Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φίμωτρο μπάλας

Ενημερωτικό δελτίο

Λευκή μπάλα gag, κλειδώσιμη

Ο λευκός φίμωτρο μπάλας είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη και vegan δέρμα, μπορεί να κλειδωθεί με ένα μικρό λουκέτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις για αποτελεσματικότητα και άνεση που αναμένονται από έναν πολύ καλό φίμωτρο BDSM.

Περισσότερες πληροφορίες

9382/C01

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο λευκός φίμωτρο με μπάλα είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη και vegan δέρμα, μπορεί να κλειδωθεί με ένα μικρό λουκέτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις για αποτελεσματικότητα και άνεση χρήσης που αναμένονται από έναν πολύ καλό φίμωτρο BDSM.

    Ο φίμωτρο με μπάλα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μέγιστη άνεση χρήσης ακόμα και κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων συνεδριών BDSM. Δεν είναι μόνο η μπάλα της φίμωσης κατασκευασμένη από ιατρική σιλικόνη, αλλά και οι δύο ράβδοι σύνδεσης που χρησιμοποιούνται για τη στερέωση της μπάλας. Αυτό καθιστά τη χρήση του φίμωτρου ιδιαίτερα άνετη και αποτρέπει το τριβή στις γωνίες του στόματος. Η μπάλα είναι επίσης άοσμη, άγευστη και φυσικά φιλική προς τα δόντια.

    Ένα BDSM gag είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο εργαλείο στην κοινότητα BDSM. Το φίμωτρο στο στόμα καταστέλλει την ομιλία του σκλάβου. Έχει επίσης ιδιαίτερα ταπεινωτικό αποτέλεσμα εάν ο σκλάβος είναι ελάχιστα σε θέση να επικοινωνήσει κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας δουλείας.

    Τα φίμωτρα στόματος διατίθενται σε πολλά διαφορετικά σχέδια που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ικανοποιούν συγκεκριμένες απαιτήσεις. Το πιο γνωστό και δημοφιλές φίμωτρο στόματος είναι το ball gag. Αποτελείται από μια μικρή μπάλα που σπρώχνεται στο στόμα ανάμεσα στα δόντια και στερεώνεται με έναν ιμάντα κεφαλής. Αυτό δυσχεραίνει την επικοινωνία και την αναπνοή. Οι φίμωτρα σιλικόνης με μπάλα της MEO είναι επίσης κατάλληλοι για αρχάριους, καθώς είναι μαλακοί και απαλοί στην περιοχή του στόματος.

    Για να διασφαλίσουμε ότι ο φίμωτρο ταιριάζει απόλυτα, μπορεί να προσαρμοστεί στην περιφέρεια του κεφαλιού με μια πόρπη και, τέλος, έχουμε σχεδιάσει τον φίμωτρο με μπάλα να μπορεί να κλειδώσει. Αυτό θα καταστήσει αδύνατο για το σύντροφό σας να αφαιρέσει μόνος του το φίμωτρο και θα παραμείνει σιωπηλός και θα βογκάει όσο επιθυμείτε.

    Οι ιμάντες του φίμωτρου είναι κατασκευασμένοι από vegan PU δέρμα, πολύ ανθεκτικό και άνετο στο δέρμα.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Ball gag - Το πιο δημοφιλές φίμωτρο στο BDSM κατάστημά μας.
    • Μέγεθος: Ρυθμιζόμενο από 40cm έως 56cm. Διάμετρος του ball gag 4 cm.
    • Η αγορά ενός φίμωτρου είναι θέμα εμπιστοσύνης: Ο φίμωτρος είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη χωρίς φθαλικό εστέρα, μέταλλο και vegan PU δέρμα.
    • Πολύ άνετος χάρη στον ρυθμιζόμενο ιμάντα κεφαλής.
    • Καθαρισμός: Με σπρέι VERYCLEAN.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    "Per quando c'è da stare zitti"

    Perfetta, comoda, utile per non farsi sentire dai vicini :)

      Αξιολόγηση 

      Best classic gag

      All around classic white ball gag and well made tasteless, odorless silicon.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Λευκή μπάλα gag, κλειδώσιμη

      Λευκή μπάλα gag, κλειδώσιμη

      Ο λευκός φίμωτρο μπάλας είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη και vegan δέρμα, μπορεί να κλειδωθεί με ένα μικρό λουκέτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις για αποτελεσματικότητα και άνεση που αναμένονται από έναν πολύ καλό φίμωτρο BDSM.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      14 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: