Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πέος & μπάλα Δέσιμο

Ενημερωτικό δελτίο

Cock Bondage Σχοινί από δέρμα μοσχαριού

Ζήστε έναν νέο και πολύ καλύτερο τρόπο δέσιμο του πέους με το σχοινί μας Cock Bondage! Κατασκευασμένο από βαμβακερό σχοινί υψηλής ποιότητας και καλυμμένο με μαλακό μαύρο δέρμα μοσχαριού, αυτό το σχοινί δεν προσφέρει μόνο μια εντυπωσιακή αίσθηση, αλλά και μια κορυφαία εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

3505/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ζήστε έναν νέο και πολύ καλύτερο τρόπο δέσιμο του πέους με το σχοινί μας Cock Bondage! Κατασκευασμένο από βαμβακερό σχοινί υψηλής ποιότητας και προσεκτικά επενδυμένο με μαλακό μαύρο δέρμα μοσχαριού, αυτό το σχοινί δεν προσφέρει μόνο μια εντυπωσιακή αίσθηση, αλλά και μια εμπειρία της δικής του κατηγορίας. Με διάμετρο 0,5 cm και συνολικό μήκος 1,25 m, είναι ιδανικό για το δέσιμο του πέους και των όρχεων.

     

    Ανακαλύψτε τις αμέτρητες δυνατότητες δεσίματος ή σφιχτού δεσίματος τόσο του πέους όσο και των όρχεων με το σχοινί από δέρμα μοσχαριού Cock Bondage. Και αν έχετε διάθεση για κάτι πραγματικά ξεχωριστό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σχοινί τέλεια ως ball stretcher. Οι όρχεις θα το λατρέψουν!

     

    Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σχοινί για δεσμά με ανάρτηση, λάβετε υπόψη το μέγιστο βάρος ή την εφελκυστική δύναμη των 20 kg. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το υψηλής ποιότητας δερμάτινο κάλυμμα θα παραμείνει άθικτο και ότι θα μπορείτε να απολαμβάνετε αυτό το υψηλής ποιότητας προϊόν BDSM για μεγάλο χρονικό διάστημα.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το σχοινί από δέρμα μοσχαριού Cock Bondage

     

    Η επικάλυψη ενός συμβατικού βαμβακερού σχοινιού δουλείας με υψηλής ποιότητας ιταλικό δέρμα μοσχαριού όχι μόνο δίνει στο σχοινί μια πολυτελή αίσθηση, αλλά και το διαφοροποιεί από τα συμβατικά σχοινιά δουλείας. Το ιταλικό δέρμα μοσχαριού είναι γνωστό παγκοσμίως για την κορυφαία ποιότητα, την ελαστικότητα και την ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα. Αυτή η υψηλής ποιότητας δερμάτινη θήκη όχι μόνο προστατεύει το δέρμα από πιθανό ερεθισμό από το βαμβάκι, αλλά δίνει επίσης στο σχοινί μια ιδιαίτερη αισθητική πινελιά που ενισχύει την αισθησιακή εμπειρία κατά τη διάρκεια του bondage. Επιπλέον, το δέρμα παρέχει επιπλέον σταθερότητα και ανθεκτικότητα, γεγονός που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του σχοινιού. Η επένδυση με δέρμα μοσχαριού καθιστά επίσης το σχοινί πραγματικό εντυπωσιακό και θέτει πολυτελείς πινελιές. Συνδυάζει έτσι τη λειτουργικότητα και την αισθητική με μοναδικό τρόπο και αποτελεί μια εναλλακτική λύση υψηλής ποιότητας σε σχέση με τα συμβατικά σχοινιά δεσμού.

     

    Τι είναι το Cock & Ball Bondage

     

    Το Cock & Ball Bondage αναφέρεται σε πρακτικές BDSM κατά τις οποίες χρησιμοποιούνται σχοινιά, ιμάντες ή δερμάτινοι ιμάντες για τη δέσμευση του πέους ή/και των όρχεων. Ο στόχος μπορεί να κυμαίνεται από την αύξηση της ευαισθησίας και της διέγερσης έως τον περιορισμό ή την καθυστέρηση της στύσης και της εκσπερμάτισης. Το Cock & Ball Bondage μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μορφή ερωτικής διέγερσης καθώς και ως μέθοδος εξουσίας και ελέγχου σε σενάρια BDSM. Το δέσιμο μπορεί να είναι σφιχτό ή χαλαρό, ανάλογα με τις προτιμήσεις και την εμπειρία σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές και στυλ, από απλό δέσιμο γύρω από τον άξονα του πέους μέχρι πιο σύνθετα μοτίβα που περιλαμβάνουν ολόκληρη την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Cock Bondage Σχοινί, υψηλής ποιότητας
    • Το σχοινί μας κατασκευάζεται με απόλυτη ακρίβεια από τους πιο έμπειρους τεχνίτες στην Ιταλία. Το μαλακό δέρμα μοσχαριού όχι μόνο εξασφαλίζει μια άνετη αίσθηση, αλλά δίνει επίσης στο σχοινί μια πολυτελή αφή.
    • Υλικό: δέρμα μοσχαριού, βαμβακερό σχοινί
    • Διαστάσεις: Διάμετρος περίπου 0,5 cm, μήκος 125 cm
    • Κατασκευάζεται στην Ιταλία.
    • Μπορείτε να βρείτε το κατάστημά μας στα ιταλικά στη διεύθυνση www.meoteam.it

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Voll zufrieden

    Preis-Leistung Top!!! Das Lederseil fühlt sich super angenehm auf der Haut an. Perfekte Dicke, perfekte Länge. Absolut beeindruckt von der Qualität.

      Αξιολόγηση 

      Très bien

      Fidèle à la description

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Cock Bondage Σχοινί από δέρμα μοσχαριού

        Cock Bondage Σχοινί από δέρμα μοσχαριού

        Ζήστε έναν νέο και πολύ καλύτερο τρόπο δέσιμο του πέους με το σχοινί μας Cock Bondage! Κατασκευασμένο από βαμβακερό σχοινί υψηλής ποιότητας και καλυμμένο με μαλακό μαύρο δέρμα μοσχαριού, αυτό το σχοινί δεν προσφέρει μόνο μια εντυπωσιακή αίσθηση, αλλά και μια κορυφαία εμπειρία.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: