Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ζωντανές κούκλες σεξ

Ενημερωτικό δελτίο

Ρεαλιστική αρσενική κούκλα σεξ - Kyle MEO

Ο Kyle είναι μια ρεαλιστική ανδρική κούκλα σεξ που μοιάζει με τον νεαρό Αμερικανό γείτονα της διπλανής πόρτας. Όχι μόνο μοιάζει με το πραγματικό πράγμα, αλλά τα πάντα πάνω του μοιάζουν πραγματικά αληθινά.

Περισσότερες πληροφορίες

2157/00

1 999,90 €


-65%

699,97 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο Kyle είναι μια ρεαλιστική ανδρική κούκλα σεξ που μοιάζει με τον νεαρό Αμερικανό γείτονα της διπλανής πόρτας. Όχι μόνο μοιάζει με το πραγματικό πράγμα, αλλά σχεδόν τα πάντα πάνω του μοιάζουν αληθινά.

     

    Είτε με ξανθά, καστανά ή μαύρα μαλλιά - παλαιστής, ποδοσφαιριστής, παιδί του μπιλιάρδου - αυτό το αμερικανικό παλικάρι είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης γρήγορης αλλαγής. Και το καλύτερο πράγμα για τον Kyle είναι ότι είναι πρόθυμος να σας ευχαριστήσει με το στόμα, τον κώλο και το πέος του. Κάντε ό,τι θέλετε μαζί του, όποτε θέλετε! Πραγματοποιήστε όλες τις φαντασιώσεις σας..

     

    Χάρη στις τελευταίες εξελίξεις στα υλικά και τον σχεδιασμό, μπορείτε να περιμένετε μια ρεαλιστική ανδρική κούκλα του σεξ που μοιάζει και αισθάνεται απόλυτα αληθοφανής, όπως καμία ανδρική ερωτική κούκλα στο παρελθόν. Αυτός ο λεπτός αλλά μυώδης επιβήτορας θα σας κερδίσει και εσάς, από τα βλέφαρά του με τις μακριές, πλούσιες βλεφαρίδες του μέχρι τα λυγερά μέρη του σώματός του. Μπορεί ακόμη και να σταθεί μόνος του και συμμετέχει πρόθυμα σε όλες τις στάσεις του σεξ. Απολαύστε το εξαιρετικά ρεαλιστικό στόμα, το πέος και τον πρωκτό του σε όποια στάση θέλετε!

     

    Ο εύκαμπτος δονητής μπορεί να λυγίσει στο ιδανικό σας σχήμα και έχει ρεαλιστικό, μαλακό εξωτερικό υλικό. Μια παχιά βάλανος και έντονη φλέβα κάνουν αυτό το πέος ένα πραγματικό αριστούργημα. Ο δονητής μπορεί ακόμη και να αφαιρεθεί, ώστε να μπορείτε να παίξετε μαζί του μόνοι σας. Ένα στυλό θέρμανσης USB σας επιτρέπει επίσης να προθερμάνετε το σέξι στόμα και τον στενό πρωκτό του.

     

    Οι όμορφα σμιλεμένοι κοιλιακοί του και το τέλειο six-pack θα νιώθετε ρεαλιστικά αλλά σταθερά κάτω από τα χέρια σας καθώς το σώμα του θα κινείται μαζί σας στο ρυθμό σας. Τρέξτε τα δάχτυλά σας στα απαλά μαλλιά του, παίξτε με τις σκληρές θηλές του και απολαύστε τον σφιχτό του κώλο. Μετατρέψτε αυτό το πάντα έτοιμο παλικάρι σε μυστικό εραστή ή σκλάβο του σεξ και απολαύστε το αψεγάδιαστο σώμα του. Ντύστε τον για να τον αγκαλιάσετε ή αφήστε τον γυμνό, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα ταμπού. Ο Κάιλ είναι πάντα έτοιμος να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις σας!

     

    Χρησιμοποιήστε τον μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Καθαρίστε τις επιφάνειες και τα στόμια του πριν και μετά τη χρήση με ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό και το σπρέι μας VERYCLEAN. Φυλάξτε τον στεγνό και κονιορτοποιημένο όταν δεν τον χρησιμοποιείτε. Μην αποθηκεύετε αντικείμενα πάνω στην ερωτική κούκλα.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Kyle - Ρεαλιστική ανδρική κούκλα σεξ
    • Ο Kyle είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αρσενική κούκλα από καουτσούκ. Απλά κάθε λεπτομέρεια είναι απόλυτα ρεαλιστική
    • Διαστάσεις: ύψος 160 cm, με περιφέρεια στήθους 81 cm, περιφέρεια μέσης 61 cm και περιφέρεια γοφών 94 cm. Το πέος του έχει μήκος 19 cm και διάμετρο 4 cm. Το βάθος του πρωκτού του είναι 19 cm και το βάθος του στόματός του είναι 15 cm.
    • Υλικό: TPE
    • Σημείωση: Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια μαλακή κουβέρτα, ένα στυλό θέρμανσης USB, πιεστικά νύχια, γάντια, μια χτένα και 3 περούκες: ξανθιά, μελαχρινή και μαύρη.
    • Διακριτική αποστολή σε όλο τον κόσμο

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    He's always on-call for your cock...

    Sometimes you just need a hunky whore to fuck the shit out of! Kyle takes his job very seriously and will let you do whatever you want to him...

    • 3 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Ρεαλιστική αρσενική κούκλα σεξ - Kyle MEO

    Ρεαλιστική αρσενική κούκλα σεξ - Kyle MEO

    Ο Kyle είναι μια ρεαλιστική ανδρική κούκλα σεξ που μοιάζει με τον νεαρό Αμερικανό γείτονα της διπλανής πόρτας. Όχι μόνο μοιάζει με το πραγματικό πράγμα, αλλά τα πάντα πάνω του μοιάζουν πραγματικά αληθινά.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    6 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: