Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Πολυτελές δαχτυλίδι πετεινών με μοτίβο La Greca - ασημένιο

Σεξ όπως οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι! Αυτό το πολυτελές δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι δεν είναι μόνο μια ανάμνηση της αρχαίας Ελλάδας, αλλά και ένα από τα πιο όμορφα δαχτυλίδια πέους που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Σεξ όπως οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι! Αυτό το πολυτελές δαχτυλίδι από ανοξείδωτο ατσάλι δεν είναι μόνο μια ανάμνηση της αρχαίας Ελλάδας αλλά και ένα από τα πιο όμορφα δαχτυλίδια πέους που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Το δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι με ένθετα (το μοτίβο La Greca, το λεγόμενο ελληνικό κλειδί) φοριέται γύρω από το πέος και τους όρχεις και δημιουργεί ένα φαινόμενο στάσης του αίματος στο πέος. Χάρη στο πολυτελές δαχτυλίδι πέους, δημιουργείται πιο σκληρή στύση και αυξάνεται η διέγερση ... για να μην αναφέρουμε ότι το πέος θα φαίνεται εκπληκτικά παχύ, σκληρό και μεγάλο!

     

    Έτοιμοι για ένα ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα Πάμε! Στην αρχαία Ελλάδα, η όμορφη ζωή χαρακτηριζόταν από το σεξ και την ανεκτικότητα. Ένα υπέροχο μείγμα! Μπορείτε να τα φέρετε όλα αυτά στο σπίτι σας με το δαχτυλίδι για τον πούτσο La Greca!

     

    Για να νιώσετε κι εσείς σαν Έλληνας πολεμιστής του σεξ, κάθε δαχτυλίδι πούτσου είναι χειροποίητο από έμπειρους σχεδιαστές κοσμημάτων και είναι απολύτως άψογο στο φινίρισμά του. Οι εσωτερικές άκρες αυτού του δαχτυλιδιού πούτσου είναι στρογγυλεμένες και εξαιρετικά γυαλισμένες, ώστε να σας εγγυώνται μια ιδιαίτερα άνετη εφαρμογή και μια εξαιρετικά ισχυρή στύση. Το ιδιαίτερα κομψό μοτίβο με τα ελληνικά κλειδιά εκτείνεται σε ολόκληρο το δαχτυλίδι και υπογραμμίζει τον ισχυρό ανδρισμό σας.

     

    Όλα κρύβονται στις λεπτομέρειες - La Greca - Το ελληνικό κλειδί!

    Μια κλασική αρχιτεκτονική εικόνα που φαίνεται να εμφανίζεται παντού, από τα πλακάκια μέχρι τα υφάσματα, είναι το πατροπαράδοτο μοτίβο του ελληνικού κλειδιού. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, οι ρίζες αυτού του διακοσμητικού μοτίβου βρίσκονται στην αρχαία Ελλάδα, όπου πολλές αρχιτεκτονικές ζωφόροι και αγγεία διαθέτουν ταινίες αυτού του κανονικού γεωμετρικού μοτίβου. Η ουσία του ελληνικού κλειδιού είναι ένα ορθογώνιο μοτίβο που αποτελείται από μία συνεχή γραμμή.

     

    Εντελώς απρόσκοπτο και εύκολο στον καθαρισμό, αυτό το δαχτυλίδι Cock Ring έρχεται σε μαύρο βελούδινο σακουλάκι. Για να εφαρμόζει σωστά το δαχτυλίδι, θα πρέπει να είναι αρκετά χαλαρό ώστε να είναι εύκολο να το βάζετε και να το βγάζετε, αλλά αρκετά σφιχτό ώστε να περιορίζει τη ροή του αίματος όταν το πέος είναι σε στύση. Πριν και μετά τη χρήση, θα πρέπει να καθαρίζετε το δαχτυλίδι πέους με το σπρέι μας INSTACLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Πολυτελές δαχτυλίδι για τον πούτσο με σχέδιο La Greca
    • χαραγμένο με λέιζερ
    • Σχεδιασμός: μοτίβο ελληνικού κλειδιού σε όλο το μήκος
    • Υλικό: 100% γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι
    • Εσωτερική διάμετρος: 40 mm, 45 mm, 50 mm, 55 mm
    • Πάχος: 5 mm, πλάτος: 15 mm
    • Περιλαμβάνεται βελούδινη θήκη αποθήκευσης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χρώμα: ασημί, χρυσό και ασημί με μαύρο ή μπλε ένθετο.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr schöner Cocring

    Der Cocring ist schön glatt und gut verarbeitet. Über den Preis lässt sich nicht streiten, einfach günstig und super Qualität

      Αξιολόγηση 

      Amazing!

      Love the shape, feel and weight of it! After trying so many to get the right size, this 2" one fits so snug and is comfy when erect too not too tight. I wear it constantly like a piece of jewellery with a day off occasionally as it does rub sometimes. Highly recommend!

        Αξιολόγηση 

        Conforme à mon attente

        Parfait. Utilisation nickel. Maintient parfaitement.

          Αξιολόγηση 

          Heavy and sexy

          Very high quality stainless steel. Very hefty weight. Enhances the bulge and my Wife couldn’t keep her eyes off of it. Fit and finish were spot on. Dimensions are exact. I would like to have the smaller one for the balls sack and the larger one to wrap around my whole package. I II love this setup, I love the weight these add. Great item.

            Αξιολόγηση 

            Fits so well

            Fits so well and make my cock hard and angry in the right way

              Αξιολόγηση 

              Cockring

              Très bel objet qui se porte comme un bijou, magnifique et sans contraintes

                Αξιολόγηση 

                Bellissimo

                Assolutamente da provare, il mio lui ne è rimasto entusiasta

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Πολυτελές δαχτυλίδι πετεινών με μοτίβο La Greca - ασημένιο

                  Πολυτελές δαχτυλίδι πετεινών με μοτίβο La Greca - ασημένιο

                  Σεξ όπως οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι! Αυτό το πολυτελές δαχτυλίδι πέους από ανοξείδωτο ατσάλι δεν είναι μόνο μια ανάμνηση της αρχαίας Ελλάδας, αλλά και ένα από τα πιο όμορφα δαχτυλίδια πέους που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

                  30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: