Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πραγματικό Ass Play

Ενημερωτικό δελτίο

Χέρι Dildo - fisting για αρχάριους

Fisting για αρχάριους: Ο δονητής "Hand" από εύκαμπτο βινύλιο είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, ένας δονητής που έχει ως πρότυπο το χέρι ενός άνδρα. Τα τεντωμένα δάχτυλα επιτρέπουν την ευαίσθητη διείσδυση χωρίς υπερβολική καταπόνηση του σφιγκτήρα μυός, γεγονός που είναι ιδανικό για εξάσκηση στο fisting ή για να κάνετε fisting στον εαυτό σας.

Περισσότερες πληροφορίες

2543/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Fisting για αρχάριους: Ο δονητής "Hand" από εύκαμπτο βινύλιο είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, ένας δονητής που έχει ως πρότυπο το χέρι ενός άνδρα. Τα τεντωμένα δάχτυλα επιτρέπουν την ευαίσθητη διείσδυση χωρίς υπερβολική καταπόνηση του σφιγκτήρα μυός, γεγονός που είναι ιδανικό για εξάσκηση στο fisting ή για να κάνετε fisting στον εαυτό σας.

     

    Ο δονητής είναι ειδικά σχεδιασμένος για έμπειρους εραστές της πρωκτικής απόλαυσης, καθώς χρειάζεται κάποια εξάσκηση για να εισχωρήσει ένα ολόκληρο ανδρικό χέρι. Χάρη στη λεία βάση, ο δονητής μπορεί να συνδεθεί σε πολλές λείες επιφάνειες, επιτρέποντας ποικίλες δυνατότητες διέγερσης.

     

    Αναρωτιέστε συχνά πώς να κάνετε γροθιά ή πώς να κάνετε σωστή γροθιά Θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε γροθιά και αναζητάτε οδηγίες για το fisting Ίσως θα θέλατε ακόμη και να κάνετε γροθιά στον εαυτό σας Τότε το fisting Χέρι είναι ο τέλειος δονητής για εσάς! Ο δονητής είναι μια καυλωτική πρόκληση που υπόσχεται εξαιρετική πρωκτική απόλαυση όταν τον κατακτήσετε....

     

    Ο δονητής έχει μήκος εισαγωγής 38 cm. Οι διάμετροι είναι περίπου 7,5 cm στο χέρι, 5 cm στον καρπό και 6 cm στον άξονα.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τον δονητή

     

    Μπορείτε να προετοιμαστείτε για στιγμές που θα σας κόψουν την ανάσα με το νέο σας δονητή χειρός σε λίγα μόνο βήματα:

     

    1.) Καθαρίστε τον δονητή:

     

    Ακόμη και αν ο δονητής σας είναι ολοκαίνουργιος ή τον καθαρίσατε μετά την τελευταία φορά, θα πρέπει να τον πλύνετε καλά με ζεστό νερό ή να τον καθαρίσετε υγιεινά με το σπρέι μας VERYCLEAN, επειδή αυτός ο δονητής θα διεισδύσει στις βαθύτερες εσωτερικές σας ζώνες. Καθαρίζοντας σχολαστικά, εξασφαλίζετε την ασφάλεια, την υγιεινή και την υγεία σας, ώστε η εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο θετική για εσάς.

     

    2.) Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό και σπρέι Extremeo:

     

    Το μέγεθος αυτού του δονητή υπαγορεύει τι λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε ένα λιπαντικό MEO® που είναι παχύρρευστο αλλά και απαλό, καθώς διευκολύνει την εισαγωγή και προσφέρει υπέροχη αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε έναν δονητή, σας συνιστούμε το παχύρρευστο λιπαντικό για πρωκτικό σεξ MANCUNT. Είναι υδατοδιαλυτό, λευκό και κρεμώδες και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το MANCUNT συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT μοιάζει σχεδόν με σπέρμα και κάνει τη χρήση του δονητή μια ευχάριστη απόλαυση.

     

    Το σπρέι μας EXTREMEO είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τον αρχάριο στο πρωκτικό σεξ όσο και για τον έμπειρο χρήστη μεγάλων δονητών. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για το πρωκτικό σεξ και ακόμη και για την πρωκτική διαστολή. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και πολύ μεγάλα fisting Δονητές και οι δονητές με γροθιά μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Η ειδική δράση του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Πρόκειται για ένα πρωκτικό σπρέι που φροντίζει το δέρμα και χαλαρώνει τον πρωκτό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη ανεμπόδιστου πρωκτικού σεξ!

     

    3.) Και ξεκινάμε!

     

    Λόγω του μήκους και της περιφέρειάς του, η εισαγωγή του δονητή μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι μας ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας σηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα παρέχει στο σώμα σας σταθερή και άνετη στήριξη ακόμα και σε επίπονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ και του dildo sex. Φυσικά, μπορείτε επίσης να σκύψετε πάνω από το δονητή για να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο του βάθους διείσδυσης του μεγάλου δονητή. Για τη σωστή θέση και ενάντια σε σημάδια κόπωσης ενώ σας παίρνουν πρωκτικά ή διασκεδάζετε κατά τη διάρκεια του σόλο σεξ, σας προτείνουμε το MEO's Fuck & Play sling . Καλά παραγεμισμένα μαξιλάρια ιμάντα από μαλακό δέρμα Latigo τυλίγονται γύρω από το λαιμό και το πίσω μέρος των γονάτων για επιπλέον βαθιά διείσδυση. Χάρη στις διάφορες αγκράφες, ο ιμάντας μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά.

     

    4.) Παραδοθείτε στον πόθο σας με τον δονητή χωρίς περιορισμούς!

     

    Αφού τοποθετήσετε τον πλήρη δονητή, το σώμα σας θα πρέπει να έχει χαλαρώσει αρκετά, ώστε να μπορείτε πλέον να απολαύσετε τις αισθήσεις που παράγει ο δονητής και να αυνανιστείτε με ηρεμία. Πολλοί από τους πελάτες μας απολαμβάνουν την περιστροφή του δονητή μέσα στο σώμα τους για να φτάσουν σε όλες τις εσωτερικές ερωτογενείς ζώνες, ενώ άλλοι προτιμούν τις ωθητικές κινήσεις. Πειραματιστείτε για να δείτε τι σας αρέσει, αλλά θυμηθείτε να μετακινείτε το δονητή αργά για να αποφύγετε τραυματισμούς!

     

    Υπάρχουν κίνδυνοι όταν χρησιμοποιώ ένα δονητή χειρός

     

    Όχι και ναι. Αν εισάγετε το χειροδονητή σας απαλά δεν θα πρέπει να υπάρξουν προβλήματα, αλλά αν τον εισάγετε βιαστικά, χωρίς εμπειρία, χωρίς προκαταρκτικά ή χωρίς προθέρμανση, μπορεί να αντιμετωπίσετε ρήξη των εσωτερικών ιστών και πόνο. Αν το πάτε αργά, προθερμανθείτε πρώτα με έναν μικρότερο δονητή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δονητών, χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό και ακούστε το σώμα σας, θα μπορέσετε να απολαύσετε κάθε ίντσα του δονητή χεριού. Εάν αισθανθείτε δυσφορία ή ακόμα και πόνο, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το δονητή χειρός, επειδή ο πρωκτός σας δεν είναι έτοιμος για έναν τόσο ιδιαίτερο δονητή χειρός.

     

    Υλικό και φροντίδα του δονητή χειρός από την MEO ®:

     

    Ο δονητής χεριού είναι κατασκευασμένος από ένα υψηλής ποιότητας υλικό βινυλίου. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Επιπλέον, το βινύλιο που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε το τρίτο χέρι σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να καθαρίσετε το δονητή χεριού με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, συνιστούμε επίσης την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Χειροδονητής resp. fisting Dildo, Dildo με χέρι ιδανικό για εξάσκηση στο fisting και στο fisting του εαυτού σας
    • Κατασκευασμένο στην Ευρώπη! Αυτός ο δονητής χεριού κατασκευάζεται από την MEO™ για εσάς στην Ευρώπη
    • Υλικό: Δονητής χεριού από βινύλιο, χωρίς φθαλικές ενώσεις, εύκολος στον καθαρισμό και φιλικός προς το δέρμα
    • Λιπαντικό: Σας προτείνουμε τα λιπαντικά μας FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT ή FORMULA X HYBRID.
    • Καθαρισμός του δονητή χεριού: Καθαρίστε τον δονητή χεριού: Ζεστό νερό και το καθαριστικό παιχνιδιών μας VERYCLEAN
    • Μη φοβάστε τους μεγάλους δονητές κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ: Το σπρέι μας EXTREMEO χαλαρώνει τον σφιγκτήρα και διευκολύνει την εισαγωγή ενός δονητή χεριού.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    médiocre

    Qualité de fabrication médiocre, plein de défauts et de résidus de moulage. La ventouse ne fait absolument pas son taf car mal moulée. Le poignet est bien trop souple pour permettre une pénétration aisée en solo.
    Au déballage, la matière est collante et poisseuse mais çà va mieux après un lavage.

    Bref, ni beau ni agréable à utiliser

    • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Χέρι Dildo - fisting για αρχάριους

    Χέρι Dildo - fisting για αρχάριους

    Fisting για αρχάριους: Ο δονητής "Hand" από εύκαμπτο βινύλιο είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, ένας δονητής που έχει ως πρότυπο το χέρι ενός άνδρα. Τα τεντωμένα δάχτυλα επιτρέπουν την ευαίσθητη διείσδυση χωρίς υπερβολική καταπόνηση του σφιγκτήρα μυός, γεγονός που είναι ιδανικό για εξάσκηση στο fisting ή για να κάνετε fisting στον εαυτό σας.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: