Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

B-Vibe

Ενημερωτικό δελτίο

B-Vibe rimming Petite - Δονητής πρωκτού

Καλωσορίστε το B-Vibe μαζί μας rimming Petite! Αυτός ο επαναστατικός πρωκτικός δονητής μιμείται μοναδικά την αίσθηση του rimming ή του στοματικού πρωκτικού παιχνιδιού. Οι λάτρεις του Rimming σε όλο τον κόσμο είναι ενθουσιασμένοι και πολλές δημοσιεύσεις το έχουν ονομάσει ακόμη και το καλύτερο παιχνίδι πρωκτικού σεξ για εργένηδες και ζευγάρια.

Περισσότερες πληροφορίες

3387/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Καλωσορίστε το B-Vibe μαζί μας rimming Petite! Αυτός ο επαναστατικός πρωκτικός δονητής μιμείται μοναδικά την αίσθηση του rimming ή του στοματικού πρωκτικού παιχνιδιού. Οι λάτρεις του Rimming σε όλο τον κόσμο είναι ενθουσιασμένοι και πολλές δημοσιεύσεις το έχουν ονομάσει ακόμη και το καλύτερο παιχνίδι πρωκτικού σεξ για εργένηδες και ζευγάρια. Το B-Vibe rimming Petite μπορεί πραγματικά να φέρει τις απολαύσεις του rimming επειδή η πρωκτική απόλαυση δεν γνωρίζει διαφορές μεταξύ των δύο φύλων.

     

    Τι είναι το rimming

     

    rimming το rimming είναι επίσης γνωστό ως anilingus. Σε αυτή την παραλλαγή του στοματικού σεξ, το στόμα, τα χείλη και η γλώσσα περιποιούνται τον πρωκτό και όχι το πέος ή τον κόλπο. Οι σύντροφοι μπορούν να ποικίλουν μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού rimming rimming εσωτερικό. Στην εσωτερική παραλλαγή, η γλώσσα διεισδύει επίσης στον πρωκτό αντί να τον γλείφει απλώς από έξω.

     

    Το B-Vibe rimming Petite είναι ένας πρωκτικός δονητής που κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα!

     

    Η ειδική τεχνολογία του, η οποία επιτρέπει μια απίστευτα ρεαλιστική εμπειρία "rimming", είναι το απόλυτο highlight του B-Vibe rimming Petite. Αυτό καθίσταται εφικτό χάρη στις περιστρεφόμενες χάντρες στη βάση του βύσματος που μιμούνται τέλεια την αίσθηση της στοματικής διέγερσης. Μια έντονη και εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία, με σχεδόν καμία διαφορά από την πραγματική γλώσσα. Και το καλύτερο από όλα: με επτά διαφορετικές λειτουργίες "rimming" και έξι μοτίβα δόνησης, η πρωκτική απόλαυση μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως.

     

    Το B-Vibe rimming Petite είναι ιδανικό για αρχάριους χάρη στο συμπαγές μέγεθός του και την όχι πολύ μεγάλη διάμετρο των 3,5 cm. Οι δονήσεις δεν παρέχουν μόνο μια ευχάριστη αίσθηση, αλλά βοηθούν επίσης στη χαλάρωση του πρωκτικού σφιγκτήρα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά κατά την προετοιμασία για την πρωκτική επαφή.

     

    Στο B-Vibe rimming Petite έχετε την επιλογή: να χρησιμοποιήσετε το πρωκτικό βύσμα χειροκίνητα ή να χρησιμοποιήσετε το ασύρματο τηλεχειριστήριο για να ικανοποιηθείτε. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί σε απόσταση περίπου 10 μέτρων και ανοίγει πολλές δυνατότητες για συναρπαστικές στιγμές μόνος ή με τον σύντροφό σας. Βολευτείτε με το B-Vibe rimming Petite μόνο του ή χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για σέξι περιπέτειες σε δημόσιο χώρο.

     

    Σχετικά με το υλικό: Το B-Vibe rimming Petite είναι κατασκευασμένο από 100% σιλικόνη συμβατή με το σώμα και επομένως είναι υποαλλεργικό και έχει μεταξένια απαλή αίσθηση. Το βύσμα είναι επίσης χωρίς φθαλικό εστέρα, χωρίς λάτεξ και απολύτως μη πορώδες. Ωστόσο, για να μην καταστραφεί το υψηλής ποιότητας υλικό, ο πρωκτικός δονητής πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo.

     

    Το B-Vibe rimming Petite είναι αδιάβροχο IPX5, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στις πιτσιλιές και επομένως καθαρίζεται εύκολα. Επαναφορτιζόμενος μέσω USB, ο πρωκτικός δονητής προσφέρει έως και 60 λεπτά καθαρής rimming απόλαυσης μετά από χρόνο φόρτισης 120 λεπτών.

     

    Το B-Vibe rimming Petite είναι το τέλειο σεξουαλικό παιχνίδι για να ανακαλύψετε τις απολαύσεις του rimming για να ανακαλύψετε. Είναι συμπαγής, εύκολος στη χρήση και απίστευτα αποτελεσματικός χάρη στο συνδυασμό δόνησης και λειτουργίας rimming.

     

    Καθαρισμός του πρωκτικού δονητή:

     

    Ο καθαρισμός είναι απλός και άμεσος. Καθώς το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και πλαστικό ABS, μπορεί να καθαριστεί με ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό ή με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • B-Vibe rimming Petite
    • Πρωκτικός δονητής με λειτουργία rimming.
    • Πρωκτικός δονητής από την B-Vibe.
    • Εξοπλισμένος με τηλεχειριστήριο ενός αγγίγματος (εμβέλεια περίπου 10 μέτρα).
    • Οι περιστρεφόμενες χάντρες στον άξονα διεγείρουν τον πρωκτό, ενώ το εισαγόμενο πρωκτικό βύσμα παρέχει πρόσθετη διέγερση με διαφορετικούς ρυθμούς δόνησης.
    • 6 ρυθμίσεις ταχύτητας και 7 μοναδικά μοτίβα δόνησης.
    • Κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες.
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB.
    • Προστασία από πιτσιλιές IPX5.
    • Έτοιμο για ταξίδι - Θέλετε έναν σέξι σύντροφο ταξιδιού Το B-Vibe rimming Petite συνοδεύεται από μια πρακτική θήκη και μια κλειδαριά ταξιδιού που εμποδίζει την τυχαία ενεργοποίηση του πρωκτικού δονητή.
    • Διαστάσεις: Διαστάσεις: Συνολικό μήκος 12,4 cm, διάμετρος 3,5 cm, μήκος εισαγωγής 10 cm.
    • Υλικό: σιλικόνη, 100% φιλική προς το σώμα.
    • Χρόνος φόρτισης 120 λεπτά.
    • Χρόνος λειτουργίας 60 λεπτά.
    • Το B-Vibe rimming Petite συνοδεύεται από οδηγίες για πρωκτικό παιχνίδι, καθιστώντας το το τέλειο πρωκτικό βύσμα αν θέλετε να εξερευνήσετε αυτό το σέξι θέμα.
    • B-Vibe στο ηλεκτρονικό κατάστημα MEO: Ανακαλύψτε το επόμενο επίπεδο πρωκτικής απόλαυσης με τους πρωκτικούς δονητές υψηλής ποιότητας της B-Vibe! Ο συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας υλικών και καινοτόμου τεχνολογίας εξασφαλίζει μια ασύγκριτη εμπειρία που μπορείτε να ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Η B-Vibe και η MEO είναι δύο γνωστές μάρκες στον κόσμο των ερωτικών παιχνιδιών που ειδικεύονται σε πρωκτικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Η B-Vibe είναι ιδιαίτερα γνωστή για την καινοτόμο γκάμα προϊόντων της, η οποία περιλαμβάνει τηλεχειριζόμενα πρωκτικά βύσματα, πρωκτικές μπάλες και σετ πρωκτικής εκπαίδευσης. Η B-Vibe αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και σιλικόνης φιλικής προς το σώμα κατά την κατασκευή των προϊόντων της.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Es ist jeden Cent wert!

    Unglaublich! Die verschiedenen Funktionen und Einstellungen dieses geilen Anal Plugs haben mein Sexleben auf eine völlig neue Ebene gehoben. Verarbeitung top!

      Αξιολόγηση 

      Sehr gut

      Die Gebrauchsanweisung und Bedienung sind einfach und schnell zu verstehen, egal ob für Anfänger:innen oder Erfahrene! Besonders gut gefallen hat uns das Design, sehr edel und sexy. Auch die Vibration ist genau richtig und mit den unterschiedlichen Modis sehr abwechslungsreich :)

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        B-Vibe rimming Petite - Δονητής πρωκτού

        B-Vibe rimming Petite - Δονητής πρωκτού

        Καλωσορίστε το B-Vibe μαζί μας rimming Petite! Αυτός ο επαναστατικός πρωκτικός δονητής μιμείται μοναδικά την αίσθηση του rimming ή του στοματικού πρωκτικού παιχνιδιού. Οι λάτρεις του Rimming σε όλο τον κόσμο είναι ενθουσιασμένοι και πολλές δημοσιεύσεις το έχουν ονομάσει ακόμη και το καλύτερο παιχνίδι πρωκτικού σεξ για εργένηδες και ζευγάρια.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        9 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: