Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

B-Vibe

Ενημερωτικό δελτίο

B-Vibe Vibrating Snug Plug - μικρό

Ο μικρός πρωκτικός δονητής που χαρίζει ακόμα και στους αρχάριους μεγάλες κορυφώσεις! Με το B-Vibe Vibrating Snug Plug, θα ανακαλύψετε τη δύναμη του οργασμού του προστάτη όπως δεν είχατε ποτέ φανταστεί.

Περισσότερες πληροφορίες

3393/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο μικρός πρωκτικός δονητής που χαρίζει ακόμα και στους αρχάριους μεγάλες κορυφώσεις! Με το B-Vibe Vibrating Snug Plug, θα ανακαλύψετε τη δύναμη του οργασμού του προστάτη όπως δεν είχατε φανταστεί ποτέ.

     

    Οι άνδρες λατρεύουν αυτόν τον πρωκτικό δονητή!

     

    Οι άνδρες αγαπούν ιδιαίτερα αυτόν τον συναρπαστικό πρωκτικό δονητή για την ικανότητά του να διεγείρει τον προστάτη με στοχευμένο και έντονο τρόπο, με αποτέλεσμα ισχυρούς και βαθύτατους οργασμούς. Το κωνικό του σχήμα διευκολύνει την εισαγωγή του, ενώ ο εύκαμπτος άξονας και η εύχρηστη βάση του πρωκτικού δονητή τον καθιστούν εύκολο και ευχάριστο να βγει. Ο B-Vibe Vibrating Snug Plug διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και βάρη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MEO, καθιστώντας τον ιδανικό πρωκτικό δονητή για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.

     

    Ο ισχυρός πρωκτικός δονητής μας μπορεί να παράγει μια σειρά από διαφορετικές αισθήσεις, από βαθιές, παλλόμενες δονήσεις έως γρήγορες, έντονες δονήσεις. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο διέγερσης που σας ταιριάζει καλύτερα.

     

    Ο μικρός πρωκτικός δονητής που θα χαρίσει ακόμα και στους αρχάριους υπέροχες κορυφώσεις!

     

    Με συμπαγές συνολικό μήκος 10 cm, διάμετρο 2,4 cm και μήκος εισαγωγής 8,7 cm, είναι ακριβώς το κατάλληλο μέγεθος για να χαρίσει ιδιαίτερα στους αρχάριους αξέχαστες και συναρπαστικές στιγμές.

     

    Το B-Vibe Vibrating Snug Plug εισάγεται εύκολα και είναι κατάλληλο ακόμη και για χρήση 24 ώρες το 24ωρο!

     

    Το B-Vibe Vibrating Snug Plug είναι κατασκευασμένο από 100% σιλικόνη συμβατή με το σώμα, δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και λατέξ και είναι απολύτως μη πορώδες. Ο λεπτός, λείος σχεδιασμός του το καθιστά εύκολο στην αναλογική εισαγωγή και άνετο στη χρήση ακόμη και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (24/7).

     

    Ένα ακόμη πλεονέκτημα:

     

    Το B-Vibe Vibrating Snug Plug είναι επαναφορτιζόμενο μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB. Μία ώρα φόρτισης σημαίνει μία ώρα έντονης απόλαυσης πρωκτικού παιχνιδιού. Και για εν κινήσει Το B-Vibe Vibrating Snug Plug διατίθεται σε μια πρακτική τσάντα αποθήκευσης, ώστε να μην χρειάζεται να στερείστε το νέο αγαπημένο σας παιχνίδι όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

     

    Το κερασάκι στην τούρτα:

     

    Το όλο θέμα ολοκληρώνεται με τις οδηγίες που περιλαμβάνονται για την πρωκτική διέγερση. Το πρακτικό βιβλιαράκι περιέχει τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα από την έμπειρη ομάδα των εκπαιδευτών μας στο σεξ και θα σας μετατρέψει σε πρωκτικό ειδικό σε χρόνο μηδέν.

     

    Με το B-Vibe Vibrating Snug Plug θα είστε σε θέση να εξερευνήσετε και να απολαύσετε τον κόσμο της πρωκτικής διέγερσης με έναν εντελώς νέο τρόπο - ο λόγος μας γι' αυτό!

     

    Καθαρισμός του πρωκτικού δονητή:

     

    Ο καθαρισμός είναι απλός και ξεκάθαρος. Καθώς το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και πλαστικό ABS, μπορεί να καθαριστεί με ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό ή με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • B-Vibe Vibrating Snug Plug
    • Σχεδιασμένος για διακριτική και μακροχρόνια χρήση! Το τορπιλοειδές σχήμα του B-Vibe Vibrating Snug Plug καθιστά εύκολη την εισαγωγή και εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή στον πρωκτό.
    • Πρωκτικός δονητής, κατάλληλος για γυναίκες και άνδρες.
    • Επαναφορτιζόμενος μέσω USB.
    • Προστασία από πιτσιλιές IPX4.
    • Διαστάσεις: Διάμετρος 2,4 cm, μήκος εισαγωγής 8,7 cm.
    • 4 τρόποι δόνησης
    • 4 επίπεδα ταχύτητας
    • Υλικό: σιλικόνη
    • χρόνος φόρτισης 60 λεπτά
    • 60 λεπτά χρόνος λειτουργίας
    • B-Vibe στο ηλεκτρονικό κατάστημα MEO: Ανακαλύψτε το επόμενο επίπεδο πρωκτικής απόλαυσης με τους πρώτης τάξεως πρωκτικούς δονητές της B-Vibe! Ο συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας υλικών και καινοτόμου τεχνολογίας εξασφαλίζει μια ασύγκριτη εμπειρία που μπορείτε να ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Η B-Vibe και η MEO είναι δύο γνωστές μάρκες στον κόσμο των ερωτικών παιχνιδιών που ειδικεύονται σε πρωκτικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Η B-Vibe είναι ιδιαίτερα γνωστή για την καινοτόμο γκάμα προϊόντων της, η οποία περιλαμβάνει τηλεχειριζόμενα πρωκτικά βύσματα, πρωκτικές μπάλες και σετ πρωκτικής εκπαίδευσης. Η B-Vibe αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και σιλικόνης φιλικής προς το σώμα κατά την κατασκευή των προϊόντων της.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Absolutes Muss für jeden Mann oder Frau

    "Dies ist ohne Zweifel das beste Sextoy, das ich je gekauft habe. Es ist sowohl kraftvoll als auch leise und sorgt für intensive Orgasmen quasi auf Knopfdruck. Ich kann es nur weiterempfehlen!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      B-Vibe Vibrating Snug Plug - μικρό

      B-Vibe Vibrating Snug Plug - μικρό

      Ο μικρός πρωκτικός δονητής που χαρίζει ακόμα και στους αρχάριους μεγάλες κορυφώσεις! Με το B-Vibe Vibrating Snug Plug, θα ανακαλύψετε τη δύναμη του οργασμού του προστάτη όπως δεν είχατε ποτέ φανταστεί.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      9 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: