Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

XL Dildo με μεγάλη διάμετρο - THINK BIG

Σας αρέσει να οδηγείτε έναν μεγάλο XL δονητή Τότε θα πρέπει να αγοράσετε τον δονητή THINK BIG XL! Όχι μόνο η τιμή, αλλά κυρίως η μεγάλη του διάμετρος θα σας εμπνεύσει! Ένας εξαιρετικά παχύς πρωκτικός δονητής που είναι κατάλληλος μόνο για επαγγελματίες.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Σας αρέσει να οδηγείτε έναν μεγάλο XL δονητή Τότε θα πρέπει να αγοράσετε τον δονητή THINK BIG XL! Όχι μόνο η τιμή, αλλά κυρίως η μεγάλη του διάμετρος θα σας εμπνεύσει! Ένας εξαιρετικά παχύς πρωκτικός δονητής που είναι κατάλληλος μόνο για επαγγελματίες.

     

    Το μέγεθος είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς Τότε θα βρείτε εδώ ακριβώς τον κατάλληλο δονητή. Εξαιρετικά παχιά δονητές XL THINK BIG - με διάμετρο έως και 7 εκατοστά. Παραγγείλετε τον δονητή στο μέγεθος που επιθυμείτε online τώρα.

     

    Βαρεθήκατε με οποιοδήποτε δονητή λεπτότερο από το αντιβράχιο σας Τότε το ηλεκτρονικό κατάστημα δονητών MEO® είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

     

    Είτε κολπικά είτε πρωκτικά - με αξιοσημείωτη διάμετρο έως και 7 εκατοστά, ο μεγάλος XL δονητής THINK BIG σας προσφέρει μια πολύ ιδιαίτερη διέγερση. Μπορείτε να προσβλέπετε στην εύκαμπτη δομή του, την ισχυρή βάση αναρρόφησης και την παχιά γλωσσίδα του.

     

    THINK BIG - Ο μεγάλος δονητής XL για πρωκτικούς επαγγελματίες!

     

    Ο εύκαμπτος δονητής XL σας προσφέρει την ασύγκριτη αίσθηση του να γεμίζετε στο μέγιστο. Χάρη στην ισχυρή βάση αναρρόφησης, μπορείτε ακόμη και να απολαύσετε αυτή την πρωκτική απόλαυση χωρίς χέρια και σε μια μεγάλη ποικιλία θέσεων, επειδή ο δονητής XL μπορεί εύκολα να συνδεθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε καυλωτικό σόλο σεξ ή να τον χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με ένα strap-on για σεξ με μανταλάκια. Το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι μια μεγάλη ποσότητα λιπαντικού MANCUNT. Τι περιμένετε Σκεφτείτε μεγάλα!

     

    Ο νέος σας μεγάλος δονητής XL - Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν μεγάλο δονητή XL:

     

    Το μήκος και η περίμετρος ενός μεγάλου δονητή μπορεί να είναι πολύ εκφοβιστικά για κάποιον που έχει μικρή εμπειρία με έναν XL δονητή. Ωστόσο, ένας τόσο παχύς δονητής μπορεί επίσης να αισθάνεται πολύ άνετα και να σας ικανοποιεί όπως κανένας άλλος δονητής.

     

    Διαβάστε τον οδηγό δονητών από τη MEO ® για να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη πρωκτική σας περιπέτεια! Σας λέμε τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν χρησιμοποιείτε έναν XL δονητή και ποιος δονητής είναι ο καλύτερος για εσάς.

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν τόσο μεγάλο δονητή XL

     

    Μπορείτε να προετοιμαστείτε για στιγμές που θα σας κόψουν την ανάσα με τον μεγάλο XL δονητή σας σε λίγα μόνο βήματα:

     

    1.) Καθαρίστε τον δονητή XL:

     

    Ακόμη και αν ο δονητής XL σας είναι ολοκαίνουργιος ή τον καθαρίσατε μετά την τελευταία φορά, θα πρέπει να τον πλύνετε καλά με ζεστό νερό ή να τον καθαρίσετε υγιεινά με το σπρέι μας VERYCLEAN, επειδή αυτός ο μεγάλος δονητής XL θα διεισδύσει στις βαθύτερες εσωτερικές σας ζώνες. Ο σχολαστικός καθαρισμός θα διασφαλίσει την ασφάλεια, την υγιεινή και την υγεία σας, ώστε η εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο θετική για εσάς.

     

    2.) Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό και σπρέι Extremeo:

     

    Το μέγεθος αυτού του δονητή XL και η παχιά γλωσσίδα του θα υπαγορεύσουν τι λιπαντικό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε ένα λιπαντικό από τη MEO ® που είναι παχύρρευστο αλλά και απαλό, επειδή διευκολύνει την εισαγωγή και προσφέρει υπέροχη αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε έναν πραγματικά μεγάλο δονητή XL, σας συνιστούμε το παχύρρευστο λιπαντικό για πρωκτικό σεξ MANCUNT. Είναι υδατοδιαλυτό, λευκό και κρεμώδες και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το MANCUNT συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT μοιάζει σχεδόν με σπέρμα και κάνει τη χρήση ενός δονητή XL μια ανώδυνη απόλαυση.

     

    Το σπρέι μας EXTREMEO είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τον αρχάριο στο πρωκτικό σεξ όσο και για τον έμπειρο χρήστη μεγάλων δονητών. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για το πρωκτικό σεξ και το πρωκτικό τέντωμα. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πολύ μεγάλοι δονητές και τα πρωκτικά βύσματα μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Η ειδική δράση του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Πρόκειται για ένα πρωκτικό σπρέι που φροντίζει το δέρμα και χαλαρώνει τον πρωκτό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθάει στην επίτευξη ανεμπόδιστου πρωκτικού σεξ!

     

    3.) Και ξεκινάμε!

     

    Λόγω του μήκους και της περιμέτρου, η εισαγωγή μεγάλων δονητών μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι μας ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας σηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα παρέχει στο σώμα σας σταθερή και άνετη στήριξη ακόμα και σε επίπονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ και του σόλο σεξ. Φυσικά, μπορείτε επίσης να σκύψετε πάνω από το δονητή για να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο του βάθους διείσδυσης του μεγάλου δονητή. Σίγουρα θα σας συνιστούσαμε να "ζεσταθείτε" με έναν μικρότερο δονητή και στη συνέχεια να φτάσετε σε έναν μεγάλο δονητή XL.

     

    4.) Παραδοθείτε στη λαγνεία σας χωρίς περιορισμούς!

     

    Αφού έχετε εισάγει το παχύ κεφάλι του XL dildo, το βλεφαρίδα με τη μεγαλύτερη διάμετρο, το σώμα σας θα πρέπει να έχει χαλαρώσει αρκετά, ώστε να μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τις αισθήσεις που παράγει ο δονητής με ηρεμία και να αυνανίζεστε παράλληλα. Πολλοί από τους πελάτες μας απολαμβάνουν την περιστροφή του μεγάλου δονητή μέσα στο σώμα τους για να φτάσουν σε όλες τις εσωτερικές ερωτογενείς ζώνες, ενώ άλλοι προτιμούν τις ωθητικές κινήσεις. Πειραματιστείτε για να δείτε τι σας αρέσει, αλλά θυμηθείτε να μετακινείτε το δονητή αργά για να αποφύγετε τραυματισμούς!

     

    Υπάρχουν κίνδυνοι όταν χρησιμοποιώ έναν μεγάλο δονητή XL

     

    Όχι και ναι. Αν εισάγετε τον μεγάλο XL δονητή σας απαλά, δεν θα πρέπει να υπάρξουν προβλήματα, αλλά αν εισάγετε έναν XL δονητή βιαστικά, χωρίς εμπειρία, χωρίς προκαταρκτικά ή χωρίς προθέρμανση, μπορεί να αντιμετωπίσετε ρήξη των εσωτερικών ιστών και πόνο. Αν το πάτε αργά, προθερμανθείτε πρώτα με έναν μικρότερο δονητή από το κατάστημα δονητών μας, χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό και ακούστε το σώμα σας, θα είστε σε θέση να απολαύσετε κάθε ίντσα ενός δονητή XL. Αν νιώσετε δυσφορία ή ακόμα και πόνο, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον XL δονητή, επειδή ο πρωκτός σας δεν είναι έτοιμος για έναν τόσο μεγάλο δονητή.

     

    Υλικό και φροντίδα του δονητή XL της MEO ®:

     

    Αυτός ο μεγάλος δονητής XL είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Επιπλέον, η σιλικόνη που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερή, έτσι ώστε ο XL δονητής σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να καθαρίσετε τον υπερμεγέθη δονητή με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, συνιστούμε επίσης την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Μεγέθη:

     

    • SMALL: Μήκος εισαγωγής περίπου 13 cm, διάμετρος άξονα 4 cm
    • ΜΕΣΑΙΟ: Μήκος εισόδου περίπου 16 cm, διάμετρος άξονα 5 cm
    • ΜΕΓΑΛΟ: Μήκος εισαγωγής περίπου 20 cm, διάμετρος στελέχους 6 cm
    • X-LARGE: Εισαγώγιμο μήκος περίπου 23 cm, διάμετρος στελέχους 7 cm

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

     

    • Εξαιρετικά μεγάλοςδονητής
    • Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες μπορούν να απολαύσουν αυτόν τον μεγάλο δονητή XL. Δημιουργεί την αίσθηση ότι γεμίζει, διεγείροντας τα εσωτερικά τοιχώματα του πρωκτού. Επιπλέον, ένας μεγάλος δονητής παρέχει πρωκτικό τέντωμα, μια κοινή φαντασίωση στο BDSM.
    • Για μέγιστη απόλαυση, σας συνιστούμε το λιπαντικό MANCUNT από το σεξοπωλείο μας.
    • Χάρη στην πρακτική βάση αναρρόφησης, ο δονητής προσκολλάται αξιόπιστα σε όλες τις λείες επιφάνειες. Ο δονητής είναι επίσης κατάλληλος για χρήση σε ιμάντα.
    • Υλικό: 100 % σιλικόνη
    • βελούδινα μαλακή επιφάνεια
    • εύκαμπτη και ταυτόχρονα ευχάριστα σταθερή
    • παχύ κολόβωμα
    • 100% χωρίς φθαλικό εστέρα
    • άοσμο

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    XLARGE IS JUST FANTASTIC !

    FLEXIBLE ! really silky love it ! Perfect for fistplayer who want smooth toys

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Großer schöner Dildo so wie er sein soll

    Nach genügend Vordehnung und ausreichender Verwendung von Gleitmittel konnte der Think Big Dildo gut eingeführt werden. Der Sitz des Dildos ist gut und er bleibt da, wo er soll und man spürt ihn sehr gut. Ich habe nachgemessen und die angegebenen Abmessungen stimmen. Vor dem Erwerb sollte man sich der Größe bewusst werden und evtl. eine Größe kleiner wählen.

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    XL Dildo με μεγάλη διάμετρο - THINK BIG

    XL Dildo με μεγάλη διάμετρο - THINK BIG

    Σας αρέσει να οδηγείτε έναν μεγάλο XL δονητή Τότε θα πρέπει να αγοράσετε τον δονητή THINK BIG XL! Όχι μόνο η τιμή, αλλά κυρίως η μεγάλη του διάμετρος θα σας εμπνεύσει! Ένας εξαιρετικά παχύς πρωκτικός δονητής που είναι κατάλληλος μόνο για επαγγελματίες.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: