Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σφιγκτήρες θηλών

Ενημερωτικό δελτίο

Σφιγκτήρες θηλών MAWA με αλυσίδα

Οι ρυθμιζόμενοι σφιγκτήρες θηλών MAWA με αλυσίδα είναι ένα πραγματικό κλασικό BDSM και ένα must-have για όποιον θέλει να δοκιμάσει τα όριά του και να εντείνει τη διέγερση των θηλών.

Περισσότερες πληροφορίες

3690/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Οι ρυθμιζόμενοι σφιγκτήρες θηλών MAWA με αλυσίδα είναι ένα πραγματικό κλασικό BDSM και ένα must-have για όποιον θέλει να δοκιμάσει τα όριά του και να εντείνει τη διέγερση των θηλών.

    Αυτοί οι υψηλής ποιότητας σφιγκτήρες θηλών είναι κατάλληλοι για όλα τα μεγέθη θηλών. Χάρη στη δυνατότητα να ανοίγουν διάπλατα και στην απουσία ευάλωτων μηχανισμών με ελατήριο, προσφέρουν αξιόπιστη και ευέλικτη διέγερση των θηλών. Οι σφιγκτήρες θηλών ρυθμίζονται περιστρέφοντας τις βίδες ρύθμισης, γεγονός που εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό ακόμη και με γλιστερά ή γαντοφορεμένα χέρια.

    Οι σφιγκτήρες έχουν αναπτυχθεί ειδικά για όσους θέλουν να βιώσουν όλο το φάσμα από την απαλή έως την πολύ έντονη διέγερση. Το ισχυρό μεταλλικό ελατήριο παρέχει αποτελεσματική πίεση που δεν είναι απαραίτητα κατάλληλη για ευαίσθητα άτομα. Συνδεδεμένοι με μια εξαιρετικά ισχυρή αλυσίδα που τονίζει τη στιβαρή εμφάνιση, αυτοί οι σφιγκτήρες σας επιτρέπουν να παίζετε με τη δύναμη σύσφιξης γυρίζοντας απλώς τον επιλογέα.

    • Ιδανικό για επαγγελματίες και αρχάριους: Είτε είστε νέοι στον κόσμο της διέγερσης των θηλών είτε θέλετε να μεγιστοποιήσετε την ένταση της διέγερσης των θηλών, αυτοί οι σφιγκτήρες θηλών προσφέρουν το τέλειο μείγμα ευελιξίας και ελέγχου.
    • Οργασμός στις θηλές: Ετοιμαστείτε για μοναδικές κορυφώσεις που μπορούν να επιτευχθούν μέσω της στοχευμένης διέγερσης.
    • Δύο σφιγκτήρες MAWA με αλυσίδα από ανοξείδωτο ατσάλι: Αυτοί οι σφιγκτήρες συνδέονται όμορφα με αλυσίδα και επιτρέπουν ποικίλα στυλ παιχνιδιού.
    • Ρύθμιση πίεσης: Με τις ρυθμιζόμενες βίδες μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση ακριβώς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
    • Αντιολισθητική επίστρωση: Οι φαρδιοί, επίπεδοι σφιγκτήρες διαθέτουν αντιολισθητική επίστρωση που εξασφαλίζει βέλτιστο κράτημα.
    • Ρυθμιζόμενο πλάτος: Ανοίξτε τους σφιγκτήρες στο επιθυμητό πλάτος. Για τους γενναίους ανάμεσά σας: Αφαιρέστε τα προστατευτικά καπάκια για άμεση επαφή του μετάλλου με το δέρμα.
    • Εφαρμογή: Τοποθετήστε τους σφιγκτήρες MAWA στις θηλές και γυρίστε τη βίδα μέχρι να νιώσετε άνετα. Εάν οι σφιγκτήρες δεν πέφτουν όταν τραβάτε, είναι σωστά τοποθετημένοι.


    Ο περίφημος οργασμός με θηλές:

    Ο οργασμός με θηλές είναι μια σεξουαλική κορύφωση που επιτυγχάνεται με τη διέγερση των θηλών χωρίς την ανάγκη άμεσης σεξουαλικής διέγερσης των γεννητικών οργάνων. Αυτός ο τύπος οργασμού υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι θηλές και η γύρω περιοχή του στήθους είναι εξαιρετικά ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες που μπορούν να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα ευχαρίστησης σε πολλούς ανθρώπους, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό ή βιολογικό τους φύλο.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • MAWA σφιγκτήρες θηλών με αλυσίδα
    • Διαστάσεις: Μήκος 50 mm, μήκος αλυσίδας 300 mm, πλάτος 25 mm, πλάτος ανοίγματος 20 mm.
    • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς νικέλιο, πλαστικό
    • Σφιγκτήρες θηλών με προστατευτικά καπάκια: Τα προστατευτικά καπάκια έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την ευαισθησία του δέρματος και να αποφεύγουν την άμεση αίσθηση του μετάλλου στο δέρμα, ώστε να αυξάνεται η άνεση και να αποφεύγονται οι δερματικοί ερεθισμοί. Επιτρέπουν μια πιο ήπια εφαρμογή των σφιγκτήρων, ειδικά για αρχάριους ή άτομα με ευαίσθητο δέρμα.
    • Σημειώστε ότι η χρήση αυτών των σφιγκτήρων πρέπει να γίνεται με αμοιβαία συναίνεση και απαιτεί έναν ορισμένο βαθμό προσοχής και κατανόησης των ορίων του εαυτού σας και του συντρόφου σας.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    On-the-fly adjustment is key

    These are top of the line nipple clamps. They look fantastic and work flawlessly. Smooth action. The great thing here is that they are adjustable for girls with meatier nipples. These wouldn't work well as a clamp for smaller nipples because they would pull through. For larger nipples, they were fantastic for my wife as I teased her closer and closer, I was able to continue to increase the sensation on her nipples by making them tighter and tighter. What she thought was enough at first, to what she was begging for in nipple pain at the end, was finally possible with ease. This is a must have in your collection if there is a person with good thick nipples that need to be clamped.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Σφιγκτήρες θηλών MAWA με αλυσίδα

      Σφιγκτήρες θηλών MAWA με αλυσίδα

      Οι ρυθμιζόμενοι σφιγκτήρες θηλών MAWA με αλυσίδα είναι ένα πραγματικό κλασικό BDSM και ένα must-have για όποιον θέλει να δοκιμάσει τα όριά του και να εντείνει τη διέγερση των θηλών.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: