Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DEEP'R - Εκπαίδευση σε βάθος πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

DEEP'R Dildo Mega Power Fist

Αυτός ο μαύρος δονητής με γροθιά εντυπωσιάζει όχι μόνο κάθε θαυμαστή fisting Θαυμαστής. Με τις πολλές λεπτομέρειες, την εύκαμπτη υφή του και τη μυώδη εμφάνιση & αίσθηση, ο DEEP'R Dildo Mega Power Fist για εμπειρίες που κόβουν την ανάσα. Ένα μήκος 68 cm και μια διάμετρος 6,5 έως 13 cm είναι διαστάσεις που θα πείσουν τον καθένα!

Περισσότερες πληροφορίες

2436/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτός ο μαύρος δονητής γροθιά θα εντυπωσιάσει περισσότερο από απλά fisting Ανεμιστήρα. Με τις πολλές λεπτομέρειες, την εύκαμπτη υφή και τη μυώδη εμφάνιση και αίσθηση, το DEEP'R Dildo Mega Power Fist προσφέρει εμπειρίες που κόβουν την ανάσα. Ένα μήκος 68 cm και μια διάμετρος 6,5 έως 13 cm είναι διαστάσεις που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες!

     

    Η πολύ μυώδης γροθιά fisting είναι ιδανική για όποιον θέλει επιτέλους να κάνει το τελευταίο βήμα στο "πρωκτικό ταξίδι" του, γιατί το DEEP'R Dildo Mega Power Fist μπορεί να κάνει όλα όσα μπορεί να κάνει ένας ενεργός fister!

     

    Το DEEP'R Dildo Mega Power Fist είναι ένας μακρύς δονητής για προχωρημένους χρήστες! Η γροθιά σε φυσικό μέγεθος και το αντιβράχιο δεν είναι μόνο για ακραίο πρωκτικό τέντωμα- μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια ρεαλιστική αίσθηση όπως ένα πραγματικό γαμήσι με γροθιά. Κάθε λεπτομέρεια του DEEP'R Dildo Mega Power Fist κάνει μασάζ στα εσωτερικά τοιχώματα και οδηγεί τον χρήστη σε ένα νέο επίπεδο απόλυτης πρωκτικής έκστασης. Θα χρειαστείτε πολύ λιπαντικό FUCKSLUT για να εκπληρώσετε τελικά αυτές τις φαντασιώσεις, αλλά αξίζει τον κόπο!

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει ο μεγάλος δονητής DEEP'R για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση

     

    DEEP'R: Ακραίο μήκος, μεγάλες διάμετροι, ασυνήθιστες υφές και ένα πειστικό υλικό που είναι επαρκώς σταθερό και ταυτόχρονα ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να το νιώσετε βαθιά μέσα σας στα σωστά ακριβώς σημεία! Αυτός ο ιδιαίτερα μακρύς δονητής DEEP'R θα σας γεμίσει πλήρως και θα σας εγγυηθεί έντονη ικανοποίηση. Δεν είναι μόνο το μέγεθος αυτού του δονητή που θα σας εντυπωσιάσει, ο πολύ ιδιαίτερος σχεδιασμός του θα σας προσφέρει επίσης αξέχαστες στιγμές. Δοκιμάστε τον δονητή DEEP'R αν τολμάτε!

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον μεγάλο δονητή DEEP'R για πρωκτική εκπαίδευση σε βάθος ή για πρωκτικό παιχνίδι σε βάθος

     

    Λόγω του μήκους και της περιμέτρου του, η εισαγωγή του μεγάλου δονητή DEEP'R μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας σηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα στηρίξει σταθερά και άνετα το σώμα σας ακόμα και σε επίπονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ και του σόλο σεξ. Θα σας συνιστούσαμε οπωσδήποτε να "προθερμανθείτε" με έναν μικρότερο δονητή και στη συνέχεια να προχωρήσετε μέχρι τον μεγάλο δονητή DEEP'R.

     

    Anal Depth Play και πρωκτική βαθιά εκπαίδευση: Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω με αυτόν τον μεγάλο δονητή DEEP'R

     

    Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό! Δεν κουραζόμαστε ποτέ να επαναλαμβάνουμε αυτό το σημείο. Ένας πρωκτός δεν είναι μόνο πιο ευαίσθητος από έναν κόλπο, αλλά γίνεται και πιο ευαίσθητος όσο πιο ψηλά πηγαίνετε. Γι' αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε πολύ και πολύ λιπαντικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πληγωθείτε. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον μεγάλο δονητή DEEP'R για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση, σας συνιστούμε το λιπαντικό για πρωκτικό σεξ FUCKSLUT Είναι ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη για το Anal Depth Play και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το FUCKSLUT κάνει τη χρήση του μεγάλου δονητή DEEP'R για βαθιά πρωκτική διείσδυση μια ανώδυνη αλλά εκπληκτική απόλαυση. Σε κάθε περίπτωση, θα σας συνιστούσαμε επίσης το σπρέι EXTREMEO. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τους αρχάριους στο πρωκτικό σεξ όσο και για τους έμπειρους οπαδούς των μεγάλων δονητών. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για πρωκτικό σεξ και πρωκτικό τέντωμα. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πολύ μεγάλοι δονητές DEEP'R μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Η ειδική δράση του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και επομένως οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Πρόκειται για ένα πρωκτικό σπρέι που φροντίζει το δέρμα και χαλαρώνει τον πρωκτό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα μυός και βοηθά στην επίτευξη ανεμπόδιστου πρωκτικού σεξ!

     

    Υλικό και φροντίδα του μεγάλου δονητή DEEP'R για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση:

     

    Αυτός ο μεγάλος δονητής XL από τη σειρά DEEP'R είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας PVC. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι επίσης πολύ ανθεκτικό, έτσι ώστε ο δονητής DEEP'R να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να καθαρίσετε τον εξαιρετικά μακρύ δονητή DEEP'R με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, συνιστούμε επίσης την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

     

    • DEEP'R | Mega Power Fist | μεγάλος δονητής XL | 68,00 cm. Ø 6,50 cm. - 13 cm.

    • Οι δονητές DEEP'R είναι κατάλληλοι μόνο για επαγγελματίες του πρωκτού και για προχωρημένους παίκτες του κώλου

    • Ο δονητής DEEP'R είναι ένας δονητής παχέος εντέρου για παιχνίδι βάθους & βαθιά πρωκτική διείσδυση / βαθιά πρωκτική εκπαίδευση
    • Τι είναι η πρωκτική εκπαίδευση σε βάθος Η πρωκτική εκπαίδευση βάθους είναι μια σεξουαλική πρακτική κατά την οποία αντικείμενα εισάγονται όσο το δυνατόν βαθύτερα πρωκτικά. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί και στη συνέχεια να ξεπεραστεί η καμπυλότητα του σιγμοειδούς κόλου. Σε αντίθεση με το τέντωμα ή το fisting, το πρωκτικό βαθύ παιχνίδι αφορά μόνο το μήκος και όχι τη διάμετρο των αντικειμένων που εισάγονται.
    • Τα κατάλληλα πρωκτικά παιχνίδια για πρωκτική εκπαίδευση σε βάθος & πρωκτικό παιχνίδι σε βάθος! Παρόλο που υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά για την πρωκτική εκπαίδευση βάθους, οι μακριές δονητές από το DEEP'R είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. Ως γενικός κανόνας, χρειάζεστε ένα σεξουαλικό παιχνίδι που είναι μακρύ, λεπτό και εύκαμπτο!
    • Χάρη στο τέλειο υλικό, ο δονητής DEEP'R προσαρμόζεται σε κάθε καμπύλη και φτάνει σε σημεία που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν.
    • Οι δονητές DEEP'R μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους ή σε ζευγάρια!
    • Υλικό: PVC, χωρίς φθαλικές ενώσεις
    • Το σωστό λιπαντικό για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση: Συνιστούμε το λιπαντικό FUCKSLUT με βάση τη σιλικόνη ή το υβριδικό τζελ MANCUNT για την εισαγωγή των δονητών DEEP'R. Μπορείτε να επιτύχετε ακόμα πιο έντονες αισθήσεις με το RUSHTIME (θερμαντικό). Το σπρέι EXTREMEO και το τζελ μας AnalPush διευκολύνουν την ανώδυνη εισαγωγή, εάν απαιτείται.
    • Συμβουλές & κόλπα για βαθιά πρωκτική εξάσκηση: Μπορείτε να εισάγετε τον δονητή DEEP'R ιδιαίτερα βαθιά με το μαξιλάρι ASS UP μας
    • Καθαρισμός: Ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN.
    • Μεγάλη ποικιλία από δονητές DEEP'R! Στο κατάστημα δονητών μας θα βρείτε όλα τα μοντέλα της σειράς DEEP'R σε διάφορα σχέδια, σχήματα και μήκη. Ιδανικοί για το Anal Depth Play και την πρωκτική βαθιά εκπαίδευση.



     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    5 stars

    As someone who has always been adventurous and eager to explore new dimensions of pleasure, the MEO Power Fist dildo has exceeded all my expectations. This black fist dildo is not just for hardcore fisting fans, but a treat for anyone looking to elevate their sensations.

    With an impressive length of 68cm and a diameter ranging from 6.5cm to a whopping 13cm, the dimensions of the Mega Power Fist are nothing short of mind-blowing. Its detailed, muscular design, combined with its flexible nature, is perfectly crafted to mimic a real hand and forearm.

    The lifelike fist and forearm of this dildo provide an experience that goes beyond mere anal stretching. It evokes a realistic feeling similar to an actual fist fuck. Every detail of the MEO Dildo Power Fist massages the inner walls in the most tantalizing way, leading its user into a realm of pure anal ecstasy. I must stress that you'll need a generous amount of lube to enjoy this toy to its full potential. But let me assure you, every moment spent with this toy is absolutely worth it.

    To sum it up, if you're someone who wants to take that bold step in your anal journey, look no further than the DEEP'R Dildo Mega Power Fist. It captures all the intensity of an active fist for an unforgettable experience.

      Αξιολόγηση 

      Passt hervorragend.

      Durchmesser, Form und Länge sind Perfekt.
      Ergo... Topp Dildo für Profis.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      DEEP'R Dildo Mega Power Fist

      DEEP'R Dildo Mega Power Fist

      Αυτός ο μαύρος δονητής με γροθιά εντυπωσιάζει όχι μόνο κάθε θαυμαστή fisting Θαυμαστής. Με τις πολλές λεπτομέρειες, την εύκαμπτη υφή του και τη μυώδη εμφάνιση & αίσθηση, ο DEEP'R Dildo Mega Power Fist για εμπειρίες που κόβουν την ανάσα. Ένα μήκος 68 cm και μια διάμετρος 6,5 έως 13 cm είναι διαστάσεις που θα πείσουν τον καθένα!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      13 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: