Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μάσκες από νεοπρένιο

Ενημερωτικό δελτίο

Μάσκα από νεοπρένιο

Για το Dom ή την dominatrix, η μάσκα μας από νεοπρένιο προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να μετατρέψει τον σκλάβο σε προσωπικό αντικείμενο πόθου κατά βούληση. Το αφαιρούμενο κάλυμμα των ματιών και το κάλυμμα του στόματος επιτρέπουν τον έλεγχο των αισθήσεων του συντρόφου κατά βούληση. Να βλέπετε ή να μην βλέπετε Να μιλάει ή να απολαμβάνει σιωπηλά Εσείς αποφασίζετε.

Περισσότερες πληροφορίες

3552/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μάσκα από νεοπρένιο με αφαιρούμενο κάλυμμα για τα μάτια και το στόμα.

    Για το Dom ή την dominatrix, η μάσκα από νεοπρένιο προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να μετατρέψει τον σκλάβο ή τη σκλάβα σε προσωπικό αντικείμενο πόθου κατά βούληση. Το αφαιρούμενο κάλυμμα των ματιών και το κάλυμμα του στόματος επιτρέπουν τον έλεγχο των αισθήσεων του συντρόφου κατά βούληση. Να βλέπετε ή να μην βλέπετε Να μιλάει ή να απολαμβάνει σιωπηλά Εσείς αποφασίζετε.

    Η μάσκα είναι κατασκευασμένη από ελαστικό, άνετο και αναπνεύσιμο νεοπρένιο και προσαρμόζεται στα περισσότερα σχήματα κεφαλιού. Είναι τόσο άνετη που μπορεί να φορεθεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα - ιδανική για εκτεταμένες συνεδρίες BDSM. Συνδυάστε τη μάσκα από νεοπρένιο με άλλα αξεσουάρ BDSM, όπως paddles, μαστίγια και χειροπέδες για να ολοκληρώσετε την εμπειρία σας!

    Η μάσκα από νεοπρένιο με αφαιρούμενο κάλυμμα στόματος είναι ιδανική για ανώνυμο, παθητικό στοματικό σεξ:

    Καλύπτοντας πλήρως το πρόσωπο, η μάσκα από νεοπρένιο προσφέρει υψηλό βαθμό ανωνυμίας, ο οποίος μπορεί να είναι τόσο ψυχολογικά διεγερτικός όσο και να επιτρέψει μια πιο έντονη εμπειρία. Ιδιαίτερα ελκυστικό είναι το αφαιρούμενο κάλυμμα του στόματος, το οποίο επιτρέπει στον σκλάβο να είναι στοματικά ενεργός ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει καλυμμένο. Αυτό εντείνει το αίσθημα της υποταγής και την εστίαση στην ίδια τη δράση. Επιπλέον, το άνετο, ελαστικό υλικό από νεοπρένιο εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο άνεσης στη χρήση, ακόμη και για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. Επιπλέον, η χρήση της μάσκας ματιών μπορεί να περιορίσει τη θέα και έτσι να αυξήσει τη συγκέντρωση στο blowjob, γεγονός που μπορεί να αυξήσει την ένταση για τον ενεργό σύντροφο. Συνολικά, αυτή η μάσκα από νεοπρένιο προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ανωνυμίας, άνεσης και αισθησιακής εμπειρίας, ιδανικό για παθητικό στοματικό σεξ.

    Ψάχνετε το τέλειο υλικό για τη μάσκα BDSM Το νεοπρένιο θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Οι μάσκες από νεοπρένιο προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές μάσκες από δέρμα ή λάτεξ, καθιστώντας τες ιδανική επιλογή για πολλούς.

    Άνεση και προσαρμοστικότητα: Το νεοπρένιο είναι γνωστό για το τέντωμα και την προσαρμοστικότητά του. Σε αντίθεση με το δέρμα, το οποίο μπορεί συχνά να είναι άκαμπτο και περιοριστικό, το νεοπρένιο προσαρμόζεται απαλά στο περίγραμμα του κεφαλιού χωρίς να πιέζει ή να περιορίζει. Αυτό σημαίνει ότι οι μάσκες από νεοπρένιο μπορούν να φορεθούν άνετα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, καθιστώντας τις ιδανικές για εκτεταμένες συνεδρίες BDSM.

    Αναπνευσιμότητα: Ένα άλλο πλεονέκτημα του νεοπρενίου είναι η αναπνευσιμότητά του. Ενώ το λάτεξ και μερικές φορές το δέρμα τείνουν να συγκρατούν τη θερμότητα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ζέστη και δυσφορία, το νεοπρένιο επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Αυτό καθιστά τις μάσκες από νεοπρένιο ιδιαίτερα άνετες κατά τη διάρκεια πιο έντονων δραστηριοτήτων.

    Ευκολία στη φροντίδα: Το νεοπρένιο είναι επίσης ανώτερο όσον αφορά τη φροντίδα και τον καθαρισμό. Καθαρίζεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα, σε αντίθεση με το δέρμα, το οποίο απαιτεί ειδικά καθαριστικά και φροντίδα για να διατηρήσει την ποιότητά του. Το λάτεξ μπορεί επίσης να είναι απαιτητικό στη φροντίδα και συχνά απαιτεί ειδική επεξεργασία για να διατηρήσει τη λάμψη και την ελαστικότητά του.

    Υποαλλεργικές ιδιότητες: Για άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες, το νεοπρένιο είναι συχνά η καλύτερη επιλογή. Ενώ το λάτεξ προκαλεί συχνά αλλεργικές αντιδράσεις, το νεοπρένιο είναι συνήθως υποαλλεργικό και φιλικό προς το δέρμα.

    Συνολικά, το νεοπρένιο προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ άνεσης, λειτουργικότητας και στυλ, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση στις μάσκες από δέρμα και λάτεξ. Είτε είστε νέοι στη σκηνή του BDSM είτε ήδη έμπειροι, μια μάσκα από νεοπρένιο θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ζήσετε τις καλύτερες φαντασιώσεις σας.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Μάσκα από νεοπρένιο με αφαιρούμενη μάσκα ματιών και κάλυμμα στόματος
    • Μέγεθος: Ένα μέγεθος, περιφέρεια λαιμού έως 46 cm περίπου.
    • Υλικό: Νεοπρένιο

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Love it!

    This was a great addition to our hood assortment my girlfriend and I have and we both enjoyed this hood so much we want to get another one so we can both wear one at the same time. We added our favorite ball gag and it made the playtime even better.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Schöne Maske

    Leichtes An- und Ausziehen. Einfach zu reinigen. Der Druck auf das Kinn ist etwas gewöhnungsbedürftig, beeinträchtigt den Langzeitgebrauch aber nicht

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Awesome and Comfortable

    Fits great nice and snug

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Μάσκα από νεοπρένιο

    Μάσκα από νεοπρένιο

    Για το Dom ή την dominatrix, η μάσκα μας από νεοπρένιο προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να μετατρέψει τον σκλάβο σε προσωπικό αντικείμενο πόθου κατά βούληση. Το αφαιρούμενο κάλυμμα των ματιών και το κάλυμμα του στόματος επιτρέπουν τον έλεγχο των αισθήσεων του συντρόφου κατά βούληση. Να βλέπετε ή να μην βλέπετε Να μιλάει ή να απολαμβάνει σιωπηλά Εσείς αποφασίζετε.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    14 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: