Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Πρωκτική διάταση butt plug - Anal Tunnel Plug

Το Anal Stretching butt plug είναι ένα Anal Tunnel Plug που κρατά τον πρωκτό ορθάνοιχτο. Ένα εργονομικά διαμορφωμένο πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι σε 4 μεγέθη, ιδανικό για ακραία πρωκτική διάταση με ταυτόχρονη πρωκτική διείσδυση. Εξίσου κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, αυτό το ανατομικό butt plug ταιριάζει ιδιαίτερα άνετα και μπορεί να φορεθεί όχι μόνο όλη την ημέρα, αλλά

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το πρωκτικό τέντωμα butt plug είναι ένα Anal Tunnel Plug που κρατά τον πρωκτό ορθάνοιχτο. Ένα εργονομικά διαμορφωμένο πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι σε 4 μεγέθη, ιδανικό για ακραία πρωκτική διάταση με ταυτόχρονη πρωκτική διείσδυση. Εξίσου κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, αυτό το ανατομικό butt plug ταιριάζει εξαιρετικά άνετα και μπορεί να φορεθεί όχι μόνο όλη την ημέρα, αλλά ακόμη και 24 ώρες το 24ωρο. Ιδανικό για αρχάριους, έμπειρους χρήστες και επαγγελματίες.

     

    Το Anal Stretching butt plug εγγυάται μια ακραία θέα στο εσωτερικό, χρησιμεύει ως προετοιμασία για την ακραία πρωκτική επαφή, τους μεγάλους δονητές ή το fist fuck και προσφέρει επίσης μια θαυμάσια δυνατότητα να τεντώσετε τον πρωκτό βιώσιμα, με έντονα αποτελέσματα. Είναι επίσης το τέλειο σεξουαλικό παιχνίδι για μια συνεδρία BDSM.

     

    Το Anal Stretching butt plug προσφέρει πλεονεκτήματα που πείθουν τόσο τους αρχάριους όσο και τους επαγγελματίες! Το Anal Stretching butt plug είναι ένα ποιοτικό προϊόν από τη MEO ®, το κορυφαίο BDSM ηλεκτρονικό κατάστημα από τη Γερμανία! Η καλύτερη ποιότητα κατασκευής και η προσεγμένη επιλογή υλικών εξασφαλίζουν μακροχρόνια απόλαυση με αυτό το ανατομικά τέλεια διαμορφωμένο butt plug από σιλικόνη υψηλής ποιότητας.

     

    Μπορώ να συνδυάσω το Anal Stretching butt plug με άλλα αξεσουάρ

     

    ΝΑΙ - και πρέπει να το κάνετε! Για παράδειγμα, με ένα πολύ ιδιαίτερο DILDO: Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Anal Stretching butt plug (ανάλογα με το μέγεθος του Anal Stretching Butt Plug) με το ιδιαίτερα μακρύ και λεπτό Analgeddon ® Dildo, το οποίο θα εκπληρώσει τα όνειρά σας για βαθιά διείσδυση. Με διάμετρο 2,5 cm και μέγιστο μήκος 45 cm, αυτός ο δονητής είναι το τέλειο συμπλήρωμα! Ή με ένα SLING: Για τη σωστή θέση και κατά της κόπωσης ενώ σας χρησιμοποιούν πρωκτικά, το Fuck & Play sling μας είναι ιδιαίτερα κατάλληλο. Το sling μας σας βάζει σε μια πολύ "φιλόξενη" θέση όπου μπορείτε να περιμένετε τον επόμενο "επισκέπτη" με τα πόδια σας ανοιχτά. Ή τι θα λέγατε για το ARSCHPUMPE μας: Θέλετε να γεμίσετε με υγρά όπως λιπαντικό, νερό ή μπύρα Η τεράστια σύριγγα κλύσματος "Grandezza" είναι ιδανική για αυτό! Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ρουφήξετε υγρά της επιλογής σας και στη συνέχεια να τα αντλήσετε στον κώλο σας!

     

    Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Anal Stretching butt plug και ως αρχάριος

     

    Προσφέρουμε το Anal Stretching butt plug σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, τα οποία είναι κατάλληλα για αρχάριους, έμπειρους χρήστες και επαγγελματίες, ανάλογα με το μέγεθος.

     

    Σημαντικές συμβουλές για τον καθαρισμό του Anal Stretching Butt Plug:

     

    Πριν χρησιμοποιήσετε ένα Anal Stretching butt plug, θα πρέπει να το καθαρίσετε σχολαστικά. Το ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι είναι συνήθως επαρκή. Ένας υγιεινός καθαρισμός μπορεί να γίνει με το σπρέι μας VERYCLEAN. Το Anal Stretching butt plug είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη χωρίς φθαλικό εστέρα και έχει μη πορώδη επιφάνεια, ώστε τα βακτήρια και τα σωματίδια βρωμιάς να μην μπορούν να προσκολληθούν πολύ έντονα. Φυσικά, ο καθαρισμός μετά τη χρήση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση για να καθαρίσετε το έντερο πριν χρησιμοποιήσετε το πρωκτικό τέντωμα butt plug και να παρουσιάσετε τον πρωκτό ορθάνοιχτο στα αγόρια!

     

    Anal Stretching butt plug σε 4 μεγέθη:

     

    • Anal Stretching butt plug σε SMALL, αν είστε αρχάρια: μήκος 7,2 cm, διάμετρος ποδιού 5,6 cm, διάμετρος ράβδου 3,3 cm, διάμετρος butt plug 5,3 cm και 4,5 cm, άνοιγμα 2,5 cm.
    • Anal Stretching butt plug σε MEDIUM, αν είστε ήδη εκπαιδευμένοι: μήκος 8,5 cm, διάμετρος ποδιού 6,7 cm, διάμετρος μπάρας 4 cm, διάμετρος butt plug 6 cm και 5,3 cm, άνοιγμα 3 cm.
    • Πρωκτική διάταση butt plug σε LARGE, αν είστε επαγγελματίας: μήκος 9,8 cm, διάμετρος ποδιού 7,5 cm, διάμετρος μπάρας 4,6 cm, διάμετρος butt plug 6 cm και 7 cm, άνοιγμα 3,5 cm.
    • Πρωκτική διάταση butt plug σε X-LARGE, αν τίποτα δεν είναι αρκετά μεγάλο για εσάς: μήκος 11 cm, διάμετρος ποδιού 8,3 cm, διάμετρος ράβδου 5,4 cm, διάμετρος butt plug 8 cm και 7 cm, άνοιγμα 4,4 cm.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για το Anal Stretching Butt Plug

     

    Θα πρέπει πάντα να δίνετε προσοχή σε αυτό: Για την τοποθέτηση του Anal Stretching Butt Plug butt plug συνιστούμε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό για να βρέξετε τόσο τον πρωκτό όσο και το Anal Stretching butt plug. Το σπρέι μας EXTREMEO διευκολύνει την πρωκτική διάταση και επιτρέπει ακόμη και στους ευαίσθητους χρήστες να εισάγουν εύκολα το Anal Stretching butt plug. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς αυτά θα μπορούσαν να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό του Anal Stretching butt plug!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Anal Stretching butt plug για ακραία πρωκτική διάταση(anal stretching man)
    • Μόνιμο πρωκτικό τέντωμα
    • Προετοιμάζει για πρωκτική επαφή, παιχνίδια με δονητές ή γαμήσι με γροθιά.
    • Μακροχρόνια και ιδιαίτερα ορατά αποτελέσματα.
    • Υλικό: Σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Το Anal Stretching butt plug μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα λιπαντικά με βάση το νερό της MEO ®.
    • Το σπρέι Extremeo ® διευκολύνει την εισαγωγή!
    • Συνιστάται από τη MEO ®, το εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για πρωκτικά ερωτικά παιχνίδια.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Anal Stretching

    Il prodotto è ottimo, il materiale è morbido e piacevole al tatto, arrivato in tempi brevissimi, fa il suo "dovere". Forse sarebbe stata meglio la misura più alta. Probabilmente sarà il mio prossimo acquisto.

      Αξιολόγηση 

      Amazing quality

      These are made of the softest silicon I've ever felt.flexible,yet firm enough to insert.great product.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Sitzt gut, recht ausgewogen zwischen Bequem und festem sitz. Fle

      Sitzt gut, flexibilität sehr gut. Meine zweitbeste Wahl in L

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Butt Plug *****

      Mi sento come una figa quando uso il butt plug.

      • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Perfekt für Anal Dehnung

      Sehr interessanter Anal Plug, wenn man erst mal weiß wie man ihn richtig einführt. Perfekt für Anal Dehnung, Einläufe oder Watersports!

      • 3 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Πρωκτική διάταση butt plug - Anal Tunnel Plug

      Πρωκτική διάταση butt plug - Anal Tunnel Plug

      Το Anal Stretching butt plug είναι ένα Anal Tunnel Plug που κρατά τον πρωκτό ορθάνοιχτο. Ένα εργονομικά διαμορφωμένο πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι σε 4 μεγέθη, ιδανικό για ακραία πρωκτική διάταση με ταυτόχρονη πρωκτική διείσδυση. Εξίσου κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, αυτό το ανατομικό butt plug ταιριάζει ιδιαίτερα άνετα και μπορεί να φορεθεί όχι μόνο όλη την ημέρα, αλλά

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: