Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δαχτυλίδια πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Μεταλλικό δαχτυλίδι για τον πούτσο - Alphamale - ασημί

Ζήστε την εμπειρία του πόσο καλά μπορούν να συνδυαστούν η σεξουαλική ισχύς, ένα σκληρό πέος και η άνεση με το ασημένιο δαχτυλίδι για τον πούτσο Alphamale. Ένα must-have για τους άνδρες που θέλουν μόνο το καλύτερο κατά τη διάρκεια του σεξ και δεν συμβιβάζονται.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο μεταλλικός δακτύλιος πούτσου προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό τεράστιου αποτελέσματος και υψηλής άνεσης στη χρήση. Η κύρια λειτουργία του είναι να εξασφαλίζει σκληρή και μακράς διάρκειας στύση. Ο δακτύλιος περιβάλλει το πέος με τέτοιο τρόπο ώστε να ρυθμίζεται αποτελεσματικά η ροή του αίματος χωρίς να είναι άβολο.

    Λόγω του χαμηλού του βάρους, το οποίο κυμαίνεται μεταξύ 34 και 41 γραμμαρίων ανάλογα με το μέγεθος, ο δακτύλιος πέους είναι ελάχιστα αισθητός και επομένως μπορεί να φορεθεί άνετα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. Το σχήμα, ειδικά το σχήμα ντόνατ, κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση και αποφεύγει τις δυσάρεστες αισθήσεις που μπορεί να προκύψουν με κακοσχεδιασμένα δαχτυλίδια πέους.

    Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του δαχτυλιδιού πέους από τη σειρά AlphaMale είναι η επιλογή των ζωηρών χρωμάτων. Διατίθεται στα χρώματα μπλε, κόκκινο, μαύρο, χρυσό και ασημί. Ο χρωματισμός επιτυγχάνεται μέσω μιας διαδικασίας ανοδίωσης που όχι μόνο παρέχει έντονα χρώματα, αλλά καθιστά επίσης την επιφάνεια του αλουμινίου πιο σκληρή και πιο ανθεκτική στην τριβή και τις γρατζουνιές.

    Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι οι υγιεινές ιδιότητες του αλουμινίου αεροδιαστημικής ποιότητας που χρησιμοποιείται. Το υλικό καθαρίζεται εύκολα και έχει λεία, χωρίς ραφές επιφάνεια που ελαχιστοποιεί τη συσσώρευση βακτηρίων και καθιστά το δαχτυλίδι ιδιαίτερα υγιεινό.

    Ένα δαχτυλίδι πέους από αλουμίνιο έχει κάποιες ιδιαίτερες ιδιότητες που το διαφοροποιούν από τα δαχτυλίδια πέους από άλλα υλικά:

    • Ελαφρότητα και αντοχή: το αλουμίνιο είναι ένα ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα πολύ ισχυρό υλικό. Αυτό σημαίνει ότι ένα δαχτυλίδι πέους από αλουμίνιο είναι στιβαρό και ανθεκτικό παρά το μικρό του βάρος.
    • Θερμική αγωγιμότητα: Το αλουμίνιο είναι πολύ καλός αγωγός της θερμότητας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες αισθήσεις, καθώς το δαχτυλίδι απορροφά γρήγορα τη θερμότητα του σώματος.
    • Ομαλή και χωρίς ραφές: Οι επιφάνειες του αλουμινίου μπορούν να γίνουν πολύ ομαλές και χωρίς ραφές, με αποτέλεσμα να προσφέρουν άνετη αίσθηση και να αποτρέπουν την τριβή ή τη δυσφορία.
    • Υγιεινή και εύκολος καθαρισμός: Το αλουμίνιο είναι μη πορώδες και καθαρίζεται εύκολα. Είναι επίσης ανθεκτικό στη διάβρωση και τη σκουριά.
    • Αισθητική: Τα δαχτυλίδια πούτσου από αλουμίνιο έχουν πολύ μοντέρνο και αισθητικό σχεδιασμό με γυαλιστερή μεταλλική επιφάνεια.
    • Κίνδυνος αλλεργίας: Για τα άτομα που είναι ευαίσθητα σε ορισμένα υλικά, το αλουμίνιο είναι γενικά υποαλλεργικό, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος ή αλλεργικών αντιδράσεων.


    Επιλέξαμε ένα σχήμα ντόνατ για αυτό το δαχτυλίδι πέους για να εξασφαλίσουμε υψηλό επίπεδο άνεσης και ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν ο δακτύλιος πέους φοριέται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το δαχτυλίδι έχει το σωστό μέγεθος και να μην το φοράτε για πολύ καιρό.

    Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το λιπαντικό μας Aquameo με βάση το νερό για να τραβήξετε το δαχτυλίδι πάνω από το πέος και τους όρχεις. Οι οδηγίες χρήσης περιλαμβάνονται σε κάθε δαχτυλίδι πούτσου. Μετά τη χρήση, θα πρέπει να καθαρίσετε το δαχτυλίδι πέους με το σπρέι μας INSTACLEAN.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Δαχτυλίδι πέους από μέταλλο - Alphamale
    • Υλικό: Αλουμίνιο, ανοδιωμένο
    • Διαστάσεις: Εσωτερική διάμετρος 40 mm, 45 και 50 mm. Ύψος 14 mm, πάχος τοιχώματος 8 mm.
    • Βάρος: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • Διατίθεται σε διάφορα χρώματα: μπλε, κόκκινο, μαύρο, χρυσό και ασημί.
    • Alphamale και MEO είναι σήματα κατατεθέντα της MEO Γερμανίας.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Angenehm

    Angenehm zu tragen... und das Gefühl, daß da was drum ist, ist einfach geil!

      Αξιολόγηση 

      Die Qualität ist wirklich gut

      Der Cockring liegt durch seine Form sehr angenehm an und kann lange bis dauerhaft getragen werden. Ich würde empfehlen, die größte Größe zu nehmen, aber das kann ja jeder selbst ausprobieren ;-) Die Qualität ist wirklich gut, keine störenden Kanten, top.

        Αξιολόγηση 

        produit de qualité

        Acheté en diamètre 45 mm
        agréable à porter même longtemps, ne provoque pas de génes lors de la marche, beau

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Μεταλλικό δαχτυλίδι για τον πούτσο - Alphamale - ασημί

          Μεταλλικό δαχτυλίδι για τον πούτσο - Alphamale - ασημί

          Ζήστε την εμπειρία του πόσο καλά μπορούν να συνδυαστούν η σεξουαλική ισχύς, ένα σκληρό πέος και η άνεση με το ασημένιο δαχτυλίδι για τον πούτσο Alphamale. Ένα must-have για τους άνδρες που θέλουν μόνο το καλύτερο κατά τη διάρκεια του σεξ και δεν συμβιβάζονται.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: