Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Τέντωμα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Anal Stretcher - Never Give Up Your Dreams

Το πρωκτικό τέντωμα "Never Give Up Your Dreams" εκπληρώνει όλα τα όνειρα για ακραία πρωκτική διάταση με μόνιμα και σαφώς ορατά αποτελέσματα. Χάρη στο σχήμα, το οποίο διαμορφώθηκε με βάση έναν κώνο ή πυλώνα, με αυτό το πρωκτικό βύσμα μπορούν να επιτευχθούν αποτελέσματα όπως με κανένα άλλο πρωκτικό βύσμα. Διατίθεται σε 4 μεγέθη!

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το πρωκτικό τέντωμα "Never Give Up Your Dreams" εκπληρώνει όλα τα όνειρα για ακραία πρωκτική διάταση με μόνιμα και σαφώς ορατά αποτελέσματα. Χάρη στο σχήμα, το οποίο διαμορφώθηκε με βάση έναν κώνο ή πυλώνα, με αυτό το πρωκτικό βύσμα μπορούν να επιτευχθούν αποτελέσματα όπως με κανένα άλλο πρωκτικό βύσμα. Διατίθεται σε 4 μεγέθη!

     

    Highlights:

     

    • ΤΟ butt plug για πρωκτική διαστολή
    • Εγγυημένα αποτελέσματα πρωκτικής διάτασης που κόβουν την ανάσα
    • Χάρη στις εξωτερικές αυλακώσεις μπορείτε να αισθανθείτε ακριβώς σε ποιο επίπεδο προπόνησης έχετε φτάσει
    • Κωνικό σχήμα butt plug
    • Ασφαλής για το σώμα, εύκαμπτη σιλικόνη
    • 4 μεγέθη: Για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες
    • Ευρεία βάση για χρήση χωρίς χέρια
    • Στενή κεφαλή για διευκόλυνση της εισαγωγής
    • Λεία επιφάνεια
    • Απολύτως ιδανικό για πρωκτική διάταση

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το butt plug για μόνιμη πρωκτική διαστολή

     

    Το απόλυτα πειστικό σχήμα και οι σωστές ακριβώς διαστάσεις που εξασφαλίζουν μια διαρκή και σαφώς ορατή διάταση του πρωκτού. Επιπλέον, ένα πειστικό υλικό που είναι επαρκώς σταθερό και ταυτόχρονα ευέλικτο, ώστε το butt plug να γίνεται αισθητό ακριβώς στα σωστά σημεία. Το butt plug μας σας γεμίζει πλήρως και εγγυάται τη μέγιστη ικανοποίηση. Είναι μεγάλα και βαριά και επομένως παραμένουν σταθερά στο έδαφος ενώ τα οδηγείτε. Αυτά τα butt plugs είναι επομένως ιδανικά για προπόνηση και τέντωμα. Η δομή της επιφάνειας εξασφαλίζει ότι το λιπαντικό που χρησιμοποιείται προσκολλάται καλύτερα στο butt plug και μπορείτε να απολαμβάνετε την απόλαυση για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς διαλείμματα.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για αυτό το μεγάλο πρωκτικό βύσμα για ακραίο πρωκτικό τέντωμα

     

    Συνιστούμε το υβριδικό μας λιπαντικό MANCUNT για αυτά τα βύσματα πισινού. Αυτό το τζελ συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT κάνει τη χρήση αυτών των μεγάλων butt plugs μια εκπληκτική απόλαυση. Απλώστε αρκετό λιπαντικό στο butt plug και εισάγετε λίγο στον πρωκτό σας με το "Lube Shooter". Θα σας συμβουλεύαμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι Extremeo Spray μας. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τους αρχάριους στο πρωκτικό σεξ όσο και για τους έμπειρους οπαδούς της ακραίας πρωκτικής διάτασης. Το ειδικό αποτέλεσμα του Extremeo προάγει την ευκολότερη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, αλλά μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη αχαλίνωτης διασκέδασης με αυτά τα μεγάλα βύσματα.

     

    Σημαντικές συμβουλές για τη χρήση και τον καθαρισμό ενός μεγάλου πρωκτικού βύσματος για ακραία πρωκτική διάταση:

     

    Αυτό το butt plug έχει κατασκευαστεί από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικό εστέρα. Το υλικό είναι εύκαμπτο και ολισθηρό. Χάρη στη φανταστική δομή της επιφάνειας, το λιπαντικό παραμένει για ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το butt plug για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε το butt plug, θα πρέπει να το καθαρίσετε καλά. Ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι είναι συνήθως αρκετά. Μπορείτε να το καθαρίσετε σχολαστικά με το σπρέι μας VERYCLEAN. Φυσικά, ο καθαρισμός μετά τη χρήση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση μόνοι σας για να καθαρίσετε το έντερο πριν χρησιμοποιήσετε το πρωκτικό βύσμα. Στην κατηγορία του καταστήματός μας "Πρωκτικές πλύσεις" θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία.

     

    Θα πρέπει να αποφεύγετε τα ακόλουθα λάθη κατά την πρωκτική διαστολή:

     

    Μην χρησιμοποιείτε δύναμη όταν τεντώνετε τον πρωκτικό σφιγκτήρα! Εάν ο σφιγκτήρας μυς δεν είναι χαλαρός, η διείσδυση είναι δύσκολα δυνατή. Εάν ενεργήσετε πολύ σκληρά, μπορεί να τραυματίσετε σοβαρά τον σφιγκτηριακό μυ και τον εντερικό βλεννογόνο. Επομένως: Χρησιμοποιείτε πάντα άφθονο λιπαντικό MANCUNT και τεντώστε αργά!

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο σεξουαλικά παιχνίδια! Εάν δεν υπάρχει κατάλληλο πρωκτικό ερωτικό παιχνίδι στην κρεβατοκάμαρα, είναι δελεαστικό να χρησιμοποιήσετε άλλα αντικείμενα. Στη MEO, σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε αυτό, επειδή τα αντικείμενα αυτά αυξάνουν τον κίνδυνο τραυματισμού και μόλυνσης. Υπάρχει επίσης ένας καλός λόγος για τον οποίο υπάρχουν πολλά πρωκτικά παιχνίδια στην αγορά - έχουν ένα φαρδύ πόδι, το λεγόμενο πώμα. Με άλλα αντικείμενα και παιχνίδια, υπάρχει κίνδυνος να εξαφανιστούν μέσα στον πρωκτό.

     

    Η πρωκτική διαστολή είναι μια απίστευτα συναρπαστική πρακτική του σεξ. Η προετοιμασία απαιτεί κάποια προσοχή και κατά τη διάρκεια της διάτασης, χρειάζεται αρκετή προσοχή για να μην παρατραβήξει ο σφιγκτήρας μυς. Εμείς στο MEO, το ηλεκτρονικό κατάστημα για την πρωκτική διάταση, σας συμβουλεύουμε να προσεγγίσετε το θέμα της πρωκτικής διάτασης με προσοχή και ευαισθησία - είναι πάντα διασκεδαστικό να ανακαλύπτεις κάτι νέο στον τομέα της πρωκτικής διάτασης και να μην έχεις δοκιμάσει τα πάντα αμέσως μετά την πρώτη φορά. Προχωρήστε αργά και προσεκτικά - τότε θα λατρέψετε την πρωκτική διαστολή με τα butt plugs μας!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Οι απολήξεις που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τις απολήξεις που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τις απολήξεις που θα χρησιμοποιήσετε για να τις κάνετε:

     

    • Πρωκτική διάταση σε σχήμα κώνου butt plug σε 4 μεγέθη για μόνιμη πρωκτική διάταση
    • Διαστάσεις: Μέγεθος S = διάμετρος 2,9 cm έως 7,5 cm, διάμετρος βάσης 11 cm, μήκος 21 cm. Μέγεθος M = διάμετρος 3,4 cm έως 8,5 cm, διάμετρος βάσης 12,5 cm, μήκος 24 cm. Μέγεθος L = διάμετρος 3,8 cm έως 9,5 cm, διάμετρος βάσης 14 cm, μήκος 26 cm. Μέγεθος XL = διάμετρος 4,2 cm έως 10,5 cm, διάμετρος βάσης 15,5 cm, μήκος 26,5 cm.
    • Ιδανικό για μόνιμη πρωκτική διάταση στους άνδρες.
    • Ιδιαίτερα βαριά με φαρδιά βάση.
    • Εξαιρετικός σχεδιασμός για έντονη απόλαυση!
    • Με μεγάλη βάση για εισαγωγή χωρίς χέρια
    • Χρησιμοποιείτε μόνο με υδατοδιαλυτά λιπαντικά (π.χ. Aquameo) ή τα υβριδικά μας λιπαντικά (Mancunt ή Formula X)
    • Υλικό: Αυτά τα butt plugs είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Οδηγίες φροντίδας: Πλύνετε πριν και μετά από κάθε χρήση και καθαρίστε υγιεινά με το σπρέι VERYCLEAN.
    • butt plug παρακαλείστε να τα αποθηκεύετε ξεχωριστά και όχι μαζί με άλλα σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης.
    • Το μέγιστο πρωκτικό τέντωμα ή το μόνιμο πρωκτικό τέντωμα, αλλά και το πρωκτικό τέντωμα για άνδρες μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. Θέλετε να τεντώσετε και εσείς τον πρωκτό σας μέσω του πρωκτικού τεντώματος Τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα ειδικό πρωκτικό βύσμα για πρωκτική διάταση, ένα πρωκτικό βύσμα XL ή ένα butt plug XXL. Η MEO ειδικεύεται στο διάσημο δαχτυλίδι πρωκτικού τεντώματος, στο μεγαλύτερο βύσμα πρωκτικού τεντώματος και ειδικά στο θέμα "πρωκτικό τέντωμα άνδρα". Προσφέρουμε πρωκτικά τεντώματα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα οποία διαφέρουν σαφώς από άλλα προϊόντα για πρωκτικό τέντωμα ή ακραίο πρωκτικό τέντωμα. Συνδυάζουν πολλά πλεονεκτήματα που δεν θα βρείτε σε άλλα πρωκτικά παιχνίδια. Η πρωκτική διαστολή και το ακραίο πρωκτικό τέντωμα απαιτούν το κατάλληλο προϊόν, όπως αυτό το ειδικό, πολύ μεγάλο πρωκτικό βύσμα για μέγιστο πρωκτικό τέντωμα.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ottimo

    Un divertimento prima del rapporto . Materiale morbido

      Αξιολόγηση 

      La vera sfida per ogni buco che si rispetti

      La vera sfida per ogni buco che si rispetti

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Best damn toy i've purchased over the last 30 years.

      Best damn toy i've purchased over the last 30 years.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Amazing tool for stretching

      Hands down the best toy I own now. It's not too rigid either and has enough give/bend to be used quickly. There is a very good amount of length to insert, especially once you are happily bouncing at the bottom of the base.

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Das hat sich richtig für mich gelohnt

      Herrlich ausfüllend, dehnend und absolut orgasmussfördernd. Er versetzt einen Fast in Ohnmacht durch die Größe und Form. Und das herrliche Gefühl ist supergeil. Nichts zu beanstanden. Das hat sich richtig für mich gelohnt. Top Produkt.

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Sehr gut dehnend

      Super Qualität! Man muss sich selbst davon überzeugen. Dauert schon ein wenig bis man den drin hat!

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Der Hammer. Sprachlos. Atemlos.

      Der Hammer. Sprachlos. Atemlos. Aber nicht zu lange, bloß nicht das Atmen vergessen. Ein perfekt ausfüllendes Gefühl. Durch das Eigengewicht sehr angenehm spürbar. Bis zum Ende... ;) Dehnt sehr gut. Perfekte und einfache Reinigung. Preislich wie auch qualitativ top!

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Anal Stretcher - Never Give Up Your Dreams

      Anal Stretcher - Never Give Up Your Dreams

      Το πρωκτικό τέντωμα "Never Give Up Your Dreams" εκπληρώνει όλα τα όνειρα για ακραία πρωκτική διάταση με μόνιμα και σαφώς ορατά αποτελέσματα. Χάρη στο σχήμα, το οποίο διαμορφώθηκε με βάση έναν κώνο ή πυλώνα, με αυτό το πρωκτικό βύσμα μπορούν να επιτευχθούν αποτελέσματα όπως με κανένα άλλο πρωκτικό βύσμα. Διατίθεται σε 4 μεγέθη!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: