Parts περιλαμβάνει μια εκτεταμένη συλλογή από δονητές strap on, δονητές pegging και ασορτί strap on, καθώς και υψηλής ποιότητας ιμάντες. Ζήστε μια πολύ ιδιαίτερη περιπέτεια pegging μόνοι σας ή με τον σύντροφό σας και βρείτε τον δικό σας αγαπημένο συνδυασμό. No-Parts είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες και διαθέτει μοντέρνο, ελκυστικό σχεδιασμό.

     

    Ο ανθεκτικός, ενισχυμένος δακτύλιος O του Strap On Pants τεντώνεται για να φιλοξενήσει τον αγαπημένο σας δονητή ή δονητή. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι χρήστες θα λατρέψουν αυτό το εύχρηστο strap on. Απλά τοποθετήστε έναν δονητή στο Strap On και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Φορέστε το Strap On ως κανονικό εσώρουχο για καθημερινή χρήση ή χρησιμοποιήστε το με έναν δονητή που μπορείτε απλά να περάσετε μέσα από τον δακτύλιο O.

     

    Πώς χρησιμοποιώ ένα Strap On

     

    Η χρήση ενός Strap On είναι πολύ απλή! Απλά βάλτε το παντελόνι Strap On, περάστε έναν δονητή της επιλογής σας μέσα από το άνοιγμα και ρυθμίστε τον δονητή έτσι ώστε να εφαρμόζει άνετα. Τώρα μπορεί να ξεκινήσει το σεξ με τα μανταλάκια..

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το Strap On

     

    Αυτή η σπουδαία εξέλιξη ενός συμβατικού Strap On είναι ένα ασφαλές, πολύ άνετο Strap On Slip, το οποίο αναπτύχθηκε από ειδικούς στο Pegging. Το Strap On για άνδρες και γυναίκες έχει υποστηρικτική, πολύ φαρδιά ζώνη στη μέση και είναι κατασκευασμένο από μαλακό, ελαστικό υλικό. Θα διασκεδάσετε πολύ στην κρεβατοκάμαρα με αυτό το Strap On! Ψάχνετε για μια αλλαγή ηγεσίας στο κρεβάτι ή έχετε περισσότερη διάθεση για έντονη πρωκτική διείσδυση Με αυτό το strap on, θα νιώσετε σίγουρα σαν να έχετε ένα μεγάλο, σκληρό πέος στη διάθεσή σας. Το Strap On είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και μπορεί να φορεθεί άνετα και με ασφάλεια. Απλά δοκιμάστε το!

     

    Τι άλλο πρέπει να λάβω υπόψη μου:

     

    Το υλικό είναι ανθεκτικό και καλά κατασκευασμένο. Ο δακτύλιος Ο ταιριάζει σε έναν δονητή με διάμετρο 3 έως 6 cm. Βεβαιωθείτε ότι ο δονητής έχει επίπεδη βάση, ώστε να κάθεται τέλεια στο Strap On Pants. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ο δονητής δεν περιλαμβάνεται. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δονητές για strap ons εδώ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω το No-Parts Strap On

     

    Απλά καθαρίστε το No-Parts Strap On με νερό και ήπιο σαπούνι. Για ειδικό καθαρισμό χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Το Strap On διατίθεται σε 3 μεγέθη: S = μέγεθος 36/38, M = μέγεθος 38/40, L = μέγεθος 40/42.
    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δονητή
    • Στιβαρό υλικό
    • Καλά κατασκευασμένο
    • Οδηγίες πλυσίματος: Πλένετε στο χέρι, μην λευκαίνετε, μην σιδερώνετε, μην καθαρίζετε στο στεγνό, μην στεγνώνετε στο στεγνωτήριο.
    • Υλικό: 10% λατέξ, 60% spandex, 29% πολυεστέρας, 10% νάιλον

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Qualità ottima e comodissima

    Davvero perfetta, anche per dildo realistico con ventosa. avevo paura che risultasse troppo pesante ma la cintura lo ha retto perfettamente

      Αξιολόγηση 

      Fantastico

      Fantastico per lo scambio di ruolo con la mia compagna che mi penetra con dolcezza regalandoci attimi da sogno

        Αξιολόγηση 

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm fo

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm for my partner.

          Αξιολόγηση 

          What I loved was how in control I felt

          The act went fabulously, so much so that I actually came while fucking him! What I loved was how in control I felt, how sexy I knew I looked, and when I wanted to, how intimate I could make the situation. I was turning myself on!

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            No-Parts - Strap On παντελόνι

            No-Parts - Strap On παντελόνι

            Δώστε στον σύντροφό σας ένα ανεμπόδιστο και επίμονο γαμήσι με αυτά τα υπέροχα Strap On Pants! Αυτό είναι που όλοι στην κοινότητα του pegging περίμεναν! Τα Strap On Pants είναι αρκετά άνετα και διακριτικά για να τα φοράτε όλη μέρα, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε υπέροχα έντονο pegging ή strap on sex με τον σύντροφό σας.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: