Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Δαχτυλίδι πέους ρυθμιζόμενο, από δέρμα με Hanky Code - γκρι

Ένα ρυθμιζόμενο δερμάτινο δαχτυλίδι πέους σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα δαχτυλίδια πέους, π.χ. από ατσάλι ή σιλικόνη. Ένας δερμάτινος δακτύλιος πέους είναι πολύ άνετος στη χρήση και εξασφαλίζει ότι ο στυτικός σας ιστός ασκείται τέλεια.

Περισσότερες πληροφορίες

8132/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ένα ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι πέους από δέρμα σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα δαχτυλίδια πέους, π.χ. από ατσάλι ή σιλικόνη. Ένα δερμάτινο δαχτυλίδι πέους είναι πολύ άνετο στη χρήση και εξασφαλίζει την τέλεια άσκηση του στυτικού σας ιστού.

    Αυτό το όμορφο, δίχρωμο δαχτυλίδι πέους είναι χειροποίητο από δέρμα μοσχαριού και τα χρώματα είναι συντονισμένα με το γνωστό "Hanky Code". Οι χρωματικές λεπτομέρειες (το δαχτυλίδι πέους μας διατίθεται σε κόκκινο, κίτρινο, μπλε, κίτρινο και μαύρο) είναι πανομοιότυπες με τον παγκοσμίως γνωστό "Κώδικα Hanky" και παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Ο κώδικας Hanky είναι ένα από τα πρώτα σήματα που εισήχθησαν για να υποδηλώνουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Αρχικά, ο χρωματικός κώδικας προέρχεται από την υποκουλτούρα, από όπου προήλθε τη δεκαετία του '70. Ενώ οι κώδικες χρησιμοποιούνται μάλλον σπάνια στην ετεροφυλόφιλη σκηνή, θεωρούνται υποχρεωτικοί στην γκέι και BDSM σκηνή. Τα πιο γνωστά χρώματα είναι το λευκό - θέλω απλώς να αυνανιστούμε (μαζί), το γκρι - ψάχνω για έναν σύντροφο bondage, το κόκκινο - ψάχνω για τον κατάλληλο σύντροφο fisting, το μαύρο - μου αρέσει το σκληρό σεξ, ειδικά το S&M, το κίτρινο - μου αρέσουν τα χρυσά ντους και το μπλε - είμαι σεξουαλικά ενεργός.

    Ένα δερμάτινο δαχτυλίδι πέους έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους τύπους δαχτυλιδιών πέους, όπως τα μεταλλικά ή τα ελαστικά δαχτυλίδια πέους. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι είναι πιο άνετο και ρυθμιζόμενο σε μέγεθος. Το δέρμα είναι πιο μαλακό και εύκαμπτο από το μέταλλο και προσαρμόζεται εύκολα στο μέγεθος του πέους και στην ατομική άνεση. Το κούμπωμα με κουμπωματάκι διευκολύνει επίσης την τοποθέτηση και την αφαίρεση σε σύγκριση με άλλα δαχτυλίδια πέους, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

    Υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα δερμάτινο δαχτυλίδι πέους:

    Βελτιωμένη στύση: Ένα δαχτυλίδι πέους μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη μιας πιο σκληρής και μεγαλύτερης διάρκειας στύσης περιορίζοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή του πέους.

    Αυξημένη ευαισθησία: Ένας δακτύλιος πέους μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση της ευαισθησίας του πέους αυξάνοντας τη ροή του αίματος και τη διέγερση των νεύρων.

    Αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης: Βελτιώνοντας τη στύση και την ευαισθησία, ένας δακτύλιος πέους μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης και της ευχαρίστησης κατά τη διάρκεια της συνουσίας ή του αυνανισμού.

    Καθυστέρηση της εκσπερμάτισης: Ένας δακτύλιος πέους μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, γεγονός που μπορεί να είναι ευεργετικό τόσο για τον χρήστη όσο και για τον σύντροφό του.

    Βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης: Η τακτική χρήση ενός δακτυλίου πέους μπορεί να εκπαιδεύσει και να ενισχύσει τον στυτικό ιστό του πέους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης.

    Πώς χρησιμοποιώ τον ρυθμιζόμενο δερμάτινο δακτύλιο πέους;

    Ο δερμάτινος δακτύλιος πέους τοποθετείται γύρω από το πέος και το όσχεο όταν δεν είναι σε στύση. Όταν το πέος είναι σε στύση και το αίμα ρέει στο στυτικό ιστό, ο δακτύλιος πέους είναι τόσο σφιχτός που το αίμα δεν μπορεί πλέον να ρέει πίσω. Με αυτόν τον τρόπο, το πέος όχι μόνο γίνεται σκληρό και μεγάλο, αλλά και η εκσπερμάτιση καθυστερεί. Ακόμη και μετά τον οργασμό, το πέος παραμένει παχουλό και σκληρό. Επιπλέον, ένας δακτύλιος πέους μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ήπια στυτική δυσλειτουργία ή εάν το πέος χαλαρώνει από μόνο του μετά από παρατεταμένη σεξουαλική επαφή. Αλλά και η αισθητική προσελκύει πολλούς χρήστες, επειδή ένας καλά προσαρμοσμένος δακτύλιος πέους κάνει τις φλέβες στο πέος να ξεχωρίζουν καθαρά.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Δαχτυλίδι πέους από δέρμα, ρυθμιζόμενο από την CAZZOMEO
    • Χειροποίητο δαχτυλίδι πέους, δίχρωμο
    • Υλικό: δέρμα μοσχαριού, πριτσίνια από ανοξείδωτο ατσάλι
    • Καθολικό μέγεθος
    • Το δαχτυλίδι πέους μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στο επιθυμητό μέγεθος.
    • Με πλάτος περίπου 2 cm, το δερμάτινο δαχτυλίδι πέους μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά σε μέγεθος (περίπου 40 έως 60 mm διάμετρος).
    • Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το δερμάτινο δαχτυλίδι πέους, όπως και κάθε άλλο δαχτυλίδι πέους, πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή και μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να αποφεύγεται η δυσφορία.
    • Καθαρισμός: Μετά τη χρήση, σκουπίστε το με ένα υγρό πανί και περιστασιακά τρίψτε το με λίγο δερμάτινο λίπος.
    • Το CAZZOMEO™ είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    5 stars

    very good cock ring for making the cock very rigid

      Αξιολόγηση 

      Very SEXY!

      Very SEXY! This makes his dick ROCK HARD! And his nuts look like they're going to POP! Keeps everything nice and tight!!

        Αξιολόγηση 

        Sieht super cool aus und wirkt sehr hochwertig.

        Sieht super cool aus und wirkt sehr hochwertig.
        Mittels Druckknöpfe lässt er sich ideal einstellen und sorgt für eine harte Erektion.
        Erfüllt daher für mich den Zweck zu 100%.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Δαχτυλίδι πέους ρυθμιζόμενο, από δέρμα με Hanky Code - γκρι

          Δαχτυλίδι πέους ρυθμιζόμενο, από δέρμα με Hanky Code - γκρι

          Ένα ρυθμιζόμενο δερμάτινο δαχτυλίδι πέους σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα δαχτυλίδια πέους, π.χ. από ατσάλι ή σιλικόνη. Ένας δερμάτινος δακτύλιος πέους είναι πολύ άνετος στη χρήση και εξασφαλίζει ότι ο στυτικός σας ιστός ασκείται τέλεια.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: