Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ζωντανές κούκλες σεξ

Ενημερωτικό δελτίο

Kenny MEO - Ρεαλιστική ανδρική κούκλα σεξ

Το όνομά μου είναι Kenny, είμαι από την Καλιφόρνια και είμαι μια ρεαλιστική αρσενική κούκλα του σεξ που μπορεί να εκπληρώσει όλες τις φαντασιώσεις σας.

Περισσότερες πληροφορίες

2152/00

2 499,90 €


-65%

874,97 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το όνομά μου είναι Kenny, είμαι από την Καλιφόρνια και είμαι μια ρεαλιστική αρσενική κούκλα του σεξ που μπορεί να εκπληρώσει όλες τις φαντασιώσεις σας.

     

    Τα χόμπι μου είναι τα πουλιά, τα πνευστά όργανα και το ποδόσφαιρο! Θα μπορούσα να ζήσω στο σπίτι σας σαν Αμερικανός φοιτητής ανταλλαγής και να σας περιποιηθώ όποτε με θέλετε.

     

    Μόλις με ξεπακετάρετε είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για εσάς! Δεν γνωρίζω σεξουαλικά ταμπού, είμαι ενεργητικός και παθητικός και έχω όλα τα χαρακτηριστικά που θέλετε από ένα αγόρι.

     

    Οι προγραμματιστές μου στη MEO είναι πραγματικοί ειδικοί όταν πρόκειται για αρσενικές κούκλες από καουτσούκ ή ρεαλιστικές κούκλες του σεξ. Μαζί μου, έχουν αναπτύξει μια αληθοφανή κούκλα του σεξ που είναι σχεδόν καλύτερη από έναν πραγματικό άνδρα. Οι τελευταίες εξελίξεις στα υλικά σας παρουσιάζουν δέρμα που μοιάζει πιο φυσικό από ποτέ. Ριζικές βελτιώσεις στο σχεδιασμό με κάνουν να φαίνομαι πιο ρεαλιστικός από όλους τους προκατόχους μου και τις προηγούμενες γενιές κούκλων του σεξ. Ένας ανθεκτικός μεταλλικός πυρήνας στο εσωτερικό μου, μου επιτρέπει ακόμη και να στέκομαι χωρίς βοήθεια! Ένα στυλό θέρμανσης USB σας επιτρέπει επίσης να προθερμάνετε το στόμα μου ή τον στενό μου πρωκτό.

     

    Αφήστε με να γίνω η σκλάβα του σεξ σας! Χρησιμοποιήστε τα όμορφα χείλη και το τρυφερό στόμα μου για παρατεταμένο στοματικό σεξ όποτε θέλετε. Λατρεύω ιδιαίτερα ένα blowjob βαθιά μέχρι το λαιμό ή όταν τσιμπάς δυνατά τις ρώγες μου. Χρησιμοποίησε τον παχουλό, σφιχτό πισινό μου ή καβάλησε το φλεβώδες πέος μου μέχρι να σε ικανοποιήσει η καρδιά σου. Είμαι ενεργητική και παθητική και αγαπώ την ποικιλία - και μερικές φορές θέλω απλώς να αγκαλιάζομαι μαζί σου.

     

    Λίγα λόγια από τους δημιουργούς μου, τους προγραμματιστές της MEO:

     

    Αυτή η ρεαλιστική αρσενική κούκλα του σεξ έχει λυγισμένα, εύκαμπτα άκρα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Κένι σε οποιαδήποτε θέση. Υπάρχουν 3 διαφορετικές περούκες για να διαλέξετε, ώστε να μπορείτε να τον κάνετε τον άντρα των ονείρων σας. Ντύστε τον σαν παιδί του μπιλιάρδου, σαν ποδοσφαιριστή, σαν έναν πραγματικό μάτσο άντρα ή απλά αφήστε τον γυμνό. Ο Kenny είναι κάτι περισσότερο από μια απλή σεξουαλική κούκλα σιλικόνης.... είναι ο άντρας σας!

     

    Το σέξι σώμα του Kenny μπορεί να πλυθεί σε ζεστό νερό πριν παίξετε μαζί του για να πετύχετε μια πιο ρεαλιστική θερμοκρασία σώματος. Χρησιμοποιήστε μόνο λιπαντικό με βάση το νερό όπως το Aquameo για τα στόμια του και καθαρίστε το νέο σας φίλο πριν και μετά τη χρήση με το σπρέι μας VERYCLEAN, ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

     

    • Ρεαλιστική κούκλα του σεξ, κούκλα του σεξ αληθοφανής
    • Διαστάσεις: Η Sex puppy Kenny έχει ύψος 160 εκατοστά, με περιφέρεια στήθους 81 εκατοστά, περιφέρεια μέσης 61 εκατοστά μέση και 94 εκατοστά περιφέρεια γοφών. Το πέος του έχει μήκος 19 cm και διάμετρο 3,8 cm. Το πρωκτικό του βάθος είναι 19 cm και το βάθος του στόματός του είναι 15 cm.
    • Υλικό: TPE
    • Περιεχόμενο συσκευασίας: Περιλαμβάνει πολλά αξεσουάρ, όπως μια μαλακή κουβέρτα, ένα θερμαντικό στικ USB, μια χτένα και 3 περούκες για διαφορετικές εμφανίσεις: ξανθιά, μελαχρινή και μαύρη.
    • Μια αληθοφανής αρσενική κούκλα του σεξ είναι κάτι περισσότερο από μια απλή κούκλα από καουτσούκ. Η αρσενική μας κούκλα σεξ φαίνεται και αισθάνεται αληθινή και σας επιτρέπει να ζήσετε όλες τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις με αυτή την αρσενική κούκλα.
    • Ο Kenny είναι μια αρσενική κούκλα σεξ για γυναίκες και μια αρσενική κούκλα σεξ για άνδρες.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    It feels good

    It feels heavy and solid. Quality looks good and feels good, no cosmetic issues with it. Item arrives in a molded plastic container inside a box, inside a box with nothing indicating its contents. Both holes feel good and are nicely sized and stretch nicely. Due to size, cleanup is a lil awkward. The material feels nice although there is a noticeable hard structure to parts of it, which I assume is necessary because of the weight and material. You can put it in about any position, doggy, missionary, what ever. It feels good.

      Αξιολόγηση 

      Super Puppe

      Kam diskret und gut verpackt bei mir in Salzburg an. Die Puppe ist der Hammer. Fühlt sich alles wie echt an und ich bin mir sicher das ich über viele Jahre Freude an meinem Kenny haben werde.

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Kenny MEO - Ρεαλιστική ανδρική κούκλα σεξ

      Kenny MEO - Ρεαλιστική ανδρική κούκλα σεξ

      Το όνομά μου είναι Kenny, είμαι από την Καλιφόρνια και είμαι μια ρεαλιστική αρσενική κούκλα του σεξ που μπορεί να εκπληρώσει όλες τις φαντασιώσεις σας.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      6 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: