Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Anal Depth Play

Ενημερωτικό δελτίο

Ass Snake Δονητής - 48 cm

Αυτός ο ειδικός δονητής εντυπωσιάζει με το αξιοσημείωτο μήκος των 48 cm, το οποίο καθιστά δυνατή την πρόσβαση σε βαθύτερες και προηγουμένως ανεξερεύνητες ερωτογενείς ζώνες στο εσωτερικό του σώματος. Το μοναδικό σχήμα του Ass Snake Δονητή προσφέρει συγκλονιστικές αισθήσεις που κόβουν την ανάσα με κάθε κίνηση.

Περισσότερες πληροφορίες

3693/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτός ο ειδικός δονητής εντυπωσιάζει με το αξιοσημείωτο μήκος των 48 cm, το οποίο καθιστά δυνατή την πρόσβαση σε βαθύτερες και προηγουμένως ανεξερεύνητες ερωτογενείς ζώνες στο εσωτερικό του σώματος. Το μοναδικό σχήμα του Ass Snake Δονητή προσφέρει συγκλονιστικές αισθήσεις που κόβουν την ανάσα με κάθε κίνηση. Με κάθε πρόσθετη σφαίρα που εισάγεται, δημιουργείται μια πολύ ιδιαίτερη διέγερση, καθιστώντας τη διείσδυση μια ρυθμική και ποικίλη εμπειρία. Ο δονητής μας Ass Snake είναι επίσης ιδανικός για εντατική πρωκτική εξάσκηση.

Εντυπωσιακό μήκος:

Με διάμετρο σφαιρών 37 mm και μήκος 48 cm, αυτός ο δονητής προσφέρει σημαντικό βάθος διείσδυσης, το οποίο επιτρέπει ακόμη βαθύτερη διείσδυση και ακόμη πιο έντονη διέγερση. Αυτό το μήκος καθιστά δυνατή την πρόσβαση σε διάφορες ερωτογενείς ζώνες που δεν μπορούν να προσεγγιστούν με μικρότερους δονητές.

Ο ενισχυτής οργασμού:

Όταν ο δονητής Ass Snake τραβιέται αργά από τον πρωκτό λίγο πριν από την κορύφωση, αυτό μπορεί να εντείνει απίστευτα τον οργασμό για πολλούς ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα είναι πολύ ευαίσθητο αυτή τη στιγμή. Κάθε άγγιγμα ή κίνηση γίνεται πιο έντονα αντιληπτή. Καθώς ο πρωκτός έχει πολλά ευαίσθητα νεύρα, το αργό τράβηγμα του δονητή έξω μπορεί να εντείνει αυτό το συναίσθημα Ass Snake Ο δονητής μπορεί να εντείνει αυτό το συναίσθημα.

Υπάρχει και η ψυχολογική συνιστώσα. Η ένταση και η αναμονή για τον οργασμό κάνουν τα πάντα ακόμα πιο ερεθιστικά. Είναι σαν ένα παιχνίδι μεταξύ ελέγχου και παράδοσης, το οποίο κάνει την εμπειρία ακόμα πιο έντονη. Κατά τη διάρκεια του οργασμού, οι μύες του σώματος συστέλλονται επίσης. Όταν ο δονητής τραβιέται έξω αυτή τη στιγμή, ο δονητής αλληλεπιδρά με αυτούς τους μυς Ass Snake Δονητής αλληλεπιδρά με αυτές τις κινήσεις των μυών, γεγονός που μπορεί να εντείνει την αίσθηση.

Εν ολίγοις, είναι ένας συνδυασμός σωματικών αντιδράσεων και η ψυχολογική επίδραση της προσμονής και της έντασης που κάνει τον οργασμό από το τράβηγμα του δονητή λίγο πριν από την κορύφωση ακόμη πιο έντονο Ass Snake Δονητή λίγο πριν από την κορύφωση. Φυσικά, ο καθένας το αισθάνεται διαφορετικά, αλλά για πολλούς είναι μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.

Ασυναγώνιστη ευελιξία και ευελιξία:

Η ευελιξία και η ευελιξία αυτού του δονητή καθιστά δυνατό τον πειραματισμό με διαφορετικές στάσεις, ώστε ο δονητής να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις Ass Snake μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Προσαρμόζεται πάντα τέλεια στην εσωτερική ανατομία. Φυσικά, ο δονητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί Ass Snake μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κολπικά όσο και πρωκτικά.

Σφαιρική δομή:

Οι σφαίρες κατά μήκος του δονητή παρέχουν μια μοναδική δομή που μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικές αισθήσεις κατά τη χρήση. Κάθε πρόσθετη σφαίρα που εισάγεται μπορεί να δημιουργήσει πιο έντονη διέγερση ασκώντας πίεση στις περιβάλλουσες πρωκτικές ή κολπικές νευρικές απολήξεις κατά την εισαγωγή και την απόσυρση.

Η σφαιρική δομή επιτρέπει τη σταδιακή διείσδυση, με κάθε πρόσθετη σφαίρα να παρέχει μια νέα πρόκληση. Αυτό μπορεί να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους χρήστες που τους αρέσει η αίσθηση της σταδιακής πρωκτικής ή κολπικής διάτασης.

Ασφάλεια και άνεση:

Όταν χρησιμοποιείτε έναν τόσο μακρύ δονητή, είναι σημαντικό να είναι κατασκευασμένος από ασφαλές, φιλικό προς το σώμα υλικό και να διαθέτει βεντούζα που εξασφαλίζει ασφαλή χειρισμό για την αποφυγή υπερβολικής διείσδυσης.

Η ισχυρή βεντούζα στο άκρο του δονητή επιτρέπει τη συγκράτησή του στη θέση του Ass Snake Δονητή καθιστά δυνατή τη στερέωση του δονητή σχεδόν σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, παρέχοντας πρόσθετες δυνατότητες εφαρμογής, ειδικά όταν τα χέρια πρέπει να παραμείνουν ελεύθερα.

Επιπλέον, ο δονητής είναι κατασκευασμένος από βινύλιο χωρίς φθαλικό εστέρα, καθιστώντας τον μια ασφαλή και φιλική προς το σώμα επιλογή. Η χρήση υλικού χωρίς φθαλικό εστέρα διασφαλίζει ότι ο δονητής είναι Ass Snake Δονητής είναι απαλλαγμένος από επιβλαβείς πλαστικοποιητές και μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας χωρίς δισταγμό.

Όταν χρησιμοποιείτε τον δονητή, να έχετε πάντα επίγνωση των προσωπικών σας ορίων Ass Snake Δονητή, να έχετε πάντα επίγνωση των προσωπικών σας ορίων και προτιμήσεων και να διασφαλίζετε τον ασφαλή χειρισμό για να αποφύγετε την υπερβολική διείσδυση. Επειδή αυτό θα σας ανοίξει αφάνταστες Ass Snake Ο δονητής ανοίγει αδιανόητες δυνατότητες διέγερσης και απόλαυσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Dildo "Ass Snake"
  • Διαστάσεις: Διαστάσεις: Μήκος 48 cm, διάμετρος 3,7 cm, μήκος εισαγωγής 47 cm.
  • Βάρος: περίπου 358 γραμμάρια
  • Υλικό: Βινύλιο, χωρίς φθαλικό εστέρα
  • Λιπαντικό: Συνιστούμε το υβριδικό μας λιπαντικό ManCunt.
  • Καθαρισμός: Ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και το σπρέι μας VeryClean.

 

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Ass Snake Δονητής - 48 cm

Ass Snake Δονητής - 48 cm

Αυτός ο ειδικός δονητής εντυπωσιάζει με το αξιοσημείωτο μήκος των 48 cm, το οποίο καθιστά δυνατή την πρόσβαση σε βαθύτερες και προηγουμένως ανεξερεύνητες ερωτογενείς ζώνες στο εσωτερικό του σώματος. Το μοναδικό σχήμα του Ass Snake Δονητή προσφέρει συγκλονιστικές αισθήσεις που κόβουν την ανάσα με κάθε κίνηση.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: