Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Κλειδώσιμα βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM AnalLock - Κλειδώσιμο πρωκτικό βύσμα

Σύντομα  Προσφορά
  • BDSM AnalLock - Κλειδώσιμο πρωκτικό βύσμα

Το AnalLock είναι ένα υψηλής ποιότητας, κλειδώσιμο BDSM πρωκτικό βύσμα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για έμπειρους λάτρεις του ακραίου πρωκτικού παιχνιδιού. Κατασκευασμένο από λείο, χωρίς νικέλιο και ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, το πρωκτικό βύσμα είναι η τέλεια επιλογή για πρωκτική αγνότητα.

Περισσότερες πληροφορίες

3565/00

169,90 €


-20,00 €

149,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το AnalLock είναι ένα υψηλής ποιότητας, κλειδώσιμο BDSM πρωκτικό βύσμα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για έμπειρους λάτρεις του ακραίου πρωκτικού παιχνιδιού. Κατασκευασμένο από λείο, χωρίς νικέλιο και ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, το πρωκτικό βύσμα είναι η τέλεια επιλογή για την πρωκτική αγνότητα.

    Η πρωκτική αγνότητα είναι ένας όρος που παίζει ρόλο στη σκηνή του BDSM και σε πρακτικές που επικεντρώνονται γύρω από την κυριαρχία και την υποταγή. Πρόκειται για τον έλεγχο ή τον περιορισμό της πρωκτικής διέγερσης και διείσδυσης, συχνά ως μέρος ενός ευρύτερου σεναρίου αγνότητας.

    Το AnalLock της MEO είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όποιον θέλει να ξεπεράσει τα όριά του και να εξερευνήσει νέες διαστάσεις της πρωκτικής υποταγής.

    Βασικά χαρακτηριστικά:

    • Όμορφα διαμορφωμένο πρωκτικό βύσμα από ατσάλι: γυαλισμένο, χωρίς νικέλιο και υψηλής ποιότητας. Αυτό το butt plug με βιομηχανική εμφάνιση έχει σχεδιαστεί για απαιτητικούς γνώστες που αναζητούν ένα υψηλής ποιότητας σεξουαλικό παιχνίδι για την πρωκτική αγνότητα και τη σεξουαλική πειθαρχία.
    • Το butt plug ανοίγει: Στρέφοντας το επίπεδο, κυκλικό κλειδί, τα φτερά του butt plug μπορούν να ανοίξουν και το butt plug μπορεί στη συνέχεια να κλείσει.
    • Ασφαλής μηχανισμός κλειδώματος: Το πρωκτικό βύσμα μπορεί να κλειδωθεί με ασφάλεια στην επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας τη χρυσή περόνη κλειδώματος και το κλειδί.
    • Ανατομικά τέλειο: Ο εργονομικός σχεδιασμός του butt plug καθιστά εύκολη την εισαγωγή του. Ο στενός λαιμός και η φαρδιά βάση διασφαλίζουν ότι το κλειδώσιμο butt plug συγκρατείται με ασφάλεια στον πρωκτό.


    Εκτός από το φυσικό στοιχείο, σημαντικό ρόλο παίζει και το ψυχολογικό στοιχείο. Η γνώση της συνεχούς παρουσίας του κλειδώσιμου butt plug και του σχετικού περιορισμού μπορεί να είναι τόσο διεγερτική όσο και οδυνηρή.

    Η πρωκτική αγνότητα μπορεί να είναι μια έντονη και ικανοποιητική εμπειρία που ενισχύει τόσο τον σωματικό όσο και τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ των συντρόφων. Όπως συμβαίνει με όλες τις προηγμένες σεξουαλικές πρακτικές, είναι σημαντικό να είστε καλά ενημερωμένοι και να δίνετε προσοχή στην ασφάλεια και τη συναίνεση.

    Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του κλειδώσιμου butt plug, η σχολαστική υγιεινή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της μακροζωίας του προϊόντος. Πλύνετε καλά το lockable butt plug μετά από κάθε χρήση με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή χρησιμοποιήστε το σπρέι μας INSTACLEAN. Βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί όλα τα υπολείμματα και ότι το butt plug είναι εντελώς στεγνό πριν το αποθηκεύσετε σε καθαρό και στεγνό μέρος.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • AnalLock - Κλειδώσιμο βύσμα πισινού
    • Διαστάσεις: Μήκος: Συνολικό μήκος 86 mm, μήκος εισαγωγής 71 mm. Διάμετρος ρυθμιζόμενη από 38 mm έως 56 mm.
    • Βάρος: 264 g
    • Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
    • Σημείωση: Για λόγους ασφαλείας, ο χρυσός κοχλίας και το επίπεδο, κυκλικό κλειδί δεν πρέπει να χάνονται.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Heavy and beautiful. Great piece.

    It took me quite some effort to find this exact piece. there are many other items that look like this but, in the end, they have nothing to do. This one is heavy and it has a very good craftsmanship.
    It is everything I expected from it.

      Αξιολόγηση 

      Alles gut

      Gut angekommen, alles gut. Wird öfter verwendet.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        BDSM AnalLock - Κλειδώσιμο πρωκτικό βύσμα

        BDSM AnalLock - Κλειδώσιμο πρωκτικό βύσμα

        Το AnalLock είναι ένα υψηλής ποιότητας, κλειδώσιμο BDSM πρωκτικό βύσμα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για έμπειρους λάτρεις του ακραίου πρωκτικού παιχνιδιού. Κατασκευασμένο από λείο, χωρίς νικέλιο και ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, το πρωκτικό βύσμα είναι η τέλεια επιλογή για πρωκτική αγνότητα.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        5 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: