Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σεξ slings και ερωτικές διακυμάνσεις

Ενημερωτικό δελτίο

Μαύρο δερμάτινο "Fisting Sling" με ανάρτηση 5 σημείων

Η άνετη ξαπλωμένη θέση σε αυτό το sling επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στους γλουτούς: το αν διεισδύει ένας δονητής, ένα πέος ή ακόμη και μια γροθιά (ή δύο) είναι εντελώς άσχετο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτή η δερμάτινη σφεντόνα είναι ένα πραγματικό αριστούργημα!

Περισσότερες πληροφορίες

3006/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το κλασικό sling με τις περίτεχνες λεπτομέρειες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μας μοντέλα. Με 5 σημεία πρόσδεσης, το υψηλής ποιότητας sling είναι κατασκευασμένο από το καλύτερο δέρμα και εξοπλισμένο με ανθεκτικά D-rings για ανάρτηση κάτω από το ταβάνι ή στο πλαίσιο sling. Κολλημένο πολλές φορές με πριτσίνια από ανοξείδωτο ατσάλι και άριστα φινιρισμένο για να σας εγγυάται την ασφάλεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του σεξ στο sling.

     

    Η άνετη ξαπλωμένη θέση σε αυτό το sling επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στον πάτο: αν μπαίνει ένας δονητής, ένα πέος ή ακόμα και μια γροθιά (ή δύο) δεν έχει καμία διαφορά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτή η δερμάτινη σφεντόνα είναι ένα πραγματικό αριστούργημα! Το καλύτερο, σταθερό δέρμα, που έχει υποστεί φυτική δέψη και μια τέλεια κατασκευή παρέχουν μια απολύτως ασφαλή απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ ή fisting στο sling.

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Ο σφεντόνα με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σφεντόνα για να τον κρατήσετε:

     

    • Τέλειο: Για όλες τις παραλλαγές σεξ και fisting!
    • Επαγγελματική ποιότητα: Για την απόλυτη ανθεκτικότητα του slings.
    • Για χρήση με το ράφι μας sling ή για τοποθέτηση κάτω από το ταβάνι.
    • Εξαιρετικό δέρμα: Μεγάλη άνεση όταν βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο sling.
    • Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι: Τεράστιοι κρίκοι D και πολλαπλά πριτσίνια, σας εγγυώνται ασφάλεια κατά τη χρήση.
    • Εξαιρετικός χρωματικός σχεδιασμός: Χάρη στον έντονο χρωματικό σχεδιασμό με ευγενείς πινελιές, το sling αποτελεί και οπτικό highlight.
    • Πάντα επεκτάσιμη: Διατίθενται πολλά αξεσουάρ και προστίθενται ακόμη περισσότερα αξεσουάρ σε εβδομαδιαία βάση.

     

    Κάποιοι από εσάς έχετε ήδη βιώσει αυτή τη μεγάλη εμπειρία, άλλοι την ονειρεύονται: σεξ με σφεντόνα!

     

    Πολλοί από εσάς έχετε ήδη δει ένα sling στο σκοτεινό δωμάτιο, στο κλαμπ ή στη σάουνα ή σε μια πιο σκληρή ταινία πορνό. Ποιος όμως έχει ξαπλώσει ποτέ σε αυτό Μην ανησυχείτε: Το sling δεν είναι μόνο για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς, αλλά μπορεί επίσης να αποτελέσει πραγματικό εμπλουτισμό για το καθημερινό σεξ. Και θα πρέπει να ξεχάσετε αμέσως μια προκατάληψη: το sling δεν είναι σπίτι του μόνο στην γκέι κοινότητα, το αγαπούν και οι ετεροφυλόφιλοι swingers.

     

    Ποια αξεσουάρ συνιστώνται;

     

    Αν δεν θέλετε να στερεώσετε το sling στο ταβάνι της κρεβατοκάμαράς σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρακτικό πλαίσιο σφεντόνας μας. Με το μαλακό δερμάτινο μαξιλάρι μας μπορείτε να αυξήσετε την άνεση του ξαπλώματος, οι θηλιές ποδιών από δέρμα ή καουτσούκ σας επιτρέπουν να κρατάτε τα πόδια σας ανοιχτά σε χαλαρή θέση. Ένας καθρέφτης που μπορείτε να προσαρτήσετε στην κορυφή του πλαισίου σφεντόνας θα σας εξυπηρετήσει επίσης, καθώς σας επιτρέπει να παρατηρείτε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Εκτός από ένα καλό fisting Κρέμα όπως η LETS'S FUCK και τα γάντια από λατέξ, οι ειδικές χειροπέδες μας μπορούν επίσης να αποτελέσουν μια εξαιρετική προσθήκη. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πολλά άλλα αξεσουάρ στη MEO ®, όπως αλυσίδες, μια βάση για γαμημένο μηχάνημα, μια θήκη για γάντια ή Crisco και πολλά άλλα. Μας αρέσουν επίσης τα λεγόμενα "Fetish Pads". Αυτά τα μαξιλαράκια είναι μαξιλαράκια υψηλής απορροφητικότητας που απορροφούν την υγρασία και είναι πολύ δημοφιλή στην κοινότητα BDSM, επειδή εγγυώνται ανεμπόδιστη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του σεξ στο sling, επειδή απορροφούν αξιόπιστα όλα τα υγρά που προκύπτουν. Παρεμπιπτόντως, γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το ράφι σφεντόνας μας με τον πάγκο γαμησιού doggy-style ή το sling board μας

     

    Δεν έχετε χώρο για ένα πραγματικό σφεντόνα

     

    Κανένα πρόβλημα, γιατί διαθέτουμε διάφορα ταξιδιωτικά slings από δέρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, για παράδειγμα στο κρεβάτι (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

     

    Τι ακριβώς είναι μια σφεντόνα

     

    Το sling είναι ένα "σφεντόνα αγάπης" από δέρμα ή ύφασμα. Συνήθως στερεώνεται στο ταβάνι ενός δωματίου με αλυσίδες ή συχνά κρέμεται από μια ειδική δομή στήριξης, όπως το πλαίσιο sling. Ο παθητικός σύντροφος μπορεί να ξαπλώσει άνετα στο sling, με τα πόδια του ανασηκωμένα και έτσι εκτός της οδού. Σε ορισμένα slings το ξαπλωμένο άτομο μπορεί ακόμη και να είναι δεμένο - οι σύντροφοι μπορούν να απολαύσουν ένα παιχνίδι ρόλων χωρίς ταμπού ή ένα fisting Συνεδρία. Η άνετη ξαπλωμένη θέση επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στους γλουτούς: Το αν θα διεισδύσει ένας δονητής, ένας πούτσος ή ακόμη και μια γροθιά εξαρτάται από εσάς ή τον ενεργό σύντροφό σας με ένα strap-on.

     

    Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ένα sling με σύντροφο! Με λίγη φαντασία και τα κατάλληλα αξεσουάρ από τη MEO ®, για παράδειγμα μια γαμημένη μηχανή, μπορείτε να διασκεδάσετε και μόνοι σας στο sling! Ή ως ζευγάρι με έναν φίλο ή έναν άγνωστο, επειδή τα περισσότερα από τα μηχανήματα γαμησιού μας μπορούν να ελεγχθούν ακόμη και μέσω μιας εφαρμογής!

     

    Πώς χρησιμοποιώ το σφεντόνα

     

    Με το sling της MEO ® μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά βαθιά διείσδυση με ελάχιστη προσπάθεια και να δοκιμάσετε νέες στάσεις σεξ και πρωκτικό σεξ fisting δοκιμάστε. Το sling μπορεί να αναρτηθεί στο πλαίσιο sling ή από το ταβάνι σε ανθεκτικά άγκιστρα οροφής (δεν περιλαμβάνονται) σε χρόνο μηδέν. Το sling μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί με καραμπίνερ στο επιθυμητό ύψος και γωνία. Ιδανικό για συντρόφους διαφορετικών μεγεθών και ευέλικτων θέσεων.

     

    Πώς πρέπει να φροντίζω το sling

     

    Μια μικρή ποσότητα λαδιού προστίθεται ήδη στο δέρμα κατά τη διάρκεια της βυρσοδεψίας, η οποία του προσδίδει μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση και μεγαλύτερη ελαστικότητα. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, το sling γίνεται πιο μαλακό και όχι πιο σκληρό (σε αντίθεση με το φτηνό δέρμα ή την απομίμηση δέρματος, που με την πάροδο του χρόνου γίνεται πιο σκληρό και εύθραυστο). Το δέρμα μας χρειάζεται λίγο δερματικό λίπος κατά διαστήματα για τη φροντίδα του, αλλά μπορεί επίσης να λαδωθεί λίγο, εάν είναι απαραίτητο. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να γίνεται μάλλον με φειδώ, ώστε να μη δημιουργείται μόνιμο λιπαρό φιλμ.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Δερμάτινος ιμάντας για στερέωση 5 σημείων
    • Χρώμα: μαύρο
    • Διαστάσεις: 113 x 122 cm, δέρμα πάχους 3 mm
    • Λεπτό, ανθεκτικό υλικό από γνήσιο δέρμα, υψηλής ποιότητας. Φυτικής δέψης. Κατασκευάζεται στην Ευρώπη.
    • Οι αλυσίδες και το πλαίσιο sling πωλούνται χωριστά.
    • Πιθανά προσαρτήματα: Στο πλαίσιο sling (πωλείται χωριστά) ή αναρτημένο από την οροφή.
    • Προφυλάξεις για την τοποθέτηση στην οροφή: ΠΡΙΝ Τρυπήσετε τρύπες, λάβετε όλες τις προφυλάξεις και ελέγξτε τη σταθερότητα της οροφής σας. Δεν ευθυνόμαστε για πτώσεις που προκαλούνται από λανθασμένη χρήση/συναρμολόγηση του slings.



     

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Viele geile Stellungen

    Kann diesen Sling nur empfehlen. Er ist sicher und bequem, experimentiert ein bisschen rum und habt Spaß. Es gibt wirklich viele geile Stellungen die man in diesem schwerelosen Zustand vollziehen kann.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Μαύρο δερμάτινο "Fisting Sling" με ανάρτηση 5 σημείων

    Μαύρο δερμάτινο "Fisting Sling" με ανάρτηση 5 σημείων

    Η άνετη ξαπλωμένη θέση σε αυτό το sling επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στους γλουτούς: το αν διεισδύει ένας δονητής, ένα πέος ή ακόμη και μια γροθιά (ή δύο) είναι εντελώς άσχετο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτή η δερμάτινη σφεντόνα είναι ένα πραγματικό αριστούργημα!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: