Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κολάρα

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινο κλειδωμένο Posture Collar - μαύρο/μπλε

Απολαύστε την κυριαρχία και την υποταγή στη δουλεία με το μαύρο/μπλε δερμάτινο Posture Collar με δυνατότητα κλειδώματος. Αυτό το κολάρο BDSM είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό δέρμα και η σφιχτή εφαρμογή του εξασφαλίζει ότι το κεφάλι και ο λαιμός του χρήστη είναι σταθερά σε όρθια θέση.

Περισσότερες πληροφορίες

3333/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Απολαύστε την κυριαρχία και την υποταγή στη δουλεία με το μαύρο/μπλε δερμάτινο Posture Collar με δυνατότητα κλειδώματος. Αυτό το κολάρο BDSM είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό δέρμα και η σφιχτή εφαρμογή του εξασφαλίζει ότι το κεφάλι και ο λαιμός του χρήστη είναι σταθερά σε όρθια θέση. Ο αριστοκρατικός συνδυασμός χρωμάτων μαύρου και μπλε δίνει στο δερμάτινο Posture Collar μας μια εντυπωσιακή και ελκυστική αισθητική που απευθύνεται στις αισθήσεις και διεγείρει τη φαντασία. Με αυτό το δερμάτινο Posture Collar μπορείτε να βιώσετε ένα νέο είδος BDSM εκφράζοντας την υποταγή ή την κυριαρχία και βιώνοντας ένα έντονο αίσθημα δύναμης και ελέγχου. Ζήστε τη γοητεία και το πάθος του BDSM με ένα Posture Collar, το τέλειο αξεσουάρ για τους απαιτητικούς λάτρεις του bondage.

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το Posture Collar από δέρμα

     

    Για το χειροποίητο Posture Collar by MEO ® χρησιμοποιείται μόνο εξαιρετικό δέρμα αγελάδας, το οποίο καθιστά το κολάρο ιδιαίτερα ανθεκτικό και εξασφαλίζει πολύ καλή άνεση στη χρήση κατά τη διάρκεια του bondage. Το Posture Collar εφαρμόζει σφιχτά και άνετα γύρω από το λαιμό. Με μεταλλικές αγκράφες, παρόμοιες με μια ζώνη, το Posture Collar μπορεί να κλείσει και να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιφέρεια λαιμού. Τρεις ενσωματωμένοι κρίκοι D από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν τη δυνατότητα βέλτιστης ενσωμάτωσης του Posture Collar σε μια συνεδρία bondage. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε ένα μολυβένιο σχοινί, αλυσίδες με αγκίστρια, χειροπέδες ή σχοινί bondage. Οι υψηλής ποιότητας αγκράφες και τα πριτσίνια με ανάγλυφο λογότυπο MEO ® που χρησιμοποιούμε καθιστούν το Posture Collar όχι μόνο απαραβίαστο, αλλά και τόσο ανθεκτικό που είναι επίσης ιδανικό για μεγαλύτερες και πιο εντατικές συνεδρίες BDSM. Οι ειδικές αγκράφες στο πίσω μέρος επιτρέπουν το κλείδωμα του Posture Collar με μικρά λουκέτα. Περιλαμβάνονται δύο λουκέτα με το ίδιο κλειδί και 4 κλειδιά. Εναλλακτικά, το Posture Collar μπορεί επίσης να κλειδωθεί με την ηλεκτρονική μας κλειδαριά χρόνου MEOBOND. Μπορείτε επίσης να βρείτε ασορτί δερμάτινες χειροπέδες χεριών και ποδιών στο κατάστημα BDSM.

     

    Posture Collar - Η σωστή στάση του σώματος πρέπει να μαθευτεί!

     

    Το Posture Collar είναι ένα δερμάτινο κολάρο που χρησιμοποιείται ειδικά για πρακτικές BDSM. Είναι πιο ανατομικά διαμορφωμένο, ψηλότερο και πιο σκληρό από ένα κανονικό κολάρο και αναγκάζει το κεφάλι του χρήστη να σηκωθεί προς τα πάνω, με αποτέλεσμα μια πιο όρθια στάση του σώματος. Είναι επίσης πιο σφιχτό και εφαρμόζει πολύ καλά γύρω από το λαιμό για να περιορίσει την κίνηση του κεφαλιού και να επιτύχει μια συγκεκριμένη στάση. Σε μια σχέση BDSM, το Posture Collar μπορεί να χρησιμεύσει ως σύμβολο υποταγής και κυριαρχίας. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο εκπαίδευσης για να αναγκάσει τον χρήστη να υιοθετήσει μια πιο όρθια στάση και να είναι πιο υπάκουος. Στη γλώσσα του BDSM, το Posture Collar αναφέρεται συχνά ως "κολάρο στάσης" ή "κολάρο κυριαρχίας". Η χρήση του δερμάτινου Posture Collar μπορεί να δημιουργήσει έναν βαθύτερο δεσμό μεταξύ των εμπλεκόμενων ατόμων, του Top και του Sub.

     

    Γιατί το Posture Collar είναι τόσο δημοφιλές στη δουλεία

     

    Το δερμάτινο Posture Collar είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη σκηνή BDSM, καθώς παρέχει έναν τρόπο έκφρασης της κυριαρχίας και της απόλυτης υποταγής. Η χρήση του περιλαίμιου μπορεί να είναι μια αισθησιακή εμπειρία για τον χρήστη, καθώς εφαρμόζει πολύ σφιχτά και συγκρατεί έντονα το κεφάλι και το λαιμό, δίνοντας μια αίσθηση περιορισμού και ελέγχου. Ένα κολάρο BDSM μπορεί επίσης να είναι ένα σαφές σύμβολο του κυρίαρχου συντρόφου, βοηθώντας στην εδραίωση του ελέγχου και της κυριαρχίας στη σχέση.

     

    Πώς φροντίζω και καθαρίζω το δερμάτινο Posture Collar

     

    Το Posture Collar καθαρίζεται απλά με ένα υγρό πανί. Για τη φροντίδα του δερμάτινου Posture Collar, μπορείτε να χρησιμοποιείτε περιστασιακά ένα καλό δερμάτινο γράσο για λείο δέρμα. Αυτό διατηρεί το δέρμα του Posture Collar ιδιαίτερα ελαστικό. Μόνο με την κατάλληλη φροντίδα ένα δερμάτινο Posture Collar θα παραμείνει σε βέλτιστη κατάσταση και θα είναι ανθεκτικό και μακράς διάρκειας.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • BDSM κολάρο στάσης
    • Υλικό: δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι
    • Εξαιρετικά υψηλό, παραγεμισμένο κολάρο από ανθεκτικό δέρμα που τοποθετεί και σταθεροποιεί έντονα το κεφάλι.
    • Με κλείσιμο με διπλή αγκράφα στο πίσω μέρος και τρεις σταθερά στερεωμένους κρίκους D.
    • Περιλαμβάνονται δύο λουκέτα με ίδιο κλειδί και 4 κλειδιά.
    • Μέγιστο ύψος περίπου 17,5 cm, πλάτος 42 cm
    • Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα κολάρα στάσης πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο με τη συγκατάθεση και τις προφυλάξεις ασφαλείας για την αποφυγή πιθανών τραυματισμών ή συναισθηματικών βλαβών. Πριν από τη χρήση ενός κολάρου στάσης, είναι πάντα σημαντικό να επικοινωνείτε με σαφήνεια, ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν και γνωρίζουν τα όριά τους.
    • Ηλεκτρονικό κατάστημα BDSM: Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο του BDSM με τη MEO, το κορυφαίο ηλεκτρονικό σας κατάστημα για υψηλής ποιότητας προϊόντα BDSM. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο αποπλάνησης, κυριαρχίας και αφοσίωσης. Η γκάμα μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από εξαίσια δερμάτινα περιλαίμια σκλάβων και περιλαίμια στάσης, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις απαιτητικές ανάγκες των εραστών του BDSM. Τα δερμάτινα περιλαίμια σκλάβων μας ενσαρκώνουν την ποιότητα, την κομψότητα και τον αισθησιασμό. Κάθε μεμονωμένο κολάρο είναι προσεκτικά κατασκευασμένο στο χέρι για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα. Η απαλή υφή του δέρματος και η σχολαστική ποιότητα κατασκευής προσδίδουν σε κάθε κολάρο μια απαράμιλλη αισθητική. Είτε πρόκειται για ένα κλασικό μαύρο κολάρο, είτε για ένα εντυπωσιακό σχέδιο είτε για ρυθμιζόμενες επιλογές, έχουμε ένα κολάρο που ταιριάζει σε κάθε γούστο. Τα κολάρα στάσης μας δεν είναι μόνο εντυπωσιακά εντυπωσιακά, αλλά και ισχυρά εργαλεία ελέγχου της στάσης του σώματος. Αυτά τα περιλαίμια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθούν στην επίτευξη μιας όρθιας και ταπεινής στάσης του συντρόφου σας. Με τα ανθεκτικά τους υλικά και τα ρυθμιζόμενα κουμπώματα, προσφέρουν τόσο άνεση όσο και αποτελεσματικό έλεγχο. Νιώστε τη δύναμη που έχετε πάνω στον υποτακτικό σύντροφό σας καθώς τον τοποθετείτε στη σωστή θέση με το Posture Collar. Στη MEO γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ποιότητα και η ασφάλεια. Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας που αντιπροσωπεύουν την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και διασφαλίζουμε ότι κάθε κολάρο και Posture Collar πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Μπορείτε να βασιστείτε στα προϊόντα μας για να πάτε τις συνεδρίες BDSM στο επόμενο επίπεδο. παραγγείλετε από τη MEO σήμερα και ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες που έχει να προσφέρει το BDSM. Είτε είστε ένας έμπειρος Master είτε ένας περίεργος σκλάβος, το κατάστημά μας BDSM διαθέτει τα αξεσουάρ και τα προϊόντα που χρειάζεστε για να ζωντανέψετε τις φαντασιώσεις σας. Ξυπνήστε το πάθος και εξερευνήστε τα όριά σας με τα δερμάτινα περιλαίμια σκλάβων και τα περιλαίμια στάσης της MEO. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία και την ποιότητα που μας έχουν κάνει ένα αξιόπιστο όνομα στη σκηνή του BDSM.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Absolut begeistert von diesem erstklassigen Leder-Posture-Collar

    Ich muss unbedingt meine Begeisterung für das BDSM-Posture-Collar aus Leder teilen, das ich kürzlich gekauft habe! Es hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern bei weitem übertroffen, und ich kann es kaum erwarten, euch bald noch mehr darüber zu erzählen.

    Zuerst einmal war der Versand unglaublich schnell – ich hatte das Paket bereits am nächsten Tag bei mir in Salzburg! Das nenne ich mal blitzschnellen Service. Schon beim Auspacken konnte ich die hohe Qualität des Collars erkennen: Das Leder ist butterweich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität zu verlieren.

    Das Design des Posture-Collars ist einfach fantastisch. Es ist nicht nur ästhetisch ansprechend, sondern auch extrem funktional. Es hält den Kopf in einer aufrechten Position und unterstreicht damit meine devote Haltung beim Bondage. Das verstellbare Verschlusssystem ermöglicht eine individuelle Anpassung, sodass es für unterschiedliche Halsumfänge perfekt geeignet ist. Außerdem ist es sogar abschließbar!!!! Ich bin auch begeistert von der Robustheit und Qualität dieses Collars. Es ist klar, dass hier Wert auf hochwertige Materialien und sorgfältige Verarbeitung gelegt wurde. Selbst nach mehreren intensiven Sessions sieht das Collar immer noch aus wie komplett neu – kein Reißen, kein Verblassen, einfach top!

    Insgesamt kann ich dieses BDSM-Posture-Collar aus Leder jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem stilvollen, hochwertigen und langlebigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat mich wirklich überzeugt und wird definitiv zu meinem Lieblingsstück in meiner Sammlung!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Δερμάτινο κλειδωμένο Posture Collar - μαύρο/μπλε

    Δερμάτινο κλειδωμένο Posture Collar - μαύρο/μπλε

    Απολαύστε την κυριαρχία και την υποταγή στη δουλεία με το μαύρο/μπλε δερμάτινο Posture Collar με δυνατότητα κλειδώματος. Αυτό το κολάρο BDSM είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό δέρμα και η σφιχτή εφαρμογή του εξασφαλίζει ότι το κεφάλι και ο λαιμός του χρήστη είναι σταθερά σε όρθια θέση.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: