Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

DEEP'R - Εκπαίδευση σε βάθος πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

DEEP'R Tsunami - Μακρύ dildo για παιχνίδι βάθους

Αν θέλετε πολύ βαθιά διείσδυση, τότε αυτός ο πρωκτικός βαθύς εκπαιδευτικός δονητής είναι ακριβώς ο σωστός δονητής! Είτε μόνος είτε με σύντροφο - με διάμετρο 4 έως 8,5 cm και μήκος 64 cm, ο μεγάλος DEEP'R Dildo Tsunami προσφέρει όλα όσα περιμένετε από έναν δονητή παχέος εντέρου για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση!

Περισσότερες πληροφορίες

2435/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αν θέλετε να διεισδύσετε ιδιαίτερα βαθιά, τότε αυτός ο πρωκτικός βαθύς εκπαιδευτικός δονητής είναι ακριβώς ο σωστός δονητής! Είτε μόνος είτε με σύντροφο - με διάμετρο από 4 έως 8,5 cm και μήκος 64 cm, το μεγάλο DEEP'R Dildo Tsunami προσφέρει όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε από ένα δονητή παχέος εντέρου για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση!

     

    Κατασκευασμένος από ένα θαυμάσιο υλικό βινυλίου, ο DEEP'R Dildo Tsunami 2.0 προσαρμόζεται τέλεια στις σπείρες του σώματός σας και φτάνει σε μέρη που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν. Ο λόγος μας γι' αυτό: θα ενθουσιαστείτε!

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει ο μεγάλος δονητής DEEP'R για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση

     

    DEEP'R: Ακραίο μήκος, μεγάλες διάμετροι, ασυνήθιστες υφές και ένα πειστικό υλικό που είναι αρκετά σταθερό και ταυτόχρονα ευέλικτο, ώστε να το νιώθετε ακριβώς στα σωστά σημεία, βαθιά μέσα σας! Αυτός ο ιδιαίτερα μακρύς δονητής DEEP'R θα σας γεμίσει πλήρως και θα σας εγγυηθεί έντονη ικανοποίηση. Δεν είναι μόνο το μέγεθος αυτού του δονητή που θα σας εντυπωσιάσει, ο πολύ ιδιαίτερος σχεδιασμός του θα σας προσφέρει επίσης αξέχαστες στιγμές. Δοκιμάστε τον δονητή DEEP'R αν τολμάτε!

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον μεγάλο δονητή DEEP'R για πρωκτική εκπαίδευση σε βάθος ή για πρωκτικό παιχνίδι σε βάθος

     

    Λόγω του μήκους και της περιμέτρου του, η εισαγωγή του μεγάλου δονητή DEEP'R μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας σηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα στηρίξει σταθερά και άνετα το σώμα σας ακόμα και σε επίπονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ και του σόλο σεξ. Θα σας συνιστούσαμε οπωσδήποτε να "προθερμανθείτε" με έναν μικρότερο δονητή και στη συνέχεια να προχωρήσετε μέχρι τον μεγάλο δονητή DEEP'R.

     

    Anal Depth Play και πρωκτική βαθιά εκπαίδευση: Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω με αυτόν τον μεγάλο δονητή DEEP'R

     

    Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό! Δεν κουραζόμαστε ποτέ να επαναλαμβάνουμε αυτό το σημείο. Ένας πρωκτός δεν είναι μόνο πιο ευαίσθητος από έναν κόλπο, αλλά γίνεται και πιο ευαίσθητος όσο πιο ψηλά πηγαίνετε. Γι' αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε πολύ και πολύ λιπαντικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πληγωθείτε. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον μεγάλο δονητή DEEP'R για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση, σας συνιστούμε το λιπαντικό για πρωκτικό σεξ FUCKSLUT Είναι ένα λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη για το Anal Depth Play και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το FUCKSLUT κάνει τη χρήση του μεγάλου δονητή DEEP'R για βαθιά πρωκτική διείσδυση μια ανώδυνη αλλά εκπληκτική απόλαυση. Σε κάθε περίπτωση, θα σας συνιστούσαμε επίσης το σπρέι EXTREMEO. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τους αρχάριους στο πρωκτικό σεξ όσο και για τους έμπειρους οπαδούς των μεγάλων δονητών. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για πρωκτικό σεξ και πρωκτικό τέντωμα. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πολύ μεγάλοι δονητές DEEP'R μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Η ειδική δράση του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και επομένως οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Πρόκειται για ένα πρωκτικό σπρέι που φροντίζει το δέρμα και χαλαρώνει τον πρωκτό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα μυός και βοηθά στην επίτευξη ανεμπόδιστου πρωκτικού σεξ!

     

    Υλικό και φροντίδα του μεγάλου δονητή DEEP'R για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση:

     

    Αυτός ο μεγάλος δονητής XL από τη σειρά DEEP'R είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας PVC. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι επίσης πολύ ανθεκτικό, έτσι ώστε ο δονητής DEEP'R να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να καθαρίσετε τον εξαιρετικά μακρύ δονητή DEEP'R με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, συνιστούμε επίσης την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

     

    • Τσουνάμι | μακρύς δονητής XL | 64 cm. Ø 4,00 - 8,50 cm.

    • Οι δονητές DEEP'R είναι κατάλληλοι μόνο για επαγγελματίες του πρωκτού και για προχωρημένους παίκτες του κώλου

    • Ο δονητής DEEP'R είναι ένας δονητής παχέος εντέρου για παιχνίδι βάθους & βαθιά πρωκτική διείσδυση / βαθιά πρωκτική εκπαίδευση
    • Τι είναι η πρωκτική εκπαίδευση βάθους Η πρωκτική εκπαίδευση βάθους είναι μια σεξουαλική πρακτική κατά την οποία αντικείμενα εισάγονται όσο το δυνατόν βαθύτερα πρωκτικά. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί και στη συνέχεια να ξεπεραστεί η καμπυλότητα του σιγμοειδούς κόλου. Σε αντίθεση με το τέντωμα ή το fisting, το πρωκτικό βαθύ παιχνίδι αφορά μόνο το μήκος και όχι τη διάμετρο των αντικειμένων που εισάγονται.
    • Τα κατάλληλα πρωκτικά παιχνίδια για πρωκτική εκπαίδευση σε βάθος & πρωκτικό παιχνίδι σε βάθος! Παρόλο που υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά για την πρωκτική εκπαίδευση βάθους, οι μακριές δονητές από το DEEP'R είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. Ως γενικός κανόνας: χρειάζεστε ένα σεξουαλικό παιχνίδι που είναι μακρύ, λεπτό και εύκαμπτο!
    • Χάρη στο τέλειο υλικό, ο δονητής DEEP'R προσαρμόζεται σε κάθε καμπύλη και φτάνει σε σημεία που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν.
    • Οι δονητές DEEP'R μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους ή σε ζευγάρια!
    • Υλικό: PVC, χωρίς φθαλικές ενώσεις
    • Το σωστό λιπαντικό για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση: Συνιστούμε το λιπαντικό FUCKSLUT με βάση τη σιλικόνη ή το υβριδικό τζελ MANCUNT για την εισαγωγή των δονητών DEEP'R. Μπορείτε να επιτύχετε ακόμα πιο έντονες αισθήσεις με το RUSHTIME (θερμαντικό). Το σπρέι EXTREMEO και το τζελ μας AnalPush διευκολύνουν την ανώδυνη εισαγωγή, εάν απαιτείται.
    • Συμβουλές και κόλπα για βαθιά πρωκτική εξάσκηση: Μπορείτε να εισάγετε τον δονητή DEEP'R ιδιαίτερα βαθιά με το μαξιλάρι μας ASS UP
    • Καθαρισμός: Ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN.
    • Μεγάλη ποικιλία από δονητές DEEP'R! Στο κατάστημα δονητών μας θα βρείτε όλα τα μοντέλα της σειράς DEEP'R σε διάφορα σχέδια, σχήματα και μήκη. Ιδανικοί για το Anal Depth Play και την πρωκτική βαθιά εκπαίδευση.



     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    An unforgettable experience!

    Living in Canada has exposed me to many things, but it was my German roots that led me to try the DEEP'R Dildo Tsunami, and I couldn't be more grateful for the experience! Whether I'm enjoying some alone time or spicing things up with my partner, this is the toy I now reach for when I want a deep, fulfilling sensation.

    With a staggering length of 64cm and a diameter ranging from 4cm to 8.5cm, the Tsunami is truly the epitome of what one imagines when they think of a colon dildo meant for deep anal training. Its size may be intimidating, but the experience it provides is unparalleled.

    But it's not all about the size! Made from a gorgeous vinyl material, the DEEP'R Dildo Tsunami 2.0 conforms perfectly to the curves of your body. It's amazing how it touches places I never knew existed. Trust me when I say it will leave you in awe!

    So what makes the DEEP'R Dildo Tsunami different? The extreme length, the considerable diameter, the unique textures, and a material that strikes the perfect balance between firmness and flexibility. It ensures that you feel every inch, deeply and intensely, exactly where you want it. This dildo promises complete fulfillment and delivers intense satisfaction. Beyond its size, its unique design ensures unforgettable moments.

    In conclusion, if you're daring enough and looking for deep, satisfying pleasure, the DEEP'R Dildo Tsunami is a must try.

      Αξιολόγηση 

      Molto divertente

      Molto divertente anche in coppia. Morbido, di facile utilizzo.

        Αξιολόγηση 

        Très bon achat

        La souplesse peut étonner, mais c'est ce qui fait l'intérêt de ce jouet. J'espère qu'un jour la taille au-dessus sera disponible.
        A recommander pour un buffet fist soigné.

          Αξιολόγηση 

          Awesome

          I have never felt so full and deep then with this best orgasm I have ever had definitely recommend this!!!!!

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          DEEP'R Tsunami - Μακρύ dildo για παιχνίδι βάθους

          DEEP'R Tsunami - Μακρύ dildo για παιχνίδι βάθους

          Αν θέλετε πολύ βαθιά διείσδυση, τότε αυτός ο πρωκτικός βαθύς εκπαιδευτικός δονητής είναι ακριβώς ο σωστός δονητής! Είτε μόνος είτε με σύντροφο - με διάμετρο 4 έως 8,5 cm και μήκος 64 cm, ο μεγάλος DEEP'R Dildo Tsunami προσφέρει όλα όσα περιμένετε από έναν δονητή παχέος εντέρου για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση!

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          13 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: