Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Cock Ring Donut DUKE: δακτύλιος πέους, δακτύλιος γλουτών και βάρος όρχεων

Τα δαχτυλίδια για τον πούτσο μας, τα δαχτυλίδια για τη βάλανο και τα δαχτυλίδια πέους από μασίφ ανοξείδωτο ατσάλι είναι πολύ δημοφιλή στους άνδρες. Χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή τους και το ανατομικά τέλειο σχήμα τους, δεν είναι μόνο οι τέλειοι ενισχυτές της ισχύος, αλλά προσφέρουν επίσης μεγαλύτερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Περισσότερες πληροφορίες

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Τα δαχτυλίδια για τον πούτσο μας, τα δαχτυλίδια για τη βάλανο και τα δαχτυλίδια πέους από μασίφ ανοξείδωτο ατσάλι είναι πολύ δημοφιλή στους άνδρες. Χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή τους και το ανατομικά τέλειο σχήμα τους, δεν είναι μόνο οι τέλειοι ενισχυτές της ισχύος, αλλά παρέχουν επίσης μεγαλύτερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ.

    Τι είναι στην πραγματικότητα ένα δαχτυλίδι πέους Donut;

    Ένα δαχτυλίδι donut από ιατρικό ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα δαχτυλίδι που φοριέται γύρω από τη βάση του πέους, γύρω από τους όρχεις ή τη βάλανο μόνο, ή ως δαχτυλίδι πέους γύρω από το πέος και τους όρχεις. Ο όρος "ντόνατ" αναφέρεται στο στρογγυλό σχήμα του δακτυλίου, το οποίο θυμίζει Donut. Ο ιατρικός ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα υψηλής ποιότητας, συμβατό με το σώμα υλικό που χρησιμοποιείται συχνά για ιατρικά εμφυτεύματα και όργανα.

    Διαστάσεις - Donut Cock Ring Μοντέλο Duke:

    Ύψος 10 mm, πάχος 6 mm (light έκδοση)

    Προσφέρουμε αυτά τα δαχτυλίδια από ανοξείδωτο χάλυβα donut με διαφορετικές εσωτερικές διαμέτρους:

    25 mm ως δακτύλιος για την βάλανο
    30 mm ως δακτύλιος για την βάλανο ή δακτύλιος για τον άξονα του πέους
    35 mm ως δακτύλιος για την βάλανο ή δακτύλιος για τον άξονα του πέους
    40 mm ως δακτύλιος για τον άξονα του πέους ή μικρότερος δακτύλιος για τον πούτσο
    45 mm ως κλασικός δακτύλιος για τον πούτσο
    50 mm ως κλασικός δακτύλιος για τον πούτσο
    55 mm ως μεγαλύτερος δακτύλιος για τον πούτσο

    Προσφέρουμε αυτά τα donut-Δαχτυλίδια επίσης σε μεσαία έκδοση (Donut Cock Ring Royal - κάντε κλικ εδώ) και σε πιο βαριά έκδοση (Donut Cock Ring Imperial - κάντε κλικ εδώ)! Διαθέτουμε επίσης μαγνητικά δαχτυλίδια πέους donut (κάντε κλικ εδώ) και τεντωτήρες μπάλας donut (κάντε κλικ εδώ ).

    Τι το ιδιαίτερο έχει ένα δαχτυλίδι πέους Donut

    • Ο σχεδιασμός σε σχήμα ντόνατ έχει ορισμένα πλεονεκτικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από άλλα δαχτυλίδια πέους. Ένας δακτύλιος πέους ντόνατ μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πιο σκληρή και μεγαλύτερης διάρκειας στύση περιορίζοντας τη ροή του αίματος από το πέος σας σε στύση. Αυτό μπορεί επίσης να καθυστερήσει ελαφρώς την εκσπερμάτιση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη διάρκεια σεξουαλικής δραστηριότητας. Πολλοί από τους πελάτες μας βρίσκουν το πρόσθετο βάρος και την πίεση ενός δακτυλίου πέους ευχάριστο, καθώς αυξάνει τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Επιπλέον, ένας δακτύλιος πέους ντόνατ μπορεί να κάνει το πέος σας να φαίνεται μεγαλύτερο και παχύτερο, γεγονός που μπορεί να είναι οπτικά ελκυστικό για εσάς και τον σύντροφό σας.
    • Σε σύγκριση με άλλα σχέδια δαχτυλιδιών πέους, το σχήμα ντόνατ έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Πρώτον, οι στρογγυλεμένες άκρες του δακτυλίου πέους donut είναι πιο άνετες και μειώνουν τον κίνδυνο ερεθισμού ή δυσφορίας που μπορεί να προκληθεί από αιχμηρές άκρες. Αυτό είναι σημαντικό επειδή το δαχτυλίδι εφαρμόζει άνετα στο σώμα και μπορεί να φορεθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το σχήμα ντόνατ επιτρέπει επίσης μια πιο ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης γύρω από το πέος ή το πέος και τους όρχεις, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη ρύθμιση της ροής του αίματος και σε μια πιο ευχάριστη εμπειρία. Επιπλέον, το στρογγυλό σχήμα του δακτυλίου πέους donut φαίνεται επίσης αρκετά καλό και κάνει για μια εξαιρετική εμφάνιση.


    Τελικά, η επιλογή του σωστού δακτυλίου πέους εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και το επίπεδο άνεσής σας, αλλά το σχήμα ντόνατ έχει σίγουρα ορισμένα ευεργετικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από άλλα σχέδια δακτυλίων πέους.

    Ένα δακτυλίδι ντόνατ από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές επειδή προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με δακτυλίδια από άλλα υλικά όπως δέρμα, καουτσούκ ή σιλικόνη:

    • Ανθεκτικότητα: Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι εξαιρετικά ανθεκτικός και ανθεκτικός στη διάβρωση. Σε αντίθεση με υλικά όπως το καουτσούκ ή το δέρμα, τα οποία φθείρονται με την πάροδο του χρόνου, ένα δαχτυλίδι cock ring από ανοξείδωτο χάλυβα διατηρεί το σχήμα και τη λειτουργία του για χρόνια.
    • Υγιεινή: Ο ιατρικός ανοξείδωτος χάλυβας είναι μη πορώδης και μπορεί εύκολα να καθαριστεί και να απολυμανθεί. Αντίθετα, το δέρμα, το καουτσούκ και η σιλικόνη μπορεί να περιέχουν μικροσκοπικούς πόρους όπου μπορούν να συσσωρευτούν βακτήρια.
    • Αισθητική: Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ελκυστική τη γυαλιστερή, στιλβωμένη εμφάνιση των δαχτυλιδιών από ανοξείδωτο χάλυβα. Δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και ποιότητας που δεν μπορούν να προσφέρουν άλλα υλικά.
    • Βάρος: Τα δαχτυλίδια από ανοξείδωτο χάλυβα τείνουν να είναι βαρύτερα από τα δαχτυλίδια από καουτσούκ ή σιλικόνη. Το επιπλέον βάρος μπορεί να σημαίνει πιο έντονη αίσθηση και διέγερση για μερικούς ανθρώπους.
    • Υποαλλεργικό: Επειδή ο ιατρικός ανοξείδωτος χάλυβας είναι υποαλλεργικό υλικό, είναι καλύτερα ανεκτό από άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες στο λάτεξ ή σε άλλα υλικά.


    Η επιλογή του σωστού δακτυλίου πέους ή δακτυλίου βάλανος εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση και την άνεση. Ορισμένοι από τους πελάτες μας προτιμούν την ευελιξία και την απαλότητα των δακτυλίων από καουτσούκ ή σιλικόνη, ενώ άλλοι εκτιμούν τη δύναμη και το βάρος του ανοξείδωτου χάλυβα. Τελικά, η επιλογή του καταλληλότερου υλικού εξαρτάται από τις ατομικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Donut Δαχτυλίδι από την CAZZOMEO σε πολλά διαφορετικά μεγέθη
    • Δαχτυλίδι για τον πούτσο, δαχτυλίδι για το πέος, δαχτυλίδι για τη βάλανο ή δαχτυλίδι για τους όρχεις
    • Μεταλλικό δαχτυλίδι πέους χωρίς νικέλιο - ιδανικό για όσους πάσχουν από αλλεργίες
    • Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
    • Καθαρισμός: Από ανοξείδωτο ατσάλι: INSTACLEAN .
    • Λιπαντικό: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δαχτυλίδι πέους με οποιοδήποτε λιπαντικό.
    • Ο δακτύλιος πέους είναι καμπυλωτός εξωτερικά και είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς νικέλιο. Ολόκληρη η επιφάνεια είναι γυαλισμένη.
    • Το πλεονέκτημα αυτού του δαχτυλιδιού πέους σε σχήμα ντόνατ είναι το ευχάριστο, στρογγυλό σχήμα - ένα πραγματικό χειροκροτητή - το οποίο καθιστά επίσης την πολύωρη χρήση (για παράδειγμα ένα ολόκληρο βράδυ, μια ολόκληρη νύχτα) απόλυτη απόλαυση.
    • Συσκευασία: Ευγενής μαύρη βελούδινη τσάντα για αποθήκευση, συμπεριλαμβανομένων πολύγλωσσων οδηγιών.
    • Το CAZZOMEO™ είναι σήμα κατατεθέν της MEO.


    Πώς μπορώ να προσδιορίσω το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους και για πόσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δαχτυλίδι πέους

    • Μετρήστε την περιφέρεια: Πάρτε μια εύκαμπτη μεζούρα ή σπάγκο και μετρήστε την περιφέρεια του ημι-στυλωμένου πέους σας ή του πέους και των όρχεων. Για να μετρήσετε την περιφέρεια του πέους και των όρχεων, τοποθετήστε τη μετροταινία πίσω από τους όρχεις και γύρω από τη βάση του πέους.
    • Υπολογίστε τη διάμετρο: Διαιρέστε τη μετρούμενη περιφέρεια με το 3,14 (π) για να λάβετε τη διάμετρο.
    • Προσαρμόστε το μέγεθος: Είναι καλύτερο να αφαιρέσετε 1-2 mm από την καθορισμένη διάμετρο, ώστε το δαχτυλίδι πέους να εφαρμόζει αρκετά σφιχτά, αλλά όχι τόσο σφιχτά ώστε να είναι άβολο ή να προκαλεί πόνο.


    Να θυμάστε ότι τα ελαστικά υλικά όπως η σιλικόνη και το καουτσούκ είναι πιο εύκαμπτα και προσαρμόζονται καλύτερα σε διαφορετικά μεγέθη. Με τα δαχτυλίδια πέους από άκαμπτα υλικά όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρείτε το σωστό μέγεθος. Εδώ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ένα εγχειρίδιο οδηγιών για δαχτυλίδια πέους για λήψη, το οποίο εξηγεί πολύ καλά πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και δίνει λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού πέους. Αυτές οι οδηγίες περιλαμβάνονται επίσης σε κάθε δαχτυλίδι πέους που παραγγέλνετε από εμάς. Μπορείτε επίσης να τις ζητήσετε από εμάς μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας, πιστεύουμε ότι μια διάμετρος 45 mm ταιριάζει σε κανονικά μεγέθη πέους (όταν το δαχτυλίδι πέους φοριέται γύρω από το πέος και τους όρχεις). Για τα δαχτυλίδια για τον άξονα του πέους συνιστούμε διαμέτρους μεταξύ 30 και 40 mm και για τα δαχτυλίδια για τη βάλανο διαμέτρους μεταξύ 25 και 30 mm.

    Η διάρκεια χρήσης ενός δαχτυλιδιού πέους εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:

    • Υλικό: Τα μαλακά, ελαστικά υλικά όπως η σιλικόνη και το καουτσούκ μπορούν συνήθως να φορεθούν περισσότερο από τα δαχτυλίδια πέους που είναι κατασκευασμένα από σκληρά υλικά όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας.
    • Άνεση φθοράς: Βεβαιωθείτε ότι το δαχτυλίδι πέους εφαρμόζει άνετα και δεν τσιμπάει. Αν γίνει άβολο ή νιώσετε πόνο, θα πρέπει να αφαιρέσετε αμέσως το δαχτυλίδι πέους.


    Ως γενικός κανόνας, ένα δαχτυλίδι πέους δεν πρέπει να φοριέται για περισσότερο από 30 λεπτά για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος βλάβης των αιμοφόρων αγγείων ή άλλων προβλημάτων υγείας. Είναι σημαντικό να ακούτε το σώμα σας και να διακόπτετε τη χρήση του δακτυλίου πέους αμέσως μόλις εμφανιστεί δυσφορία ή πόνος.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

      Αξιολόγηση 

      Geiles Tragegefühl

      Geiles Tragegefühl. Er schneidet nicht nicht ein, wie manche schmaleren Ausführungen. Hat ein perfektes Eigengewicht und ist dabei angenehm zu tragen und fühlt sich richtig geil an.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Super Qualität

      Super Qualität. Der Cockring DUKE lässt sich angenehm tragen; sehr geiles Gefühl. Läst sich auch einfach anbringen, erst die Eier durch dann den Schwanz.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      5 stars

      Amazing! I had become used to the weight of big steel rings but this called to me. The width and flared ends make it really comfortable. It gets my goods on display but is really comfortable for all day wear.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Cock Ring Donut DUKE: δακτύλιος πέους, δακτύλιος γλουτών και βάρος όρχεων

      Cock Ring Donut DUKE: δακτύλιος πέους, δακτύλιος γλουτών και βάρος όρχεων

      Τα δαχτυλίδια για τον πούτσο μας, τα δαχτυλίδια για τη βάλανο και τα δαχτυλίδια πέους από μασίφ ανοξείδωτο ατσάλι είναι πολύ δημοφιλή στους άνδρες. Χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή τους και το ανατομικά τέλειο σχήμα τους, δεν είναι μόνο οι τέλειοι ενισχυτές της ισχύος, αλλά προσφέρουν επίσης μεγαλύτερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: