Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Μεγάλο butt plug Saurus Giant

Το ογκώδες butt plug από την MEO ® είναι ένα μεγάλο πρωκτικό βύσμα για άνδρες! Με πλάτος 6 έως 10 cm και μήκος 20 cm, είναι το ιδανικό, μεγάλο butt plug για προθέρμανση πριν από το fisting και το πρωκτικό σεξ. Το Giant Anal Plug έχει ένα σούπερ καυλωτικό σχήμα και μια λεία επιφάνεια που είναι ιδιαίτερα εύκολο να εισαχθεί.

Περισσότερες πληροφορίες

2546/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το ογκώδες butt plug από την MEO ® είναι ένα μεγάλο πρωκτικό βύσμα για άνδρες! Με πλάτος 6 έως 10 cm και μήκος 20 cm, είναι το ιδανικό, μεγάλο butt plug για προθέρμανση πριν από το fisting και το πρωκτικό σεξ. Το Giant Anal Plug έχει ένα εξαιρετικά καυτερό σχήμα και μια λεία επιφάνεια που είναι ιδιαίτερα εύκολο να εισαχθεί. Χάρη στο φαρδύ πόδι, το butt plug είναι ιδανικό για ιππασία.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το βύσμα για τον κώλο

     

    Απλά χρησιμοποιείτε το butt plug διαισθητικά! Εισάγετε το πρωκτικά και απολαύστε το, ενώ το ογκώδες σχήμα του butt plug κάνει μασάζ σε όλα τα καυτά σημεία σας μετά τα πρώτα εκατοστά. Το butt plug κρατάει καλά σε λείες επιφάνειες όπως πλακάκια και σας επιτρέπει να οδηγείτε χωρίς χέρια.

     

    Τι είναι τόσο ιδιαίτερο σε αυτό το butt plug

     

    Απολύτως δροσερό σχήμα και ακριβώς το σωστό μέγεθος για ένα γιγαντιαίο πρωκτικό βύσμα. Συν ένα πειστικό υλικό που είναι αρκετά σταθερό και ταυτόχρονα ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε το butt plug ακριβώς στα σωστά σημεία, βαθιά μέσα σας! Το butt plug μας θα σας γεμίσει πλήρως και θα σας εγγυηθεί έντονη ικανοποίηση.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για αυτό το butt plug

     

    Για αυτό το butt plug συνιστούμε τα υβριδικά μας λιπαντικά MANCUNT ή FORMULA X. Το MANCUNT συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT κάνει τη χρήση του butt plug μια υπέροχη απόλαυση. Απλώστε αρκετό λιπαντικό στο butt plug και εισάγετε λίγο στον πρωκτό σας με το "Lube Shooter" (κάντε κλικ εδώ). Θα σας συμβουλεύαμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι Extremeo Spray μας. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τους αρχάριους στο πρωκτικό σεξ όσο και για τους έμπειρους οπαδούς των μεγάλων πρωκτικών βυσμάτων. Το ειδικό αποτέλεσμα του Extremeo προάγει την εύκολη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη αχαλίνωτης διασκέδασης με ένα μεγάλο πρωκτικό βύσμα.

     

    Σημαντικές συμβουλές για τη χρήση και τον καθαρισμό ενός butt plug:

     

    Αυτό το butt plug είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικό εστέρα. Το υλικό του Giant Anal Plug είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Επιπλέον, το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε το butt plug σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε ένα butt plug, θα πρέπει να το καθαρίσετε καλά. Το ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι είναι συνήθως επαρκή. Μπορείτε να το καθαρίσετε σχολαστικά με το σπρέι μας VERYCLEAN. Φυσικά, ο καθαρισμός μετά τη χρήση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση μόνοι σας για να καθαρίσετε το έντερο πριν χρησιμοποιήσετε το butt plug. Στην κατηγορία του καταστήματός μας "πρωκτικές πλύσεις" (κάντε κλικ εδώ) θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • butt plug, Anal Plug για άνδρες (Giant Anal Plug)
    • Κατασκευασμένο στην Ευρώπη! Αυτό το πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι κατασκευάζεται από την MEO™ για εσάς στην Ευρώπη!
    • Υλικό: Βινύλιο, χωρίς φθαλικές ενώσεις, εύκολο στον καθαρισμό και φιλικό προς το δέρμα
    • Λιπαντικό: Σας προτείνουμε τα λιπαντικά μας FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT ή FORMULA X HYBRID.
    • Καθαρισμός: Νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN
    • Μη φοβάστε τα μεγάλα ερωτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ: το σπρέι μας EXTREMEO χαλαρώνει τον σφιγκτήρα μυ και κάνει την εισαγωγή ευκολότερη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Αξιολόγηση 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Μεγάλο butt plug Saurus Giant

        Μεγάλο butt plug Saurus Giant

        Το ογκώδες butt plug από την MEO ® είναι ένα μεγάλο πρωκτικό βύσμα για άνδρες! Με πλάτος 6 έως 10 cm και μήκος 20 cm, είναι το ιδανικό, μεγάλο butt plug για προθέρμανση πριν από το fisting και το πρωκτικό σεξ. Το Giant Anal Plug έχει ένα σούπερ καυλωτικό σχήμα και μια λεία επιφάνεια που είναι ιδιαίτερα εύκολο να εισαχθεί.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: