Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - Θηλές

Ενημερωτικό δελτίο

TWIST N SUCK ELECTRO - Ηλεκτρική διέγερση κενού θηλών

Από μαλακές έως σκληρές, οι θηλακοθήκες της MEO® υπόσχονται απόλυτη απόλαυση SM. Αν αγαπάτε την ιδιαίτερα έντονη διέγερση των θηλών, οι ηλεκτρικές θηλακοθήκες της MEO® θα σας συναρπάσουν και με το παραπάνω.

Περισσότερες πληροφορίες

1802/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό είναι που επιθυμεί κάθε υποτακτική σύντροφος: ακραία διέγερση των θηλών με ρεύμα διέγερσης και απίστευτα ισχυρό κενό.

     

    Για εντατική διέγερση των θηλών, συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα των δύο κόσμων με το TWIST N SUCK ELECTRO: Ένα εξαιρετικά ισχυρό κενό μέσω ρυθμιζόμενης αρνητικής πίεσης καθώς και ρυθμιζόμενη ηλεκτρική διέγερση και τις πολλές δυνατότητες μεταξύ τιμωρίας και περιποίησης.

     

    Από την τρυφερότητα έως τη σκληρότητα, οι θηλακοθήκες της MEO® υπόσχονται απόλυτη απόλαυση SM. Αν αγαπάτε την ιδιαίτερα έντονη διέγερση των θηλών, οι ηλεκτρικές θηλακοθήκες της MEO® θα σας συναρπάσουν και με το παραπάνω.

     

    Χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό, οι ηλεκτρικές θηλακοθήκες ρουφάνε τις θηλές σας όλο και πιο δυνατά με απλή περιστροφή τους και προσφέρουν σε εσάς ή στον σύντροφό σας συγκλονιστικές αισθήσεις.

    Απλά τοποθετήστε τις θηλακοθήκες με το άνοιγμα στη θηλή. Στη συνέχεια, δημιουργήστε απαλά το κενό με μια περιστροφική κίνηση - η θηλή και το στήθος τραβιούνται σταθερά μέσα στον κύλινδρο! Μια απερίγραπτη αίσθηση: σαν να ρουφάει, να ρουφάει και να δαγκώνει ο σύντροφός σας. Το κενό κάνει τις θηλές να διογκώνονται και να γίνονται σκληρές και μυτερές σαν μικρά καρότα.

    Η ισχυρή δύναμη αναρρόφησης είναι πραγματικά μοναδική σε σύγκριση με τις συμβατικές θηλακοθήκες! Οι θηλές σας διεγείρονται στα άκρα και γίνονται σκληρές και παχουλές. Το ζύμωμα, το τσίμπημα με τα δάχτυλα ή το πιπίλισμα με το στόμα δύσκολα μπορούν να αποδώσουν δικαιοσύνη στο TWIST N SUCK μας. Αν σας αρέσει πιο σκληρά, πιο έντονα ή ίσως και πιο επώδυνα, μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε το ρεύμα διέγερσης και να παραδοθείτε πλήρως στον πόνο της απόλαυσης.

     

    Ο οργασμός των θηλών! Έχετε ακούσει ποτέ για τον οργασμό της θηλής Περιλαμβάνει πιπίλισμα, γλείψιμο και στριφογύρισμα - επειδή οι θηλές έχουν άμεση σύνδεση από "πάνω" προς "κάτω". Πολλοί άνδρες μπορούν όχι μόνο να καυλωθούν πραγματικά με εκτεταμένη διέγερση των θηλών, αλλά και να οδηγηθούν σε οργασμό!


    Οι ηλεκτρικές θηλακοθήκες εξασφαλίζουν επίσης ότι η ευαισθησία και η ευερεθιστότητα των θηλών αυξάνεται, καθώς αυξάνεται η ροή του αίματος. Μετά τη χρήση των θηλακοπίεστρων, οι θηλές είναι μεγάλες και σκληρές και επομένως οι θηλές μπορούν να παιχτούν ιδιαίτερα καλά. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ηλεκτρόδια κενού από τη MEO® και σε άλλα μέρη του σώματος. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • 2 θηλακοπίπες, κενό και ηλεκτροδιέγερση
    • Η ισχυρή αναρρόφηση σε συνδυασμό με την ηλεκτροδιέγερση μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό στη θηλή!
    • Υλικό: ABS, σιλικόνη, καλώδιο σύνδεσης
    • Μπορεί να συνδεθεί σε συσκευές ρεύματος διέγερσης MEO® ή σε πολλές συσκευές TENS και EMS. Συνιστούμε το MEO® SexBox για το σκοπό αυτό
    • Συναρπαστικό έξτρα: είναι επίσης κατάλληλο για συνεδρίες TT, ανάλογα με τη ρύθμιση.
    • Ένα ηλεκτρικά αγώγιμο τζελ ηλεκτροδίων, όπως το ESHOCK, παρέχει ισχυρότερη αναρρόφηση και πιο έντονες αισθήσεις
    • Καθαρίστε μετά τη χρήση με ζεστό νερό, ήπιο σαπούνι και σπρέι VERYCLEAN
    • Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση ΔΕΝ είναι κατάλληλη για άτομα με βηματοδότες ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές μέσα ή πάνω στο σώμα τους!

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    I highly recommend these!

    I've had these for several months now. Like some of the other reviews, I have increased my usage of my nipple suckers. I love how sensitive they make my nipples. As a man, I'm one of many (silent) others who is in tune with this area of my body. So my nipples are already sensitive; but these toys take that sensitivity to another level entirely! It is amazing how sensitive and arousing it is for something as simple as my t-shirt rubbing against them at times. When used with other toys (with or without a partner) it can really blow your mind!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Twist up electro nipple suckers

    Love this product it enlarges your nipples a can give you pleasure and a little bit of pain the farther you twist.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Set mit zwei TWIST N SUCK Elektro

    Geiles Toy – sowohl mit, als auch ohne Strom. Haben einen guten Zug und machen die Nippel wunderbar sensitiv. Ich mag es sehr, und kann es jedem nur empfehlen.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ohne Strom - die schwarzen Kappen lieber weglassen.

    Das Produkt an sich ist geil.
    Das einzige Problem sind die schwarzen Elektroden.
    Mich persönlich stört, das diese zu eckig sind.
    Wenn man die abnimmt, hat man ein abgerundetes Plastik vor sich.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    TWIST N SUCK ELECTRO - Ηλεκτρική διέγερση κενού θηλών

    TWIST N SUCK ELECTRO - Ηλεκτρική διέγερση κενού θηλών

    Από μαλακές έως σκληρές, οι θηλακοθήκες της MEO® υπόσχονται απόλυτη απόλαυση SM. Αν αγαπάτε την ιδιαίτερα έντονη διέγερση των θηλών, οι ηλεκτρικές θηλακοθήκες της MEO® θα σας συναρπάσουν και με το παραπάνω.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    4 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: