Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Anal Depth Play

Ενημερωτικό δελτίο

Εκπαίδευση βάθους - πολύ μακρύς δονητής 48 cm x 3,5 cm

Ψάχνετε τον απόλυτο δονητή για πρωκτική εκπαίδευση Τότε ο δονητής μας Anal Depth Play από βινύλιο είναι η τέλεια επιλογή. Ο πολύ μακρύς δονητής ακολουθεί την εσωτερική ανατομία χάρη στην ευκαμψία του, καθιστώντας τον ιδανικό για πρωκτική εκπαίδευση βάθους.

Περισσότερες πληροφορίες

2545/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ψάχνετε τον απόλυτο δονητή για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση Τότε ο δικός μας Anal Depth Play Dildo από βινύλιο είναι η τέλεια επιλογή. Ο πολύ μακρύς δονητής ακολουθεί την εσωτερική ανατομία χάρη στην ευκαμψία του, καθιστώντας τον ιδανικό για πρωκτική εκπαίδευση βάθους.

     

    Είτε μόνος είτε με σύντροφο - με διάμετρο περίπου 3,5 cm και μήκος 48 cm, ο πολύ μακρύς δονητής σας προσφέρει μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση Anal Depth Play Πρόκληση. Μπορείτε επίσης να περιμένετε με ανυπομονησία τη διεγερτική, κυματιστή δομή του δονητή κατά τη διάρκεια της πρωκτικής εκπαίδευσης σε βάθος.

     

    Anal Depth Play το Anal Depth Training αντιπροσωπεύει τη λεγόμενη "πρωκτική εκπαίδευση βάθους". Με το Anal Depth Play Δονητή, μπορείτε να διεισδύσετε στα βαθύτερα πρωκτικά βάθη. Μπορείτε να τεντώσετε τον πρωκτό με πολλά βύσματα και δονητές, αλλά αυτός ο πολύ μακρύς δονητής σας εκπαιδεύει στα βάθη ... και εξαιρετικά βαθιά.

     

     

    Ένα πραγματικό must-have για τη συλλογή παιχνιδιών σεξ σας! Το Anal Depth Play Δονητής εφαρμόζει τέλεια στο χέρι, το λείο υλικό κάνει την εισαγωγή πολύ εύκολη και οι άνδρες ή οι γυναίκες μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους πόσο βαθιά επιτρέπεται να διεισδύσει ο δονητής Anal Depth Play Ο δονητής επιτρέπεται να διεισδύσει.

     

    Τι σημαίνει η πρωκτική εκπαίδευση σε βάθος

     

    Η πρωκτική εκπαίδευση βάθους είναι ένας τύπος πρωκτικής εκπαίδευσης που επικεντρώνεται στην εισαγωγή ενός πολύ μεγάλου δονητή βαθιά μέσα στον πρωκτικό σωλήνα. Καθώς η πρωκτική εκπαίδευση βάθους εξελίσσεται, οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να εισάγουν πολύ μακριούς δονητές, βύσματα και άλλα αντικείμενα βαθιά μέσα στον πρωκτικό σωλήνα. Σε αντίθεση με άλλες μορφές πρωκτικής εκπαίδευσης, όπως το πρωκτικό τέντωμα, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλα ή παχιά είναι τα αντικείμενα που εισάγονται στην πρωκτική εκπαίδευση βάθους, παρά μόνο πόσο βαθιά διεισδύουν.

     

    Η πρωκτική εκπαίδευση σε βάθος μπορεί να ενθαρρυνθεί ή να διαταχθεί από το Top. Ωστόσο, κάποιος μπορεί επίσης να ξεκινήσει την πρωκτική εκπαίδευση βάθους επειδή του αρέσει να χρησιμοποιεί πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια ή να είναι με γροθιές και θέλει να πάει το πρωκτικό του παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο.

     

    Υπάρχουν δύο κύριες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσει κάποιος που ξεκινά την πρωκτική εκπαίδευση βάθους. Πρώτον, πρέπει να μάθει να χαλαρώνει τον λεγόμενο ηβοορθικό βρόχο, έναν ισχυρό μυ που σχηματίζει την πρώτη καμπύλη του ορθού. Αυτός ο μυς τείνει να σφίγγει και να κλείνει το ορθό όταν αισθάνεται πίεση, όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ ή της διέγερσης. Η εκμάθηση της χαλάρωσης του μυός ακόμη και όταν διεγείρεται είναι το κλειδί για την επιτυχή πρωκτική βαθιά εκπαίδευση. Δεύτερον, τα άτομα που υποβάλλονται σε πρωκτική εκπαίδευση πρέπει να μάθουν να συνδέουν τη βαθιά πίεση που αισθάνονται κατά την πρωκτική διείσδυση με την ευχαρίστηση. Η εστίαση στη χαλάρωση του σώματος και η επαφή με τις αισθήσεις του μπορεί να υποστηρίξει την πρωκτική βαθιά εκπαίδευση. Πολλοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι η βαθιά αναπνοή τους βοηθά να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της πρωκτικής διείσδυσης. Ορισμένες στάσεις, όπως στα τέσσερα ή γονατιστοί, βοηθούν επίσης στη χαλάρωση.

     

    Ενώ οι κανονικοί δονητές, οι δονητές και οι πολύ μακριές πρωκτικές δονητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρωκτική βαθιά εκπαίδευση, υπάρχουν επίσης κάποια ειδικά αναπτυγμένα βοηθήματα και λιπαντικά από τη MEO.

     

    Το αίσθημα πίεσης και μια μικρή δυσφορία κατά τη διάρκεια της πρωκτικής βαθιάς εκπαίδευσης είναι φυσιολογικό, αλλά δεν υπάρχει πραγματικός πόνος. Θα πρέπει πάντα να ακούτε το σώμα σας και να μην ξεπερνάτε ποτέ τα όριά σας. Η πρωκτική βαθιά προπόνηση δεν πρέπει να βιάζεται, είναι πάντα καλύτερο να προχωράτε αργά. Η MEO ® συνιστά να ξεκινήσετε με τα δάχτυλά σας πριν προχωρήσετε στην εισαγωγή ενός μεγάλου δονητή πρωκτικού βάθους εκπαίδευσης.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει ο πολύ μακρύς Anal Depth Play Δονητή

    Ένας μακρύς δονητής ανεβάζει το πρωκτικό παιχνίδι σε ένα νέο επίπεδο, καθώς το βαθύ πρωκτικό σεξ προσφέρει πολύ ιδιαίτερες αισθήσεις! Είτε ψάχνετε τον κλασικό δονητή 1 μέτρου είτε θέλετε να αγοράσετε άλλους πολύ μακριούς δονητές, έχετε έρθει στο σωστό μέρος στο κατάστημα δονητών MEO ®. Η MEO ® είναι ένας από τους ειδικούς στον τομέα της πρωκτικής εκπαίδευσης σε βάθος: ακραίο μήκος, μεγάλες διάμετροι, ασυνήθιστες υφές και ένα πειστικό υλικό που είναι αρκετά σταθερό και ταυτόχρονα εύκαμπτο, ώστε να το αισθάνεστε ακριβώς στα σωστά σημεία! Δεν είναι μόνο το μήκος αυτού του δονητή που θα σας εντυπωσιάσει, ο πολύ ιδιαίτερος σχεδιασμός του θα σας προσφέρει επίσης αξέχαστες στιγμές.

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν πολύ μακρύ Anal Depth Play Δονητή

    Λόγω του μήκους και της περιμέτρου του, η εισαγωγή του πολύ μεγάλου δονητή εκπαίδευσης πρωκτικού βάθους μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ένα αγαπημένο βοήθημα είναι το μαξιλάρι μας ASS UP για την πρωκτική εκπαίδευση βάθους. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι μας ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας σηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα στηρίξει σταθερά και άνετα το σώμα σας ακόμα και σε έντονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά την πρωκτική εξάσκηση βάθους.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για Anal Depth Play και την πρωκτική εξάσκηση σε βάθος

    Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό! Δεν κουραζόμαστε ποτέ να επαναλαμβάνουμε αυτό το σημείο. Ένας πρωκτός δεν είναι μόνο πιο ευαίσθητος από έναν κόλπο, αλλά γίνεται και πιο ευαίσθητος όσο πιο ψηλά πηγαίνετε. Γι' αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε πολύ και πολύ λιπαντικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πληγωθείτε. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε έναν πολύ μακρύ δονητή, σας συνιστούμε το λιπαντικό μας FUCKSLUT Anal Depth Play έχει βάση τη σιλικόνη και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το FUCKSLUT κάνει τη χρήση του μακριού δονητή για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση μια έντονη απόλαυση. Σε κάθε περίπτωση, θα συνιστούσαμε επίσης το σπρέι μας EXTREMEO. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους Anal Depth Play Η τέλεια επιλογή. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για πρωκτικό σεξ, πρωκτική εκπαίδευση σε βάθος και πρωκτικό τέντωμα. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πολύ μακριές δονητές μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Το ειδικό αποτέλεσμα του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και επομένως οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη τέλειας διείσδυσης Anal Depth Play.

    Υλικό και φροντίδα του μακρού Anal Depth Play Δονητή:

     

    Αυτός ο μακρύς δονητής για Anal Depth Play είναι κατασκευασμένος από βινύλιο υψηλής ποιότητας. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι επίσης πολύ ανθεκτικό, ώστε ο πολύ μακρύς δονητής σας να διαρκέσει πολύ καιρό. Μπορείτε να καθαρίσετε τον μακρύ δονητή Anal Depth Play Δονητή με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, συνιστούμε επίσης την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN. Φυσικά, ο καθαρισμός είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικός μετά τη χρήση. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε και εσείς μια πρωκτική πλύση για να καθαρίσετε τα έντερα πριν χρησιμοποιήσετε τον πολύ μακρύ δονητή. Στην κατηγορία του καταστήματός μας "Πρωκτικές πλύσεις" (κάντε κλικ εδώ) θα βρείτε την κατάλληλη πρωκτική πλύση για την πρωκτική εκπαίδευση βάθους.

     

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • (πολύ μακρύς δονητής για πρωκτική εκπαίδευση βάθους)
    • Η MEO ® έχει φτιάξει αυτό το sextoy για εσάς στην Ευρώπη
    • Διαστάσεις: Μήκος 48 cm, διάμετρος 3,5 cm
    • Υλικό: Βινύλιο, χωρίς φθαλικές ενώσεις, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα
    • Λιπαντικό: Συνιστούμε τα λιπαντικά μας FUCKSLUT, EZ2FUCK ή MANCUNT.
    • Καθαρισμός: Καθαριστικό παιχνιδιών: Ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN
    • Το σπρέι μας EXTREMEO χαλαρώνει τον σφιγκτήρα σας και διευκολύνει την εισαγωγή.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Deep

    What a great feel. The length and depth you get is awesome. It goes to places I have never experienced before. Has great suction and holds on very well. I took the entire thing the very first time using it. It took some work but got every inch in.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Εκπαίδευση βάθους - πολύ μακρύς δονητής 48 cm x 3,5 cm

      Εκπαίδευση βάθους - πολύ μακρύς δονητής 48 cm x 3,5 cm

      Ψάχνετε τον απόλυτο δονητή για πρωκτική εκπαίδευση Τότε ο δονητής μας Anal Depth Play από βινύλιο είναι η τέλεια επιλογή. Ο πολύ μακρύς δονητής ακολουθεί την εσωτερική ανατομία χάρη στην ευκαμψία του, καθιστώντας τον ιδανικό για πρωκτική εκπαίδευση βάθους.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: