Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σεξ slings και ερωτικές διακυμάνσεις

Ενημερωτικό δελτίο

Κινητό πλαίσιο sling σε κόκκινο χρώμα

Έχετε δει ένα sling στον σκοτεινό θάλαμο, στο κλαμπ ή σε ένα σκληρότερο πορνό και πάντα ονειρευόσασταν να ξαπλώσετε και εσείς στο sling Με το κινητό μας ράφιsling μπορείτε να εκπληρώσετε αυτά τα όνειρα σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Περισσότερες πληροφορίες

3019/00

899,90 €


-200,00 €

699,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Έχετε δει ένα sling στον σκοτεινό θάλαμο, στο κλαμπ ή σε ένα σκληρότερο πορνό και πάντα ονειρευόσασταν να ξαπλώσετε και εσείς στο sling Με το κινητό μας πλαίσιο sling μπορείτε να εκπληρώσετε αυτά τα όνειρα σε λιγότερο από 5 λεπτά! Το ογκώδες πλαίσιο με σφεντόνα σταυρωτού σημείου είναι κατάλληλο για μια μεγάλη ποικιλία slings από τη MEO, τόσο slings με ανάρτηση 4 σημείων όσο και 5 σημείων.

     

    3011 Το σεξ στο sling μπορεί να είναι τόσο απίστευτα καυλωτικό! Μπορείτε να εκθέσετε τον πισινό σας στον σύντροφό σας με πολύ πιο εμφανή και ελκυστικό τρόπο και εκείνος να σας διεισδύσει ακόμα πιο βαθιά. Θέλετε όλα αυτά, αλλά ποτέ δεν θέλατε να βάλετε ένα sling στο ταβάνι σας Τότε το κινητό μας ράφι sling είναι ακριβώς το κατάλληλο για εσάς! Το κινητό μας ράφι sling εγκαθίσταται σε λιγότερο από 5 λεπτά και είναι κατάλληλο για μια μεγάλη ποικιλία slings από την MEO, τόσο slings με ανάρτηση 4 σημείων όσο και 5 σημείων.

     

    Σημαντικότερα σημεία: Η σχάρα είναι η κατάλληλη για την τοποθέτηση του οχήματος:

     

    • Κινητό πλαίσιο για sling.
    • Μπορείτε να βρίσκεστε στη σφεντόνα σε χρόνο μηδέν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!
    • Στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο για ασφαλή χρήση ακόμα και κατά τη διάρκεια σκληρού σεξ.
    • Γρήγορη και διακριτική αποθήκευση.
    • Απολύτως προσαρμόσιμη: Με 14 σημεία πρόσδεσης στα οποία μπορείτε να συνδέσετε σφεντόνα 4 ή 5 σημείων.
    • Ποιότητα Made in Europe: Υψηλής ποιότητας πλαίσιο σταυρωτών σημείων από ατσάλι.
    • Δεν απαιτείται περίπλοκη τοποθέτηση σε τοίχο ή οροφή!
    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και να τοποθετηθεί ελεύθερα στο δωμάτιο!
    • Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση (< 5 λεπτά).

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το πλαίσιο sling

     

    Αν δεν θέλετε να στερεώσετε ένα sling στο ταβάνι του υπνοδωματίου σας, το πρακτικό μας πλαίσιο sling είναι η τέλεια επιλογή. Σε λιγότερο από 5 λεπτά, το κινητό πλαίσιο sling είναι έτοιμο για χρήση! Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από χάλυβα πάχους 25 mm, με βαφή πούδρας και μπορεί να συναρμολογηθεί χωρίς εργαλεία σε λιγότερο από 5 λεπτά. Επιπλέον, το πλαίσιο sling είναι απολύτως προσαρμόσιμο χάρη στα 14 σημεία πρόσδεσης στα οποία μπορείτε να συνδέσετε τον ιμάντα 4 ή 5 σημείων. Το πλαίσιο είναι εξαιρετικά ακριβούς κατασκευής και πολύ ανθεκτικό για να μεταφέρει φορτία έως 140 kg. Το πλαίσιο έχει αποστάσεις 142 cm x 110 cm και ύψος 195 cm. Μπορεί να αποθηκευτεί στη δική του στιβαρή τσάντα μεταφοράς, η οποία έχει μήκος μόνο 105 cm, και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα από τον ένα τόπο χρήσης στον άλλο ή να αποθηκευτεί διακριτικά στο ντουλάπι μετά τη χρήση.

     

    Ποια αξεσουάρ συνιστώνται:

     

    Για να ταιριάξετε με το κινητό πλαίσιο sling, θα βρείτε στη MEO μια μεγάλη ποικιλία από slings από δέρμα, καουτσούκ ή καμβά. Προσφέρουμε επίσης μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ: Με το μαλακό δερμάτινο μαξιλάρι μας μπορείτε να αυξήσετε την άνεση του ξαπλώματος στο sling, οι θηλιές ποδιών από δέρμα ή καουτσούκ σας επιτρέπουν να κρατάτε τα πόδια σας ανοιχτά σε χαλαρή θέση. Ένας καθρέφτης που μπορείτε να προσαρτήσετε στο πάνω μέρος του σκελετού της σφεντόνας θα σας εξυπηρετήσει επίσης, καθώς σας επιτρέπει να παρατηρείτε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Εκτός από ένα καλό fisting Κρέμα όπως η LETS'S FUCK και τα γάντια από λάτεξ, οι ειδικές χειροπέδες μας μπορούν επίσης να αποτελέσουν μια εξαιρετική προσθήκη. Επιπλέον, η MEO ® σας προσφέρει πολλά ακόμη αξεσουάρ, όπως αλυσίδες, μια βάση για γαμημένο μηχάνημα, μια θήκη για γάντια ή μια θήκη για Crisco. Μας αρέσουν επίσης τα λεγόμενα "Fetish Pads". Αυτά τα μαξιλαράκια είναι υποστρώματα που απορροφούν σε μεγάλο βαθμό την υγρασία και τοποθετούνται κάτω από το slings. Είναι εξαιρετικά δημοφιλή στην κοινότητα BDSM επειδή εγγυώνται την ανεμπόδιστη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του σεξ στο sling, επειδή απορροφούν αξιόπιστα όλα τα υγρά που προκύπτουν. Παρεμπιπτόντως, γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το ράφι σφεντόνας μας με τον πάγκο γαμησίματος doggy-style ή την σανίδα sling Τι περιμένετε λοιπόν...

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Κινητό πλαίσιο για sling
    • Ατσάλινο πλαίσιο σφεντόνας
    • Υλικό: χάλυβας, με βαφή πούδρας
    • Πλαίσιο κινητού σταυροειδούς σημείου από χάλυβα
    • Χωρίς πολύπλοκη τοποθέτηση στην οροφή
    • Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο δωμάτιο
    • Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση (<5 λεπτά)
    • Χρώμα: κόκκινο
    • Μέγιστη χωρητικότητα φορτίου έως 140 kg.
    • slingοι αλυσίδες και οι βρόχοι ποδιών δεν περιλαμβάνονται στο αντικείμενο της παράδοσης.
    • Περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες βίδες και παξιμάδια.
    • Διαστάσεις: Ύψος 195 cm, πλάτος 110 cm, βάθος 142 cm
    • Βάρος 31 kg



     

     

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Bin begeistert.

    Das Gestell wurde sehr schnell und sehr diskret geliefert. Die Qualität hat mich begeistert. Besonders war mir wichtig, dass sich das Gestell schnell und einfach zusammenbauen aber genauso schnell und einfach wieder abbauen lässt. Ich bin wirklich sehr zufrieden! Nach der Benutzung verstaue ich es sehr diskret in der hier angebotenen Tasche.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Κινητό πλαίσιο sling σε κόκκινο χρώμα

      Κινητό πλαίσιο sling σε κόκκινο χρώμα

      Έχετε δει ένα sling στον σκοτεινό θάλαμο, στο κλαμπ ή σε ένα σκληρότερο πορνό και πάντα ονειρευόσασταν να ξαπλώσετε και εσείς στο sling Με το κινητό μας ράφιsling μπορείτε να εκπληρώσετε αυτά τα όνειρα σε λιγότερο από 5 λεπτά!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: