Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

B-Vibe

Ενημερωτικό δελτίο

B-Vibe Anal Education Set - Μεγάλο σετ για πρωκτικό σεξ

Ανακαλύψτε τις απολαύσεις του πρωκτικού σεξ με το νέο B-Vibe Anal Education Set. Αυτό το ολοκληρωμένο σετ 7 τεμαχίων παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε με ασφάλεια το σώμα σας για πρωκτικό σεξ, βήμα προς βήμα.

Περισσότερες πληροφορίες

3388/00

159,90 €


-10,00 €

149,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ανακαλύψτε τις απολαύσεις του πρωκτικού σεξ με το νέο B-Vibe Anal Education Set. Αυτό το ολοκληρωμένο σετ 7 τεμαχίων προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε το σώμα σας με ασφάλεια και βήμα προς βήμα για το πρωκτικό σεξ.

     

    Το B-Vibe Anal Education Set προσφέρει τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες πολλά οφέλη και ευκαιρίες για να ανακαλύψουν και να απολαύσουν τις απολαύσεις του πρωκτικού σεξ.

     

    Ακολουθούν μερικοί μόνο λόγοι για τους οποίους αυτό το σετ μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμο για πολλούς άνδρες και γυναίκες:

     

    Ανακάλυψη νέων ζωνών ευχαρίστησης: Για τους άνδρες, το σετ προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο να διεγείρουν τον προστάτη ή το "σημείο P", μια ερωτογενή ζώνη που μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα ευχαρίστησης. Για τις γυναίκες, η πρωκτική διέγερση μπορεί να διεγείρει έμμεσα το σημείο G, οδηγώντας σε έντονους οργασμούς.

     

    Βήμα προς βήμα: Το σετ περιέχει τρία διαφορετικά πρωκτικά βύσματα σε διαφορετικά μεγέθη που επιτρέπουν μια σταδιακή και ήπια εισαγωγή στην πρωκτική επαφή. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για τους αρχάριους, καθώς η πρωκτική επαφή χωρίς επαρκή προετοιμασία συχνά γίνεται αντιληπτή ως δυσάρεστη ή επώδυνη.

     

    Εκπαίδευση και ενημέρωση: Το σετ περιέχει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για την πρωκτική επαφή γραμμένο από πιστοποιημένους εκπαιδευτές σεξ. Ο οδηγός αυτός προσφέρει πρακτικές συμβουλές και συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των φόβων και των παρανοήσεων σχετικά με το πρωκτικό σεξ και να προωθήσουν μια ασφαλή, ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία.

     

    Ευελιξία: Το σετ περιλαμβάνει τόσο δονούμενα όσο και πρωκτικά βύσματα με ενσωματωμένα βάρη που επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων και εμπειριών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης και στη διεύρυνση της σεξουαλικής εμπειρίας.

     

    Υγεία και υγιεινή: Το σετ περιλαμβάνει επίσης μια πρωκτική πλύση που επιτρέπει τον ενδελεχή καθαρισμό πριν από την πρωκτική επαφή, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας του πρωκτού.

     

    Ποιότητα και ασφάλεια: Όλα τα προϊόντα του σετ είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη συμβατή με το σώμα και είναι υποαλλεργικά, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων και δερματικών ερεθισμών. Τα πρωκτικά βύσματα έχουν πεπλατυσμένη βάση που εμποδίζει την πολύ βαθιά εισαγωγή τους, εξασφαλίζοντας ασφαλή χρήση.

     

    Είτε είστε αρχάριος που είναι περίεργος για την πρωκτική επαφή είτε έχετε ήδη μεγαλύτερη εμπειρία και θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, το B-Vibe Anal Education Set σας προσφέρει έναν ολοκληρωμένο τρόπο για να βελτιώσετε και να εντείνετε την πρωκτική σας εμπειρία.

     

    Το ολοκληρωμένο σετ περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως:

     

    Μικρό πρωκτικό βύσμα: Το μικρό πρωκτικό βύσμα σιλικόνης είναι ένα πρωκτικό παιχνίδι φιλικό προς τους αρχάριους χωρίς δόνηση. Διαθέτει εύκαμπτο λαιμό και πεπλατυσμένη βάση για εύκολη και ασφαλή χρήση. Με τον λεπτό σχεδιασμό του, μοιάζει με δάχτυλο και είναι ιδανικό για αρχάριους στο πρωκτικό σεξ.

     

    Μέτριο δονούμενο πρωκτικό βύσμα: Το μεσαίο πρωκτικό βύσμα είναι εξοπλισμένο με ισχυρό μοτέρ και μπορεί να φορτιστεί μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB. Αυτό το πρωκτικό βύσμα παρέχει ποικίλη πρωκτική απόλαυση. Οι δονήσεις αυτού του πρωκτικού βύσματος διεγείρουν τον προστάτη ή το σημείο G και βοηθούν τον σφιγκτήρα να χαλαρώσει - ακριβώς αυτό που θέλετε να επιτύχετε κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ.

     

    Μεγάλο, βαρύ πρωκτικό βύσμα: Το μεγαλύτερο πρωκτικό βύσμα στο σετ είναι ένα βαρύ πρωκτικό βύσμα που, με 180 γραμμάρια, παρέχει μια αισθησιακή αίσθηση πληρότητας. Αυτό το πρωκτικό βύσμα προσφέρει ένα νέο επίπεδο πρωκτικής διέγερσης, ιδανικό για προχωρημένους χρήστες. Τέτοια πρωκτικά βύσματα είναι ιδανικά για χρήση σε δημόσιο χώρο και προσφέρουν τη συναρπαστική αίσθηση του απαγορευμένου και του μυστικού.

     

    Πλήρες πρωκτικό εγχειρίδιο: Το B-Vibe Anal Education Set περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο 50+ σελίδων με τις πιο ολοκληρωμένες πρωκτικές οδηγίες γραμμένες από πιστοποιημένους εκπαιδευτές σεξ στις ΗΠΑ. Αυτές οι οδηγίες θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς να προετοιμάσετε το σώμα σας για πρωκτικό σεξ.

     

    Το σετ περιλαμβάνει επίσης μια διακριτική θήκη μεταφοράς, ένα εφαρμοστή λιπαντικού για εύκολη εφαρμογή λιπαντικού και μια πρωκτική πλύση για να προετοιμαστείτε για το πρωκτικό σεξ:

     

    Εφαρμογέας λιπαντικού: Αυτό το μικρό εργαλείο είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ. Σας επιτρέπει να εφαρμόζετε λιπαντικό σε δυσπρόσιτα σημεία.

     

    Πλύση πρωκτού: Κανένα κιτ πρωκτικής εκπαίδευσης δεν θα ήταν πλήρες χωρίς μια πλύση πρωκτού. Μια πρωκτική πλύση είναι το τέλειο εργαλείο για σχολαστικό καθαρισμό πριν από το πρωκτικό σεξ.

     

    Τσάντα μεταφοράς για ταξίδια: Γιατί να μην πάρετε το σετ πρωκτικής εξάσκησης μαζί σας στις διακοπές

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • B-Vibe Anal Education Set
    • Μεγάλο σετ προπόνησης για πρωκτικό σεξ
    • Διαστάσεις: 13,4 x 3,2 x 6,8 cm, μεγάλο πρωκτικό βύσμα: 13,7 x 4 x 7,2 cm
    • Το σετ είναι αδιάβροχο (IPX5), συμβατό με το σώμα και τα πρωκτικά βύσματα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας σιλικόνη. Το μεσαίο πρωκτικό βύσμα διαθέτει ισχυρό μοτέρ, είναι επαναφορτιζόμενο και έχει χρόνο λειτουργίας 75 λεπτά με χρόνο φόρτισης 120 λεπτά.
    • B-Vibe στο ηλεκτρονικό κατάστημα MEO: Ανακαλύψτε το επόμενο επίπεδο πρωκτικής απόλαυσης με τους πρώτης τάξεως πρωκτικούς δονητές της B-Vibe! Ο συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας υλικών και καινοτόμου τεχνολογίας εξασφαλίζει μια ασύγκριτη εμπειρία που μπορείτε να ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Η B-Vibe και η MEO είναι δύο γνωστές μάρκες στον κόσμο των ερωτικών παιχνιδιών που ειδικεύονται σε πρωκτικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Η B-Vibe είναι ιδιαίτερα γνωστή για την καινοτόμο γκάμα προϊόντων της, η οποία περιλαμβάνει τηλεχειριζόμενα πρωκτικά βύσματα, πρωκτικές μπάλες και σετ πρωκτικής εκπαίδευσης. Η B-Vibe αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και σιλικόνης φιλικής προς το σώμα κατά την κατασκευή των προϊόντων της.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Great buy

    Simply put, this is an awesome set for the money.... Worth the money, without a doubt!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      B-Vibe Anal Education Set - Μεγάλο σετ για πρωκτικό σεξ

      B-Vibe Anal Education Set - Μεγάλο σετ για πρωκτικό σεξ

      Ανακαλύψτε τις απολαύσεις του πρωκτικού σεξ με το νέο B-Vibe Anal Education Set. Αυτό το ολοκληρωμένο σετ 7 τεμαχίων παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε με ασφάλεια το σώμα σας για πρωκτικό σεξ, βήμα προς βήμα.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      9 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: