Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σεξ slings και ερωτικές διακυμάνσεις

Ενημερωτικό δελτίο

King Size Love Swing

Οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την ιδιαίτερα άνετη κούνια αγάπης: το King Size Love Swing by MEO, ένα πραγματικό αριστούργημα χειροτεχνίας, ανοίγει νέες δυνατότητες για πρωκτικό, στοματικό και κολπικό σεξ Anal Depth Playπρωκτικό, στοματικό και κολπικό σεξ.

Περισσότερες πληροφορίες

3731/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την ιδιαίτερα άνετη κούνια αγάπης: το King Size Love Swing by MEO, ένα πραγματικό αριστούργημα χειροτεχνίας, ανοίγει νέες δυνατότητες για πρωκτικό, στοματικό και κολπικό σεξ Anal Depth Playπρωκτικό, στοματικό και κολπικό σεξ. Αυτή η κούνια αγάπης είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο που όχι μόνο επιτρέπει μια ποικιλία συναρπαστικών και ευέλικτων στάσεων, αλλά εντυπωσιάζει επίσης με την ελαφριά, αλλά εξαιρετικά στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή της.

    Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της κούνιας αγάπης King Size:

    • Ατσάλινη ανάρτηση: η υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά ανθεκτική ατσάλινη κρεμάστρα εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια και αντοχή, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στο σεξ.
    • Στιβαροί νάιλον ιμάντες: Οι ανθεκτικοί νάιλον ιμάντες παρέχουν αξιόπιστη στήριξη και διευκολύνουν την αλλαγή και τη διατήρηση διαφορετικών στάσεων κατά τη διάρκεια του σεξ.
    • Στιβαρό αλλά άνετο στρώμα από αφρώδες υλικό: Το στρώμα από αφρώδες υλικό υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει άνεση και ευκολία, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων δραστηριοτήτων.
    • Εργονομικά διαμορφωμένες λαβές: Οι εργονομικά διαμορφωμένες λαβές παρέχουν επιπλέον στήριξη και επιτρέπουν ποικίλες στάσεις για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ.
    • Μαλακές μανσέτες αστραγάλου και συγκρατητήρες ποδιών: Οι επενδεδυμένες μανσέτες δεσμών προσφέρουν πολυάριθμες δυνατότητες για παιχνίδι bondage, ενώ τα στηρίγματα ποδιών παρέχουν επιπλέον στήριξη και άνεση.
    • Εξαιρετικά μεγάλο για περισσότερη άνεση: Η μεγάλη επιφάνεια ξαπλώματος παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και σταθερότητα, ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στην ερωτική σας απόλαυση.
    • Ικανότητα φόρτωσης έως 180 kg: Αυτή η κούνια αγάπης είναι κατάλληλη σχεδόν για όλους και μπορεί να αντέξει το έντονο σεξ χωρίς προβλήματα.


    Το King Size Love Swing by MEO βασίζεται σε μια εντελώς νέα ιδέα που ανοίγει ένα ολόκληρο φάσμα ερωτικών δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του στοματικού, κολπικού και πρωκτικού σεξ, καθώς και του λεγόμενου "πρωκτικού παιχνιδιού βάθους".

    Στοματικό σεξ & βαθύς λαιμός:

    Κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, η κούνια αγάπης επιτρέπει την άνετη και τέλεια τοποθέτηση. Ο παθητικός σύντροφος μπορεί να γείρει προς τα πίσω, να χαλαρώσει και να απολαύσει τις αισθησιακές αισθήσεις, ενώ ο ενεργητικός σύντροφος βρίσκει το τέλειο ύψος και γωνία για μέγιστη απόλαυση. Αυτή η θέση επιτρέπει πιο έντονη και βαθύτερη διέγερση, η οποία εντείνει το στοματικό σεξ.

    Κολπικό σεξ:

    Στο κολπικό σεξ, η King Size Love Swing προσφέρει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις παραδοσιακές στάσεις. Με τη σταθερή υποστήριξη της κούνιας αγάπης, τα ζευγάρια μπορούν να εξερευνήσουν διαφορετικές γωνίες και βάθη που ήταν προηγουμένως αδύνατα. Η ελευθερία κινήσεων που προσφέρει η King Size Love Swing επιτρέπει τη στοχευμένη διέγερση του σημείου G και εντείνει την απόλαυση και για τους δύο συντρόφους.

    Πρωκτικό σεξ:

    Το πρωκτικό σεξ γίνεται μια ιδιαίτερα διεγερτική εμπειρία με την κούνια αγάπης. Το King Size Love Swing προσφέρει μια χαλαρή αλλά βέλτιστη θέση που επιτρέπει την απαλή και ελεγχόμενη διείσδυση στον πρωκτό. Ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν να βιώσουν το πρωκτικό σεξ αργά και απαλά ή πολύ έντονα. Η δυνατότητα ρύθμισης του ύψους και της γωνίας της κούνιας αγάπης διευκολύνει τη διείσδυση στον πρωκτό και αυξάνει την άνεση και την ευχαρίστηση.

    Πρωκτικό παιχνίδι σε βάθος:

    Die King Size Love Swing είναι επίσης ιδανική για το λεγόμενο "πρωκτικό παιχνίδι βάθους" με μεγάλους και μακριούς δονητές. Η σταθερή και ασφαλής στήριξη επιτρέπει στον σύντροφο να διεισδύσει στον πρωκτό βαθύτερα και πιο εντατικά από ό,τι θα ήταν δυνατό με τις συμβατικές μεθόδους. Αυτό σημαίνει ότι το πρωκτικό παιχνίδι βάθους μπορεί να ασκηθεί με ασφαλή, ελεγχόμενο και άνετο τρόπο, με την King Size Love Swing παρέχει την απαραίτητη στήριξη και ευελιξία για να απολαύσετε πλήρως αυτές τις έντονες και προσωπικές στιγμές.

    Κομψός και λειτουργικός σχεδιασμός:

    Die King Size Love Swing συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την κομψότητα. Το κάλυμμα του στρώματος αφρού δεν είναι μόνο ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, αλλά και πλένεται, γεγονός που διευκολύνει τον καθαρισμό και τη φροντίδα. Ο συνδυασμός στιβαρότητας και άνεσης καθιστά το King Size Love Swing ένα must-have για όποιον θέλει να βιώσει το σεξ ακόμα πιο έντονα.

    Με το King Size Love Swing από τη MEO μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τα όρια του πάθους και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές γεμάτες οικειότητα και περιπέτεια. Είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για προχωρημένους, το King Size Love Swing προσφέρει την απόλυτη ερωτική εμπειρία για όλους.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • King Size Love Swing mEO
    • Βαριά ατσάλινη κρεμάστρα
    • Ανθεκτικοί νάιλον ιμάντες
    • Στιβαρό αλλά άνετο στρώμα αφρού
    • Εύκολη στη λαβή λαβή
    • Μαλακές μανσέτες αστραγάλου και υποπόδια
    • Ευρεία, υποστηρικτική επιφάνεια ξαπλώματος
    • Χωρητικότητα φορτίου έως 180 kg.
    • Διαστάσεις: Σκελετός (χωρίς στρώμα) 100 cm x 80 cm.
    • Υλικό: νάιλον, πολυπροπυλένιο, πολυεστέρας, PE, καουτσούκ, σίδηρος, χάλυβας

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sinnlicher Genuss in höchster Qualität

    Die Lieferung der Sex Swing erfolgte in einem unauffälligen und kompakten Karton. Neben der eigentlichen Schaukel wurde Installationsmaterial zur Befestigung an der Decke mitgeliefert.

    Die Sex Swing besticht durch ihre solide und stabile Konstruktion, die auch höheren Belastungen standhält. Sowohl die Verarbeitung als auch die Polsterung der Gurte sind von hoher Qualität. Die Gurte lassen sich leicht in der Länge verstellen, so dass eine individuelle Anpassung an die Bedürfnisse des Benutzers möglich ist.

    Besonders hervorzuheben ist die Vielseitigkeit dieser Sex Swing. Die hochwertige Verarbeitung ermöglicht nicht nur einen sicheren Gebrauch, sondern auch ein breites Spektrum an Einsatzmöglichkeiten. Ob Anfänger oder Fortgeschrittener, diese Sexschaukel bietet durch ihre durchdachte Konstruktion und Verarbeitung ein intensives und sicheres Spielerlebnis.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    King Size Love Swing

    King Size Love Swing

    Οι πελάτες μας είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την ιδιαίτερα άνετη κούνια αγάπης: το King Size Love Swing by MEO, ένα πραγματικό αριστούργημα χειροτεχνίας, ανοίγει νέες δυνατότητες για πρωκτικό, στοματικό και κολπικό σεξ Anal Depth Playπρωκτικό, στοματικό και κολπικό σεξ.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: