Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Strap on dildo Strap on

Ενημερωτικό δελτίο

Body Extensions Strap-On - BE Aroused Strap-on dildo

Ο δονητής μας με λουράκι δεν είναι απλώς λίγο ακατάστατος, είναι πολλή δουλειά, ακόμη και όταν πρόκειται για το μέγεθος: Το καλό κομμάτι είναι αρκετά μακρύ και έχει επίσης μια διάμετρο που δεν είναι πολύ μικρή! Σε όλους αρέσει να παίζουν με ένα τόσο ελκυστικό πέος!

Περισσότερες πληροφορίες

2146/00

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο δονητής μας με λουράκι δεν είναι απλώς λίγο χαλασμένος, αλλά πολύς, ακόμη και όσον αφορά το μέγεθος: Το καλό κομμάτι είναι αρκετά μακρύ και έχει επίσης διάμετρο που δεν είναι πολύ μικρή! Σε όλους αρέσει να παίζουν με ένα πέος που είναι ελκυστικό από κάθε άποψη!

    Επομένως: Εκμεταλλευτείτε την πλήρη γκάμα του, είτε σόλο, είτε ως ζευγάρι, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με τον σύντροφό σας, είτε σε αντιστροφή ρόλων, είτε, είτε - όλα είναι δυνατά!

     

    Ο μαύρος δονητής strap-on από τη MEO είναι γρήγορα έτοιμος για χρήση. Φορέστε τον δονητή strap-on με τη βοήθεια της πρακτικής εξάρτησης και προσαρμόστε το μέγεθός σας, ώστε να μην γλιστράει τίποτα αργότερα. Στη συνέχεια, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε! Χαρίστε στον σύντροφό σας πρωκτικό παιχνίδι ή χαρίστε στην αγαπημένη σας κολπική απόλαυση. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας! Σε κάθε περίπτωση, λίγο λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, θα εξασφαλίσει ευχάριστη απαλότητα.

     

    Αυτός ο δονητής strap-on Body Extension Be Aroused είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος δονητής strap-on στην ερωτική ταχυδρομική παραγγελία MEO. Κατασκευασμένος από μαλακή, μεταξένια σιλικόνη, ο κοίλος σχεδιασμός του σημαίνει ότι μπορεί να φορεθεί και να χρησιμοποιηθεί τόσο από μια γυναίκα όσο και από έναν άνδρα. Ο ιμάντας του δονητή είναι ρυθμιζόμενος και πολύ άνετος στη χρήση χάρη στους φαρδείς ιμάντες.

     

    Ο δονητής ιμάντα Body Extensions Be Aroused από τη MEO είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι εξαιρετικής ποιότητας που θα εκπληρώσει τις κρυφές επιθυμίες πολλών ανθρώπων. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό και τον κοίλο δονητή, μπορεί να φορεθεί τόσο από μια γυναίκα που θέλει να προσφέρει στον σύντροφό της νέες αισθήσεις όσο και από έναν άνδρα που θέλει επίσης να προσφέρει στον σύντροφό του νέα, βαθιά συναισθήματα.

     

    Η τέλεια ακαμψία του δονητή επιτρέπει επίσης τη χρήση του από κάθε άνδρα που πάσχει από στυτική δυσλειτουργία ή άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη στύση.

     

    Αυτό το σετ Strap On περιλαμβάνει έναν δονητή από κορυφαία σιλικόνη, κοίλο και άκαμπτο, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ένα χαλαρό ή στυλό πέος. Περιλαμβάνει επίσης ένα στήριγμα σιλικόνης για να συγκρατεί τον δονητή στη θέση του και μια ρυθμιζόμενη εξάρτυση με φαρδιά ελαστικά λουριά.

     

    Η MEO συνιστά να χρησιμοποιείτε αυτόν τον δονητή strap-on με λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Για τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε νερό και το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Σημαντικότερα σημεία: Ο δονητής είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το σώμα του με το δέρμα:

     

    • Doc Johnson Body Extensions Be Aroused κοίλος δονητής strap-on
    • Strap on με κοίλο δονητή
    • Αυτό το strap on είναι unisex (strap on άνδρες, strap on γυναίκες): Ο δονητής Strap On strap-on είναι κατάλληλος τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες
    • Κατάλληλο και για άνδρες με στυτική δυσλειτουργία
    • Ρυθμιζόμενος ιμάντας δονητή με φαρδιά ελαστικά λουριά
      Αδιάβροχο και εύκολο στον καθαρισμό

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Υλικά: Ιατρικής ποιότητας σιλικόνη και ABS (χωρίς φθαλικό εστέρα)
    • Μέγεθος: Ρυθμιζόμενο από 70 έως 120 cm
    • Συνολικό μήκος του δονητή: 17 cm
    • Εισαγόμενο μήκος του δονητή: 16 cm
    • Διάμετρος του δονητή που μπορεί να εισαχθεί: 4,3 cm (στο ευρύτερο σημείο)
    • Εσωτερικό μήκος του δονητή: 15 cm
    • Εσωτερική διάμετρος του δονητή: 3,5 cm
    • Χρώμα: σέξι μαύρο
    • Σεξ με λουράκι, Pegging και Strap On Bisex
    • Θέλετε να αγοράσετε ένα δονητή strap-on, ψάχνετε για ένα δονητή ολίσθησης ή ένα πέος strap-on Τότε βρίσκεστε ακριβώς στο σωστό σημείο στην ερωτική μας παραγγελία μέσω ταχυδρομείου. Είτε πρόκειται για ένα δονητή strap-on για άντρες, ένα δονητή με αντλία, δονητές strap-on ή ένα φουσκωτό δονητή, έχουμε μια τεράστια ποικιλία από σεξουαλικά παιχνίδια στο online sex shop μας.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Provatelo!

    Comprato per provare il pegging assieme alla mia ragazza e adesso non riusciamo più a smettere, e dire che io ero pure incerto all'inizio. Il prodotto è davvero ben fatto e saldo, vestibilità ottima. Provatelo!

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Molto eccitante, soddisfatto

    Buon prodotto, soprattutto per i materiali usati.

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    First time use

    Good Quality, durable, wife and I were using it for the first time. A bit different, I think it will work once we get the details figured out. Good quality product, can not deem the product due to lack of use knowledge.

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Body Extensions Strap-On - BE Aroused Strap-on dildo

    Body Extensions Strap-On - BE Aroused Strap-on dildo

    Ο δονητής μας με λουράκι δεν είναι απλώς λίγο ακατάστατος, είναι πολλή δουλειά, ακόμη και όταν πρόκειται για το μέγεθος: Το καλό κομμάτι είναι αρκετά μακρύ και έχει επίσης μια διάμετρο που δεν είναι πολύ μικρή! Σε όλους αρέσει να παίζουν με ένα τόσο ελκυστικό πέος!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: