Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους με δόνηση

Ενημερωτικό δελτίο

Satisfyer Epic Duo - Δαχτυλίδι Cock App

Ουάου! Αυτό το δαχτυλίδι είναι συμβατό με οποιοδήποτε smartphone Android ή Apple, tablet και το Apple Watch! Το Epic Duo Cock Ring μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή Satisfyer Connect. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ισχυρού μοτέρ του δακτυλίου πέους και μπορείτε να προσαρμόσετε την απόλαυσή σας ή να αφήσετε τον σύντροφό σας να ελέγχει την απόλαυσή σας και το πέος σας από

Περισσότερες πληροφορίες

3084/00

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ουάου! Αυτό το δαχτυλίδι είναι συμβατό με οποιοδήποτε smartphone Android ή Apple, tablet και το Apple Watch! Το Epic Duo Cock Ring διαθέτει Bluetooth και συνδέεται με τη βραβευμένη εφαρμογή Satisfyer Connect. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ισχυρού μοτέρ του δακτυλίου πέους και σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε την απόλαυσή σας ή να αφήσετε τον σύντροφό σας να ελέγχει την απόλαυση και το πέος σας από απόσταση

     

    Πώς χρησιμοποιώ το Satisfyer Epic Duo

     

    Το υψηλής τεχνολογίας δαχτυλίδι πέους φοριέται γύρω από το πέος και τους όρχεις, όπως ακριβώς και τα άλλα δαχτυλίδια πέους. Το εκτεταμένο σχήμα ασκεί πρόσθετη διεγερτική πίεση στις ερωτογενείς ζώνες σας, οι οποίες βρίσκονται μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού! Θα διεγείρεστε εξαιρετικά με κάθε κίνηση, σε κάθε στροφή. Ο δακτύλιος σιλικόνης για τον πούτσο εφαρμόζει άνετα γύρω από το πέος σας, ενώ τα αρχίδια περικλείονται από τον ελαφρώς μεγαλύτερο δακτύλιο για τους όρχεις. Με αυτόν τον τρόπο, ο δακτύλιος Cock Ring Satisfyer Epic Duo App δημιουργεί ένα συναρπαστικό φαινόμενο στάσης του αίματος που εξασφαλίζει πιο έντονες αισθήσεις και βελτιώνει την αντοχή σας κατά τη διάρκεια του σεξ.

     

    Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Satisfyer Epic Duo ενώ αυνανίζεστε και να το κάνετε ιδιαίτερα συναρπαστικό Προσκαλέστε έναν άγνωστο ή τον σύντροφό σας με την εφαρμογή και δώστε τους τον έλεγχο της στύσης και της απόλαυσής σας. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεται ο σύντροφός σας, καθιστώντας το Satisfyer Epic Duo το τέλειο σεξουαλικό παιχνίδι για σχέσεις από απόσταση κάθε είδους.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το Satisfyer Epic Duo

     

    Το Satisfyer Epic Duo παράγει τρελούς παλμούς και δονήσεις όπως ΚΑΝΕΝΑ άλλο δαχτυλίδι πούτσου που έχουμε δει ποτέ πριν! Είναι εύκολο στη χρήση χάρη στο κουμπί One Touch στο πλάι ή μέσω εφαρμογής. Επιπλέον, ο δακτύλιος πέους και ο δακτύλιος όρχεων είναι κατασκευασμένος από ιατρική σιλικόνη, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα φιλικό προς το σώμα και υγιεινό. Αδιάβροχος (IPX7), ο δακτύλιος πέους δεν διστάζει την υγρή χρήση και χαίρεται να σας συνοδεύει στο ντους ή στη μπανιέρα. Παρεμπιπτόντως, ο σύντροφός σας θα επωφεληθεί επίσης από το Satisfyer Epic Duo, επειδή το δονητικό δαχτυλίδι πέους με το ογκώδες σχήμα και τα ποικίλα προγράμματα δόνησης κακομαθαίνει τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του σεξ εκτενώς. Εάν το Satisfyer Duo μείνει από ενέργεια, μπορεί να επαναφορτιστεί γρήγορα με το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω το Satisfyer Epic Duo

     

    Απλά καθαρίστε το Satisfyer Epic Duo με λίγο ζεστό νερό και σαπούνι. Αν προτιμάτε έναν ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό, σας προτείνουμε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Τι πρέπει να έχω κατά νου όταν χρησιμοποιώ το Satisfyer Epic Duo

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη μπορεί να βλάψουν την υψηλής ποιότητας επιφάνεια.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δονητικός δακτύλιος πέους ελεγχόμενος μέσω εφαρμογής
    • Σούπερ ισχυρή βαθιά δόνηση
    • 12 προγράμματα δόνησης
    • 15 χρόνια εγγύηση
    • Λειτουργία ψίθυρου
    • Μαγνητικό καλώδιο φόρτισης USB περιλαμβάνεται
    • Βάρος: 58 g
    • Μήκος 11 cm, πλάτος 4,5 cm, διάμετρος δακτυλίου πέους 3 cm (εύκαμπτο).
    • Υλικό: σιλικόνη ασφαλής για το σώμα, ABS
    • Αδιάβροχο

     

    Συγκλονιστικές λειτουργίες στη φανταστική εφαρμογή:

     

    100% ασφάλεια δεδομένων

     

    Η εφαρμογή πληροί όλες τις αυστηρές απαιτήσεις της γερμανικής νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων. Επιπλέον, δεν απαιτείται καμία εγγραφή! Το Satisfyer Connect δεν συλλέγει δεδομένα ή συμπεριφορά χρήσης. Συνεπώς, τα δεδομένα σας είναι 100% ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

     

    Τηλεχειρισμός

     

    Χρησιμοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο ή το Apple Watch μέσω Bluetooth ή Internet ως τηλεχειριστήριο για όλα τα Satisfyer σας ή τα Satisfyer των άλλων (φυσικά μόνο και εφόσον το επιθυμούν και τα δύο μέρη). Ή ελέγξτε ζωντανά το Satisfyer άλλων χρηστών σε συνομιλίες βίντεο!

     

    Σχεδιαστής δόνησης

     

    Σχεδιάστε τις δικές σας δονήσεις και μοιραστείτε τις με άλλους χρήστες παγκοσμίως.

     

    Δόνηση περιβάλλοντος

     

    Μετατρέψτε τους ήχους του περιβάλλοντος σε δονήσεις με το μικρόφωνο του κινητού σας τηλεφώνου.

     

    Δόνηση λίστας αναπαραγωγής

     

    Ζήστε δονήσεις στο ρυθμό της λίστας αναπαραγωγής σας στο Spotify ή σε άλλες υπηρεσίες streaming.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Parfait

    La taille est parfaite, ne serre pas et se porte confortablement. Pour ce qui est de madame, elle est aussi très contente de pouvoir ressentir de nouvelle sensation grâce à ce sextoy.

      Αξιολόγηση 

      Efficace

      Oggetto molto efficace piacere raggiunto in poco tempo

        Αξιολόγηση 

        Erst skeptisch aber jetzt begeistert

        Habe den Satisfyer Epic Duo App Cockring meinem Freund geschenkt. Er war anfangs etwas skeptisch, aber die Neugierde hat gesiegt. Der Satisfyer Epic Duo tut was er verspricht und verschafft zuverlässig tolle und intensive Höhepunkte. Nun ist er sein neuer, netter Begleiter wenn er auf Geschäftsreise ist und ich den Cockring von zuhause über die App steuere.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Eine herrlich neue Erfahrung für mich!

        Geiler Cock Ring mit Fernsteuerung über das Iphone. Kann man vieles mit machen und ausprobieren. Wir hatten damit beide sehr viel Spaß und haben weitere Ideen entwicklet, was man noch so tun kann... :-)

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Great product

        Having tried several different products in the past and being disappointed I decided to buy this ......... All I can say is WOW orgasm without any touching fantastic would thoroughly recommend

        • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Satisfyer Epic Duo - Δαχτυλίδι Cock App

        Satisfyer Epic Duo - Δαχτυλίδι Cock App

        Ουάου! Αυτό το δαχτυλίδι είναι συμβατό με οποιοδήποτε smartphone Android ή Apple, tablet και το Apple Watch! Το Epic Duo Cock Ring μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή Satisfyer Connect. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ισχυρού μοτέρ του δακτυλίου πέους και μπορείτε να προσαρμόσετε την απόλαυσή σας ή να αφήσετε τον σύντροφό σας να ελέγχει την απόλαυσή σας και το πέος σας από

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        15 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: