Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κροτίδες & καλάμια

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM crop σε μαύρο χρώμα για αρχάριους και επαγγελματίες

Αυτή η εντυπωσιακή καλλιέργεια BDSM θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για να ζήσετε τις μυστικές σας φαντασιώσεις ή να επεκτείνετε τις εμπειρίες σας στο BDSM. Το BDSM crop έχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα συναρπαστικό παιχνίδι κυριαρχίας και υποταγής: εύκολο χειρισμό, έλεγχο και ευελιξία.

Περισσότερες πληροφορίες

3502/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτή η εντυπωσιακή καλλιέργεια BDSM θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για να ζήσετε τις μυστικές σας φαντασιώσεις ή να επεκτείνετε τις εμπειρίες σας στο BDSM. Το BDSM crop έχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα συναρπαστικό παιχνίδι κυριαρχίας και υποταγής: εύκολο χειρισμό, έλεγχο και ευελιξία. Επιπλέον, το BDSM crop είναι ελκυστικό και κομψό, γεγονός που μπορεί να ανεβάσει τις συνεδρίες BDSM σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

    Τα κυριότερα σημεία του μαύρου BDSM crop:

    • Ελαστικός άξονας crop: Επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της έντασης της κρούσης του BDSM crop.
    • Περίτεχνα πλεγμένη λαβή: Εξασφαλίζει βέλτιστο χειρισμό και κομψή εμφάνιση.
    • Ανθεκτικό υλικό: Το δέρμα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει σταθερότητα και μακροζωία.
    • Λουράκι χειρός: Για πρόσθετο έλεγχο κατά τη χρήση του μαστιγίου BDSM.
    • Ευέλικτο: Ιδανικό για απαλά αγγίγματα και δυνατά χτυπήματα, ιδανικό για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.


    Το ευέλικτο μαστίγιο BDSM επιτρέπει τόσο τα απαλά αγγίγματα όσο και τα ακριβή, δυνατά χτυπήματα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και εκείνες του συντρόφου σας. Ο ιμάντας καρπού στο άκρο της λαβής του BDSM crop παρέχει πρόσθετη σταθερότητα κατά τη χρήση.

    Το μαύρο BDSM crop μας είναι κατασκευασμένο από vegan δέρμα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Σας προσφέρει την ευκαιρία να βιώσετε το παιχνίδι της κυριαρχίας και της υποταγής, μεταξύ πόνου και απόλαυσης, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ασφάλεια.

    Με το βαθύ μαύρο χρώμα και την προσεκτικά πλεγμένη λαβή, αυτή η BDSM crop έχει μια εκλεπτυσμένη και μυστηριώδη εμφάνιση που προσθέτει στην όλη εμπειρία. Δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για την εξερεύνηση του BDSM, αλλά αποτελεί επίσης ένα αισθητικό highlight που θα ολοκληρώσει τη συλλογή σας.

    Είτε ξεκινάτε μόλις στον συναρπαστικό κόσμο του BDSM είτε είστε ήδη έμπειροι, αυτή η BDSM crop είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για εσάς. Με αυτό, μπορείτε να ζήσετε τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας και να ανακαλύψετε ένα νέο επίπεδο οικειότητας και απόλαυσης.

    Αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από το συναρπαστικό μείγμα κομψότητας, ακρίβειας και δύναμης. Ζήστε αξέχαστες στιγμές λαγνείας και κυριαρχίας με αυτή την υπέροχη καλλιέργεια BDSM. Ήρθε η ώρα να ζήσετε τις πιο σκοτεινές σας φαντασιώσεις και η BDSM crop θα είναι ο πιστός σας σύμμαχος.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Impact Play και spanking
    • Impact Play Αξεσουάρ από τη σειρά μας Mauvais Garçon
    • Χρώμα: Μαύρο
    • Υλικό: vegan δέρμα, ξύλο, νάιλον
    • Μήκος: περίπου 70 cm
    • Το BDSM crop σε χρήση: Όταν χρησιμοποιείτε το BDSM crop μας, είναι σημαντικό να ενεργείτε πάντα υπεύθυνα και προσεκτικά. Το παιχνίδι BDSM πρέπει πάντα να βασίζεται στην αρχή SSC (Safe, Sane, Consensual), που σημαίνει ότι όλες οι δραστηριότητες πρέπει να είναι ασφαλείς, λογικές και συναινετικές. Η επικοινωνία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι βασικά στοιχεία για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι απολαμβάνουν την εμπειρία και αισθάνονται άνετα.
    • Είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τα όρια και τα σήματα του συντρόφου σας πριν χρησιμοποιήσετε το BDSM crop. Θα πρέπει πάντα να συμφωνείται μια ασφαλής λέξη ή σημάδι, ώστε η σκηνή να μπορεί να τερματιστεί αμέσως αν χρειαστεί. Συνιστούμε να διαβάσετε εκ των προτέρων για τις τεχνικές και τα μέτρα ασφαλείας, ειδικά αν είστε νέοι στον κόσμο του BDSM. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ανεπιθύμητους τραυματισμούς και να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και ικανοποιητική εμπειρία και για τους δύο συντρόφους.
    • Να θυμάστε ότι το BDSM είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σωματικό παιχνίδι- αφορά επίσης την ψυχολογική ευημερία. Φροντίστε να αφήνετε αρκετό χρόνο για μετεγχειρητική φροντίδα και αμοιβαίες ανταλλαγές μετά από έντονες σκηνές, ώστε να διασφαλίσετε τη συναισθηματική και σωματική ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Με αυτή τη στάση, η χρήση της καλλιέργειας BDSM μας θα είναι μια εμπλουτιστική και ευχάριστη εμπειρία για όλους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Prodotto di ottima fattura

    Prodotto di ottima fattura

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      BDSM crop σε μαύρο χρώμα για αρχάριους και επαγγελματίες

      BDSM crop σε μαύρο χρώμα για αρχάριους και επαγγελματίες

      Αυτή η εντυπωσιακή καλλιέργεια BDSM θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για να ζήσετε τις μυστικές σας φαντασιώσεις ή να επεκτείνετε τις εμπειρίες σας στο BDSM. Το BDSM crop έχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα συναρπαστικό παιχνίδι κυριαρχίας και υποταγής: εύκολο χειρισμό, έλεγχο και ευελιξία.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: