Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

B-Vibe

Ενημερωτικό δελτίο

B-Vibe Jewel Plug - Δονητής πρωκτού

Αυτό το υπέροχο πρωκτικό βύσμα με δόνηση είναι διακοσμημένο με ένα όμορφο, μεγάλο κρύσταλλο. Το κωνικό άκρο, το ανατομικό σχήμα και ο λεπτός λαιμός καθιστούν το B-Vibe Jewel Plug ιδιαίτερα εύκολο να εισαχθεί πρωκτικά. Με το τηλεχειριστήριο, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών τρόπων δόνησης....

Περισσότερες πληροφορίες

3392/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το υπέροχο πρωκτικό βύσμα με δόνηση είναι διακοσμημένο με ένα όμορφο, μεγάλο κρύσταλλο. Το κωνικό άκρο, το ανατομικό σχήμα και ο λεπτός λαιμός καθιστούν το B-Vibe Jewel Plug ιδιαίτερα εύκολο να εισαχθεί πρωκτικά. Με το τηλεχειριστήριο, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών τρόπων δόνησης και να ρυθμίσετε τα πρωκτικά σας νεύρα σε συναρπαστικές δονήσεις.

     

    Το B-Vibe Jewel Plug θα ενθουσιάσει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες!

     

    Αυτό το δονούμενο πρωκτικό βύσμα από την B-Vibe είναι ένα μικρό τεχνολογικό αριστούργημα, εξοπλισμένο με έξι ισχύς δόνησης και δεκαπέντε διαφορετικά μοτίβα δόνησης, από διακριτικά έως ισχυρά. Με το ασύρματο τηλεχειριστήριο, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τις λειτουργίες από απαλές έως έντονες με το πάτημα ενός κουμπιού. Φυσικά, μπορείτε επίσης να αφήσετε το τηλεχειριστήριο στον σύντροφό σας, ο οποίος στη συνέχεια θα σας εκπλήξει με συναρπαστική διέγερση. Ο πρωκτικός δονητής μας έχει μια πολύ φιλική προς το δέρμα απαλή υφή αφής και μια φαρδιά βάση που εμποδίζει την τυχαία ολίσθησή του στον πρωκτό σας. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το πρωκτικό βύσμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα - π.χ. ενώ ψωνίζετε, περπατάτε ή κάνετε σεξ. Και το B-Vibe jewel plug φαίνεται επίσης πολύ ωραίο, επειδή στο άκρο της βάσης είναι ενσωματωμένος ένας αστραφτερός πολύτιμος λίθος, ο οποίος διακοσμεί τον πρωκτό σας με σέξι τρόπο!

     

    Το B-Vibe Jewel Plug είναι κατασκευασμένο από 100% σιλικόνη συμβατή με το σώμα, ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής και ευχάριστη χρήση. Ωστόσο, για να μην καταστραφεί το υψηλής ποιότητας υλικό, ο πρωκτικός δονητής πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Ο πρωκτικός δονητής διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία USB που παρέχει έως και 1,5 ώρα αδιάκοπης απόλαυσης. Με το συμπαγές του μέγεθος και το ανατομικό του σχήμα, ο πρωκτικός δονητής είναι κατάλληλος τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

     

    Ο σύντροφός σας θα ενθουσιαστεί!

     

    Ένας αστραφτερός πολύτιμος λίθος στην άκρη του πρωκτικού δονητή προσδίδει σε αυτό το ερωτικό παιχνίδι την ελκυστική και πολυτελή του εμφάνιση. Κάνει την πρωκτική διείσδυση όχι μόνο σωματικά αλλά και οπτικά συναρπαστική και για τους δύο συντρόφους. Η χρήση ενός πρωκτικού βύσματος με πολύτιμους λίθους μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αυξημένο αίσθημα διέγερσης. Η γνώση ότι ένας όμορφος και αστραφτερός πολύτιμος λίθος είναι ενσωματωμένος στο πρωκτικό βύσμα μπορεί να εντείνει την εμπειρία. Τα πρωκτικά βύσματα με πολύτιμους λίθους προσφέρουν επίσης ένα σεξουαλικό στοιχείο έκπληξης. Η θέα του αστραφτερού πολύτιμου λίθου μπορεί να προσθέσει ένα ισχυρό οπτικό στοιχείο κατά την έκθεση του πυθμένα, αυξάνοντας την ερωτική έλξη.

     

    Καθαρισμός του πρωκτικού δονητή:

     

    Ο καθαρισμός είναι απλός και ξεκάθαρος. Καθώς το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και πλαστικό ABS, μπορεί να καθαριστεί με ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό ή με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • B-Vibe Jewel Plug - Δονητής πρωκτού
    • Πρωκτικό βύσμα με κρύσταλλο
    • Εξοπλισμένο με τηλεχειριστήριο με ένα άγγιγμα (εμβέλεια περίπου 10 μέτρα).
    • 6 ρυθμίσεις ταχύτητας και 15 μοναδικά μοτίβα δόνησης.
    • Κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες.
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω USB.
    • Προστασία από πιτσιλιές IPX4.
    • Διαστάσεις: Διαστάσεις: Συνολικό μήκος 10,5 cm, διάμετρος 4 cm, μήκος εισαγωγής 8,6 cm.
    • Υλικό: Σιλικόνη, 100% φιλική προς το σώμα.
    • Χρόνος φόρτισης 120 λεπτά.
    • Χρόνος λειτουργίας 60 λεπτά.
    • Προϊόντα της B-Vibe στο ηλεκτρονικό κατάστημα MEO: Ανακαλύψτε το επόμενο επίπεδο πρωκτικής απόλαυσης με τους πρώτης τάξεως πρωκτικούς δονητές της B-Vibe! Ο συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας υλικών και καινοτόμου τεχνολογίας εξασφαλίζει μια ασύγκριτη εμπειρία που μπορείτε να ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Η B-Vibe και η MEO είναι δύο γνωστές μάρκες στον κόσμο των ερωτικών παιχνιδιών που ειδικεύονται σε πρωκτικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Η B-Vibe είναι ιδιαίτερα γνωστή για την καινοτόμο γκάμα προϊόντων της, η οποία περιλαμβάνει τηλεχειριζόμενα πρωκτικά βύσματα, πρωκτικές μπάλες και σετ πρωκτικής εκπαίδευσης. Η εταιρεία B-Vibe είναι παγκοσμίως γνωστή για τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και σιλικόνης φιλικής προς το σώμα κατά την κατασκευή των προϊόντων της.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Highly recommended!

    This toy has far exceeded my expectations! The range of functions and high-quality craftsmanship make it a must-have in my bedroom. Highly recommended!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      B-Vibe Jewel Plug - Δονητής πρωκτού

      B-Vibe Jewel Plug - Δονητής πρωκτού

      Αυτό το υπέροχο πρωκτικό βύσμα με δόνηση είναι διακοσμημένο με ένα όμορφο, μεγάλο κρύσταλλο. Το κωνικό άκρο, το ανατομικό σχήμα και ο λεπτός λαιμός καθιστούν το B-Vibe Jewel Plug ιδιαίτερα εύκολο να εισαχθεί πρωκτικά. Με το τηλεχειριστήριο, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών τρόπων δόνησης....

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      9 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: