Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτικά ντους

Ενημερωτικό δελτίο

Πολύ μακρύ πρωκτικό ντους - 58 cm

Με την επαναστατική πρωκτική πλύση μήκους 58 cm από εύκαμπτη σιλικόνη, η MEO ανοίγει νέες δυνατότητες για την προσωπική υγιεινή. Η μακριά πρωκτική πλύση είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση - τόσο κολπικά όσο και πρωκτικά - και εξασφαλίζει μοναδική φρεσκάδα και καθαριότητα. Χάρη στο εντυπωσιακό του μήκος, η πρωκτική πλύση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη σκηνή του fisting.

Περισσότερες πληροφορίες

3590/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το πολύ μακρύ πρωκτικό ντους σιλικόνης θα ενθουσιάσει την κοινότητα του fisting!

    Η MEO ανοίγει νέες δυνατότητες για την προσωπική υγιεινή με το επαναστατικό πρωκτικό ντους μήκους 58 εκατοστών από εύκαμπτη σιλικόνη. Η μακριά πρωκτική πλύση είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση - τόσο κολπικά όσο και πρωκτικά - και προσφέρει μοναδική φρεσκάδα και καθαριότητα. Λόγω του εντυπωσιακού του μήκους, η πρωκτική πλύση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη σκηνή του fisting. Το αξιοσημείωτο μήκος του επιτρέπει βαθύτερο και πιο ενδελεχή καθαρισμό από ό,τι με τις συμβατικές πρωκτικές πλύσεις. Ειδικά για έντονο και ακραίο σεξουαλικό παιχνίδι όπως fisting η μακριά πρωκτική πλύση με μήκος 58 cm προσφέρει τη βέλτιστη άνεση και τη σχολαστική καθαριότητα που χρειάζεστε. Με αυτή την πρωκτική πλύση από τη MEO, μπορείτε να βασιστείτε σε μια ολόπλευρη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, όπου και όποτε τη χρειάζεστε.

    Με τη MEO, επιλέγετε την απαλή και ευχάριστη προσωπική φροντίδα - για εσωτερική καθαριότητα που μπορείτε να αισθανθείτε.

    Χάρη στο υγιεινό υλικό σιλικόνης, η πολύ μακριά πρωκτική πλύση εγγυάται απαλό και σχολαστικό καθαρισμό που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Ο εύκολος χειρισμός και η διακριτικότητα είναι αυτονόητη. Αυτό σημαίνει ότι η πρωκτική πλύση μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα και στα ταξίδια.

    Πώς χρησιμοποιώ την πρωκτική πλύση;

    Για μια άνετη και αποτελεσματική χρήση της πρωκτικής πλύσης, συνιστάται να ζεστάνετε το νερό στη θερμοκρασία του σώματος. Ιδανικά, ο πρωκτός θα πρέπει να καθαρίζεται περίπου 45 λεπτά πριν από την πρωκτική επαφή, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη καθαριότητα. Δύο απαραίτητοι σύντροφοι δεν πρέπει να λείπουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ή του πρωκτικού ντους: Λιπαντικό και χαλαρή ατμόσφαιρα. Ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, εξασφαλίζει ότι η πολύ μακριά πρωκτική πλύση μπορεί να εισαχθεί αβίαστα και απαλά, είτε πρωκτικά είτε κολπικά.

    Τα κυριότερα σημεία της εύκαμπτης πρωκτικής πλύσης σιλικόνης:

    • Η πρωκτική πλύση από τη MEO κερδίζει πόντους για την ευκολία χρήσης της. Ως αξιόπιστη προσθήκη στην ιεροτελεστία του ντους σας, η πρωκτική πλύση μπορεί να συνδεθεί εύκολα με τον σωλήνα του ντους σας.
    • Το εύκαμπτο υλικό σιλικόνης προσαρμόζεται απαλά στην ανατομία σας και επιτρέπει τον ασφαλή και σχολαστικό καθαρισμό - ιδανικό για την περιοχή του κόλπου και του πρωκτού. Ο αποτελεσματικός καθαρισμός σας κάνει να αισθάνεστε πάντα φρέσκια και καθαρή.
    • Τα πρωκτικά μας ντους έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να περιποιούνται τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματός σας με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα και αφοσίωση. Τα πρωκτικά ντους σιλικόνης δεν είναι μόνο εύκολα στη χρήση, αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικά, καθώς η σιλικόνη είναι γνωστή ως στιβαρό και ανθεκτικό υλικό.
    • Είτε είστε νέοι στη χρήση πρωκτικών ντουζών είτε έμπειροι και αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, μια πρωκτική ντουζέρα σιλικόνης σας προσφέρει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους - άνεση και ασφάλεια. Μπορείτε να χαλαρώσετε, να νιώσετε ασφάλεια και να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία - την προσωπική σας υγιεινή και ευεξία.


    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Σιλικόνη για πρωκτική πλύση
    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρωκτική και κολπική πλύση.
    • Η κεφαλή ντους ταιριάζει σε όλους τους σωλήνες ντους με τυπικό σπείρωμα μισής ίντσας.
    • Σούπερ εύκαμπτη, προσαρμόζεται εύκολα στην ανατομία.
    • Κατάλληλο για όλα τα λιπαντικά με βάση το νερό.
    • Συνολικό μήκος: 58 cm, μήκος εισαγωγής 56 cm, Ø 1,6 cm μικρότερη μπάλα, Ø 2,4 cm παχύτερη και τελευταία μπάλα
      Λάστιχο περίπου 2 cm
    • Χρώμα: μαύρο
    • Υλικό: σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα
    • Δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια των οικείων και πρωκτικών μας ντους. Στη MEO, εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητά μας και να βάζουμε την ικανοποίησή σας πάνω απ' όλα.
    • Τα MEO και Aquameo είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία.



    Η χρήση πρωκτικής πλύσης πριν από το πρωκτικό σεξ είναι σημαντική για διάφορους λόγους:

    1. Υγιεινή: Ο καθαρισμός με πρωκτική πλύση πριν από την πρωκτική πλύση μπορεί να απομακρύνει ανεπιθύμητες ακαθαρσίες και βακτήρια, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης και εξασφαλίζει μεγαλύτερη καθαριότητα.

    2. Άνεση: Η χρήση πρωκτικής πλύσης μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε συνολικά πιο καθαροί και πιο άνετοι, γεγονός που κάνει τη σεξουαλική εμπειρία πιο ευχάριστη.

    3. Πρόληψη: Κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ, τα βακτήρια μπορούν εύκολα να εξαπλωθούν σε άλλες περιοχές του σώματος και να προκαλέσουν εκεί λοιμώξεις. Ο σχολαστικός καθαρισμός με μια πρωκτική πλύση πριν από το σεξ μπορεί να το αποτρέψει αυτό.

    Μια πρωκτική πλύση μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη μετά την πρωκτική επαφή:

    1. Υγιεινή: Οι πρωκτικές πλύσεις βοηθούν στην απομάκρυνση υπολειμμάτων λιπαντικού, προφυλακτικού ή άλλων υπολειμμάτων.

    2υγεία: Μια πρωκτική πλύση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου μόλυνσης με την απομάκρυνση των επιβλαβών βακτηρίων.

    3. Άνεση: Μια πρωκτική πλύση μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο φρέσκοι και καθαροί μετά την πρωκτική επαφή.

    Σημείωση: Η υπερβολική ή πολύ συχνή χρήση πρωκτικών πλύσεων μπορεί να διαταράξει τη φυσική εντερική χλωρίδα και να προκαλέσει ερεθισμό.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    This product works great

    I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Πολύ μακρύ πρωκτικό ντους - 58 cm

      Πολύ μακρύ πρωκτικό ντους - 58 cm

      Με την επαναστατική πρωκτική πλύση μήκους 58 cm από εύκαμπτη σιλικόνη, η MEO ανοίγει νέες δυνατότητες για την προσωπική υγιεινή. Η μακριά πρωκτική πλύση είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση - τόσο κολπικά όσο και πρωκτικά - και εξασφαλίζει μοναδική φρεσκάδα και καθαριότητα. Χάρη στο εντυπωσιακό του μήκος, η πρωκτική πλύση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη σκηνή του fisting.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: