Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι - με μαύρο ένθετο σιλικόνης

Θα λατρέψετε αυτό το δαχτυλίδι πέους! Αυτό το μοντέρνο δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπτομέρειες από μαύρη σιλικόνη θα σας χαρίσει σκληρή στύση και σέξι εμφάνιση.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Θα λατρέψετε αυτό το δαχτυλίδι πέους! Αυτό το μοντέρνο δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπτομέρειες από μαύρη σιλικόνη εξασφαλίζει σκληρή στύση και σέξι εμφάνιση.

    Το κομψό δαχτυλίδι πέους είναι κατασκευασμένο από ένα δροσερό συνδυασμό ανοξείδωτου ατσαλιού και σιλικόνης σε ένα χρωματικό σχέδιο που βασίζεται στον περίφημο "κώδικα μαντηλιών". Αυτό το φανταστικό δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ταυτόχρονα αντικείμενο σχεδιασμού και αντικείμενο απόλαυσης.

    Τα χρωματιστά ένθετα σιλικόνης (διαθέσιμα σε κόκκινο, κίτρινο, μπλε και μαύρο χρώμα) είναι πανομοιότυπα με τον παγκοσμίως διάσημο "Κώδικα Hanky" και παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις.

    Ένα πέος σκληρό σαν ατσάλι και ανθεκτικό σαν ολυμπιακός μαραθωνοδρόμος - δεν το ονειρεύονται μόνο πολλοί άνδρες. Το δαχτυλίδι πέους μας εγγυάται μια ισχυρή στύση με εντελώς φυσικό τρόπο και κάνει το σεξ πολύ πιο διασκεδαστικό. Ένα δαχτυλίδι πέους που εφαρμόζει σφιχτά γύρω από το πέος και τους όρχεις μπορεί όχι μόνο να κάνει το πέος μεγαλύτερο και σκληρότερο, αλλά και να εξασφαλίσει ότι ο άνδρας διαρκεί περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ και βιώνει έναν πιο έντονο οργασμό. Το φαινόμενο του δακτυλίου πέους αναφέρεται στη χρήση ενός δακτυλίου πέους για την επίτευξη σκληρότερης και μεγαλύτερης διάρκειας στύσης. Ο δακτύλιος τοποθετείται γύρω από τη βάση του πέους και ασκεί πίεση στο στυτικό ιστό, προκαλώντας τη ροή περισσότερου αίματος στο πέος και κάνοντας τη στύση να διαρκεί περισσότερο. Ένα άλλο αποτέλεσμα του δακτυλίου πέους μπορεί να είναι ότι καθυστερεί την εκροή του αίματος από το πέος, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρότερη και πιο έντονη εκσπερμάτιση.

    Περισσότερες πληροφορίες

    • Σύγχρονος δακτύλιος πέους της μάρκας CAZZOMEO™.
    • Δακτύλιος πέους με υψηλή άνεση στη χρήση.
    • Διαστάσεις: Διαφορετικές εσωτερικές διάμετροι για να επιλέξετε: 40 mm, 45 mm, 50 mm και 55 mm.
    • Υλικό: Δακτύλιος από ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς ραφές, γυαλισμένο, με ένθετο σιλικόνης.
    • Καθαρισμός Περιστασιακός καθαρισμός με το σπρέι VERYCLEAN που διαθέτουμε.
    • Παρακαλείστε να μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη με αυτό το δαχτυλίδι πέους.
    • Το CAZZOMEO™ είναι σήμα κατατεθέν της MEO.


    Τι μέγεθος πρέπει να έχει ένας δακτύλιος πέους;

    Ένας δακτύλιος πέους ή δακτύλιος βάλανος πρέπει να φοριέται μόνο για όσο διάστημα γίνεται αντιληπτό ως άνετο. Εδώ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια οδηγία για το δαχτυλίδι πέους προς λήψη, η οποία εξηγεί πολύ καλά πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και δίνει λεπτομερείς συμβουλές για την επιλογή του σωστού μεγέθους δαχτυλιδιού πέους. Αυτές οι οδηγίες περιλαμβάνονται επίσης σε κάθε δαχτυλίδι πέους που παραγγέλνετε από εμάς ή μπορείτε να τις ζητήσετε από εμάς τηλεφωνικά. Σε γενικές γραμμές, ένα δαχτυλίδι πέους πρέπει να ασκεί μια πίεση που γίνεται αντιληπτή ως ευχάριστη, αλλά δεν πρέπει επίσης να εφαρμόζει πολύ σφιχτά. Με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας, για τα κανονικά μεγέθη πέους ισχύει μια διάμετρος 45 mm (όταν το δαχτυλίδι πέους φοριέται γύρω από το πέος και τους όρχεις). Σημείωση: Λίγο λιπαντικό τζελ AQUAMEO διευκολύνει τη χρήση του δακτυλίου πέους.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Cockring Cazzomeo

    Il designè fatto per aiutarvi a dare un'erezione più dura e più duratura.

      Αξιολόγηση 

      Dauerständer

      Tolles Produkt welches ein megageiles Tragegefühl erzeugt! Hält was er verspricht! Coole Farben zur Auswahl.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι - με μαύρο ένθετο σιλικόνης

        Δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι - με μαύρο ένθετο σιλικόνης

        Θα λατρέψετε αυτό το δαχτυλίδι πέους! Αυτό το μοντέρνο δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπτομέρειες από μαύρη σιλικόνη θα σας χαρίσει σκληρή στύση και σέξι εμφάνιση.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: