Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

σετ δαχτυλιδιών πέους σιλικόνης 6 τεμαχίων - Alphamale Pro

Αυτά τα φαρδιά δαχτυλίδια πέους σιλικόνης από τη συλλογή Alphamale είναι άνετα, σέξι, ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Τα δαχτυλίδια πέους είναι πολύ φαρδιά για να εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση. Το σετ περιλαμβάνει δαχτυλίδια πέους σε 6 διαφορετικά μεγέθη, ώστε να έχετε πάντα το σωστό μέγεθος στη διάθεσή σας.

Περισσότερες πληροφορίες

3450/00

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτά τα φαρδιά δαχτυλίδια πέους από τη συλλογή Alphamale είναι άνετα, σέξι, ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Τα δαχτυλίδια πέους είναι πολύ φαρδιά για να εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση. Το σετ περιλαμβάνει δαχτυλίδια πέους σε 6 διαφορετικά μεγέθη, ώστε να έχετε πάντα το σωστό μέγεθος στη διάθεσή σας.

     

    Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ένα δαχτυλίδι πέους

     

    Πολύ απλά: έξι δαχτυλίδια πέους! Επειδή έχετε πολύ περισσότερες επιλογές από ό,τι με ένα μόνο δαχτυλίδι πέους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σετ Alphamale Pro περιέχει 6 δακτυλίους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα ή σε συνδυασμό. Για παράδειγμα, ένας δακτύλιος γύρω από τον άξονα του πέους και το όσχεο και ο άλλος απευθείας γύρω από τη βάλανο. Ή και τα δύο γύρω από τον άξονα του πέους - απλά δοκιμάστε τι σας αρέσει περισσότερο και τι σας διεγείρει περισσότερο.

     

    Σκληρές στύσεις και περισσότερη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του σεξ σε χρόνο μηδέν!

     

    Το ελαφρώς ελαστικό υλικό κάνει τα δαχτυλίδια πέους πολύ εύκολα στη χρήση, αλλά είναι πάντα καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε κάποιο λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo μας. Σε κάθε περίπτωση, αυτοί οι δακτύλιοι από ιατρική σιλικόνη εξασφαλίζουν αξιόπιστα ότι το αίμα στο πέος σταματά και ταυτόχρονα εμποδίζεται η ροή του προς τα πίσω. Πρακτικό, γιατί με αυτόν τον τρόπο και οι δύο σύντροφοι επωφελούνται εξίσου από το περίφημο αποτέλεσμα του δακτυλίου πέους! Εξάλλου, μια σκληρή, μακράς διάρκειας στύση δεν είναι ποτέ λάθος, έτσι δεν είναι

     

    Μετά τη χρήση, μπορείτε να καθαρίσετε τα δαχτυλίδια με νερό και το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Alphamale Pro - σετ δακτυλίων πέους 6 τεμαχίων
    • Δαχτυλίδια πέους σε 6 διαφορετικά μεγέθη.
    • Ανάλογα με το μέγεθος, κατάλληλο ως δακτύλιος άξονα πέους, κλασικός δακτύλιος πέους ή δακτύλιος βάλανος.
    • Διαστάσεις: 25 mm, 33 mm, 38 mm, 46 mm, 53 mm και 58 mm εσωτερική διάμετρος. Ύψος 17 mm, πάχος 6 mm.
    • Βάρος: ελαφρύ, μεταξύ 9 και 23 γραμμαρίων.
    • Χρώμα: μαύρο.
    • Τα φαρδιά δαχτυλίδια πέους είναι πιο άνετα στη χρήση, καθώς κατανέμουν καλύτερα την πίεση.
    • Διάφορες χρήσεις.
    • Για μεγαλύτερη διάρκεια στύσης και μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.
    • Υλικό: Κατασκευασμένο από ιατρική σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Οι δακτύλιοι είναι κατάλληλοι για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.
    • Για ευκολότερη χρήση, χρησιμοποιήστε λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη σε καμία περίπτωση. Θα μπορούσε να καταστρέψει το υψηλής ποιότητας υλικό των δακτυλίων πέους.
    • Τα δαχτυλίδια πέους διατίθενται σε διάφορα μεγέθη: Λάβετε υπόψη σας ότι τα μαλακά υλικά όπως η σιλικόνη και το καουτσούκ είναι πιο ελαστικά και προσαρμόζονται καλύτερα σε διαφορετικά μεγέθη πέους. Με τα δαχτυλίδια πέους από σκληρά υλικά όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρείτε το σωστό μέγεθος. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ένα εγχειρίδιο οδηγιών για δαχτυλίδια πέους προς λήψη, στο οποίο εξηγείται πολύ καλά η χρήση ενός δαχτυλιδιού πέους και περιέχει λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού πέους. Οι οδηγίες αυτές περιλαμβάνονται επίσης σε κάθε δαχτυλίδι πέους που αγοράζετε από εμάς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε αυτές τις οδηγίες χρήσης μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εξυπηρέτηση πελατών μας. Με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας, υποθέτουμε ότι μια διάμετρος από 46 mm έως 58 mm είναι κατάλληλη για κανονικά μεγέθη πέους (όταν το δαχτυλίδι πέους φοριέται γύρω από το πέος και τους όρχεις). Για τα δαχτυλίδια που φοριούνται γύρω από τον άξονα του πέους, συνιστούμε διάμετρο μεταξύ 33 και 38 mm και για τα δαχτυλίδια της βάλανος διάμετρο μεταξύ 25 και 33 mm.
    • Το πόσο καιρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας δακτύλιος πέους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Οι δακτύλιοι πέους από ελαστικά υλικά, όπως αυτοί οι δακτύλιοι από σιλικόνη, μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τους δακτυλίους από σκληρά υλικά, όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας. Ένας δακτύλιος πέους πρέπει πάντα να αισθάνεται άνετα και όχι επώδυνα. Εάν υπάρχει δυσφορία ή πόνος, ο δακτύλιος πέους πρέπει να αφαιρείται αμέσως.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sin molestias

    Set de 6 anillos de diferente diámetro, son elásticos y fáciles de poner, no molestan lo más mínimo. Material muy resistente y sensible al tacto. Totalmente recomendables.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Just the right fit

    Love the six different sizes to fit the different penis sizes out there. The soft silicone feels comfortable against the skin while holding your penis tight enough to keep a solid erection to last longer for sex. Great decision to purchase this item.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    High quality

    High quality, deliver the effect that we expected to perfection. Great experience and really has the impact and support that gives better experiences and duration.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sehr vielseitig anwendbar und effektiv

    Die verschiedenen Größen der Ringe erlauben eine vielseitige Benutzung. Egal wie groß dein Penis ist, es gibt immer den richtigen Ring dazu. Egal ob ich einen Ring komplett über Hoden und Penis lege, oder nur den Penis bestücke oder mehrere Ringe gleichzeitig platziere. Es ist immer ein sehr gutes Tragegefühl und sehr effektiv. Den kleinsten Ring kann man wunderbar hinter den Eichelrand legen und gibt einen besonderen Kick, da mann ihn mit einführt. Der Penis schwillt auch deutlich dicker an und nichts stört beim Verkehr wenn ich die Ringe benutze.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Gutes Set für jeden Mann

    Das Material der Ringe fühlt sich gut an und die Elastizität des Sets ist für mich gut abgestimmt, ebenso die verschiedenen Durchmesser.
    Ein sehr gelungenes Set, schön dass ich es entdeckt habe

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    σετ δαχτυλιδιών πέους σιλικόνης 6 τεμαχίων - Alphamale Pro

    σετ δαχτυλιδιών πέους σιλικόνης 6 τεμαχίων - Alphamale Pro

    Αυτά τα φαρδιά δαχτυλίδια πέους σιλικόνης από τη συλλογή Alphamale είναι άνετα, σέξι, ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Τα δαχτυλίδια πέους είναι πολύ φαρδιά για να εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση. Το σετ περιλαμβάνει δαχτυλίδια πέους σε 6 διαφορετικά μεγέθη, ώστε να έχετε πάντα το σωστό μέγεθος στη διάθεσή σας.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: