Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους με δόνηση

Ενημερωτικό δελτίο

Δαχτυλίδι πέους ελεγχόμενο εξ αποστάσεως με εφαρμογή

Τι υπέροχη εφεύρεση! Λάβετε και απολαύστε τηλεκατευθυνόμενους οργασμούς! Ελέγξτε τις δονήσεις στο δαχτυλίδι πέους άνετα μέσω smartphone - παγκοσμίως, ακόμη και από τον σύντροφό σας. Πρόσθετα προγράμματα διέγερσης, λειτουργίες φωνής, συνομιλίας και βίντεο είναι επίσης ενσωματωμένα στην εφαρμογή. Αθόρυβο και αδιάβροχο. Εξαιρετικά καυλωτικό στην καθημερινή ζωή, συναρπαστικό κατά

Περισσότερες πληροφορίες

2896/00

189,90 €


-20,00 €

169,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Τι υπέροχη εφεύρεση! Λάβετε και απολαύστε τηλεκατευθυνόμενους οργασμούς! Ελέγξτε τις δονήσεις στο δαχτυλίδι πέους άνετα μέσω smartphone - παγκοσμίως, ακόμη και από τον σύντροφό σας. Πρόσθετα προγράμματα διέγερσης, λειτουργίες φωνής, συνομιλίας και βίντεο είναι επίσης ενσωματωμένα στην εφαρμογή. Αθόρυβο και αδιάβροχο. Εξαιρετικά καυλωτικό στην καθημερινή ζωή, συναρπαστικό κατά τη διάρκεια του σεξ!

     

    Παραδώστε τον έλεγχο και απλά απολαύστε!

     

    Ελέγχετε αυτό το δαχτυλίδι πέους πολύ απλά και χωρίς δύσκολη τεχνολογία με μια ειδική εφαρμογή. Σας περιμένουν ατελείωτες συναρπαστικές στιγμές με τον σύντροφό σας ή κατά τη διάρκεια του σόλο σεξ. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το τηλεχειριζόμενο δαχτυλίδι πέους μας ενώ κάνετε ψώνια και αφήστε τον σύντροφό σας να σας εκπλήξει στη μέση των αποδυτηρίων. Είναι επίσης ιδιαίτερα συναρπαστικό στο σπίτι, όταν ο σύντροφός σας έχει τον πλήρη έλεγχο των οργασμών σας. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα καλύτερο από το να αφήνεστε και να απολαμβάνετε πλήρως τη στιγμή της έκπληξης.

     

    Μια εφαρμογή, ατελείωτες δυνατότητες! Είτε στο σπίτι, είτε σε ένα ταξίδι, είτε κατά τη διάρκεια αγορών, είτε στο γυμναστήριο, είτε κατά τη διάρκεια αυτοδεσμεύσεων, είτε ακόμη και κατά τη διάρκεια απομακρυσμένης εκπαίδευσης - το δαχτυλίδι πέους σας φέρνει σε οργασμό χάρη στον πρακτικό έλεγχο της εφαρμογής και τις πολυάριθμες πρόσθετες λειτουργίες.

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Ο δακτύλιος του δακτυλίου είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του:

     

    • Επαναφορτιζόμενο, δονητικό δαχτυλίδι πέους
    • 10 τρόποι δόνησης: Αθόρυβος ψίθυρος! Εξασφαλίστε ποικίλη διέγερση.
    • Ελέγξτε τις δονήσεις άνετα μέσω smartphone - παγκοσμίως και από τον σύντροφό σας! Πρόσθετα προγράμματα διέγερσης, λειτουργίες φωνής, συνομιλίας και βίντεο είναι επίσης ενσωματωμένα στην εφαρμογή.
    • Η εσωτερική διάμετρος μπορεί να ρυθμιστεί με 2 τρόπους: για σταθερή, ασφαλή εφαρμογή.
    • Συναρπαστικό για καθημερινή χρήση: Μπορεί να φορεθεί μόνιμα στο πέος και τους όρχεις στρέφοντας τη μονάδα δόνησης προς τα κάτω.
    • Τέλειο παιχνίδι για ζευγάρια: Φοριέται με τη μονάδα δόνησης προς τα πάνω μόνο στο πέος, η στύση του ενισχύεται χάρη στο φαινόμενο της στάσης του αίματος και οι δονήσεις παρέχουν και στους δύο επιπλέον διέγερση κατά τη διάρκεια του σεξ.
    • Κατασκευασμένο από σιλικόνη: για βέλτιστη άνεση στη χρήση.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το δαχτυλίδι πέους με έλεγχο μέσω εφαρμογής

     

    Για συναρπαστικά συναισθήματα στην καθημερινή ζωή, η μονάδα δόνησης είναι απενεργοποιημένη. Στη συνέχεια, σύρετε το δαχτυλίδι πάνω από τους όρχεις και το πέος. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δαχτυλίδι πέους ως παιχνίδι για ζευγάρια, τοποθετήστε τη μονάδα δόνησης στην κορυφή, σύρετε το δαχτυλίδι μόνο πάνω από το πέος και τοποθετήστε το σταθερά στη βάση του άξονα. Και στις δύο περιπτώσεις, βεβαιωθείτε ότι το πέος σας είναι ακόμα χαλαρό ή μόνο ημι-σκληρό όταν το φοράτε. Λίγο λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, παρέχει αυτό το επιπλέον κομμάτι ομαλότητας. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη δόνηση με το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Ο δακτύλιος πέους είναι συμβατός με την εφαρμογή We-Vibe We-Connect. Συνδεθείτε σε αυτή την πλατφόρμα μέσω Bluetooth για να έχετε ακόμα περισσότερες επιλογές παιχνιδιού με το δαχτυλίδι πέους σας και να ζήσετε την οικεία διασκέδαση σε μια εντελώς νέα διάσταση.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το δαχτυλίδι πέους με έλεγχο μέσω εφαρμογής

     

    Το δαχτυλίδι πέους είναι ένα υψηλής ποιότητας ερωτικό παιχνίδι που πείθει για σόλο σεξ καθώς και για ζευγάρια. Με την εσωτερική του διάμετρο που ρυθμίζεται με 2 τρόπους, μπορείτε να το περάσετε πάνω από το πέος ΚΑΙ τους όρχεις σας ή μόνο πάνω από το πέος σας. Μπορείτε να φορέσετε το διεγερτικό δαχτυλίδι πέους στην καθημερινή ζωή και να αφήσετε τον εαυτό σας να σας περιποιηθεί διακριτικά από την "συγκεκριμένη πίεση" και τις αθόρυβες δονήσεις. Όταν χρησιμοποιείται ως παιχνίδι για ζευγάρια, το δαχτυλίδι πέους όχι μόνο σας ευχαριστεί με μια ιδιαίτερα σταθερή, μακράς διάρκειας στύση, αλλά και σας περιποιείται και τους δύο με τις δονήσεις του, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερα έντονη απόλαυση και για τους δύο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ελέγξετε το δαχτυλίδι πέους μέσω του smartphone σας ή να συνθέσετε τους δικούς σας ρυθμούς δόνησης. Ο σύντροφός σας μπορεί επίσης να σας στέλνει εκπληκτικούς, έντονους ρυθμούς μέσω της εφαρμογής - από κοντά ή από οπουδήποτε στον κόσμο. Απλά δοκιμάστε το!

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω το δαχτυλίδι πέους

     

    Καθαρίστε το δαχτυλίδι πέους με νερό και ήπιο σαπούνι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας VERYCLEAN για απολυμαντικό καθαρισμό.

     

    Τι πρέπει να έχω κατά νου όταν χρησιμοποιώ το δαχτυλίδι πέους με έλεγχο μέσω εφαρμογής

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην επιφάνεια.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Συμβατό με την εφαρμογή We-Connect: Ελέγξτε τις δονήσεις άνετα μέσω smartphone - παγκοσμίως και από τον σύντροφό σας.
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 1 x επαναφορτιζόμενος δακτύλιος πέους,
    • Επαναφορτιζόμενος - περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης μαγνητικού φορτιστή με σύνδεση USB.
    • Περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.
    • 7,8 cm x 4,4 cm x 4,8 cm. ρυθμιζόμενο προς 2 κατευθύνσεις εσωτερικό Ø ελάχ. 3,5 cm. Βάρος 85 g. Σιλικόνη, PU, ABS.
    • Ασύρματο τηλεχειριστήριο: Μπορεί επίσης να ελεγχθεί από τον σύντροφό σας.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    plaisir assuré

    anneau qui procure des vibrations de plaisir avec un texture qui s'accorde bien avec la peau, aucune irritation même après une longue utilisation.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Meraviglioso

    Meraviglioso, il migliore che io abbia provato e con l’applicazione diventa ancora meglio!!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Zusammen oder auch allein

    Zusammen oder auch allein, es ist ein geiler Höhepunkt :-) Und wenn ich ihn aus der Ferne oder zusammen unterwegs damit ein wenig stimuliere wird es ein besonderes Vergnügen

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Δαχτυλίδι πέους ελεγχόμενο εξ αποστάσεως με εφαρμογή

    Δαχτυλίδι πέους ελεγχόμενο εξ αποστάσεως με εφαρμογή

    Τι υπέροχη εφεύρεση! Λάβετε και απολαύστε τηλεκατευθυνόμενους οργασμούς! Ελέγξτε τις δονήσεις στο δαχτυλίδι πέους άνετα μέσω smartphone - παγκοσμίως, ακόμη και από τον σύντροφό σας. Πρόσθετα προγράμματα διέγερσης, λειτουργίες φωνής, συνομιλίας και βίντεο είναι επίσης ενσωματωμένα στην εφαρμογή. Αθόρυβο και αδιάβροχο. Εξαιρετικά καυλωτικό στην καθημερινή ζωή, συναρπαστικό κατά

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    15 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: