Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM Δέσιμο

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - μπορντώ - NOBLESSE

Ο σταυρός συγκράτησης - ο λεγόμενος σύνδεσμος hogtie - από τη συλλογή Noblesse είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τη δουλεία. Κατασκευασμένο από ιαπωνικό δέρμα αγελάδας, ο σύνδεσμος hogtie μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ποικιλίας δεσμών γρήγορα και εύκολα.

Περισσότερες πληροφορίες

3168/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο σταυρός συγκράτησης - ο λεγόμενος σύνδεσμος hogtie - από τη συλλογή Noblesse είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τη δουλεία. Κατασκευασμένος από ιαπωνικό δέρμα αγελάδας, ο σύνδεσμος hogtie μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα μια ποικιλία δεσμών. Οι ανθεκτικοί ιμάντες του σταυρωτού δεσμού είναι περίτεχνα επεξεργασμένοι και σταθερά καρφωμένοι, ώστε να μπορούν εύκολα να αντέξουν ακόμη και έντονο τράβηγμα από ανυπότακτους υποτελείς.

     

    Με το εκφραστικό της χρώμα, ένα βαθύ μπορντό, αυτή η συλλογή από τη MEO® δεν συμβολίζει μόνο την κομψότητα, την αγάπη, το πάθος, τον ρομαντισμό και τη ζεστασιά- προορίζεται επίσης να υπογραμμίσει τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ Top και Sub κατά τη διάρκεια του bondage. Τα μεταλλικά στοιχεία σε ροζ χρυσό χρώμα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το σχέδιο από άποψη χρώματος, δίνουν στα προϊόντα μια όμορφη αντίθεση.

     

    Κορυφαία σημεία:

     

    • Μανσέτα σταυρού γνωστή και ως σύνδεσμος Hogtie.
    • Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δέσετε. Τα άγκιστρα με κουμπωτά άγκιστρα προσαρτώνται απλά στις κρίκους D των χειροπέδων χεριών και αστραγάλων.
    • Ο σύνδεσμος hogtie είναι ένας εγκάρσιος περιορισμός που σας επιτρέπει να θέσετε τον σύντροφό σας σε ακινητοποιημένη θέση. Μπορείτε να το συνδέσετε είτε στο μπροστινό είτε στο πίσω μέρος, όπως θέλετε να τοποθετήσετε το Sub. Είναι ιδανικό για όσους δεν μπορούν να κινηθούν. Είναι ιδανικό για όσους δεν έχουν χρόνο για πιο περίπλοκα δεσμά.
    • Ο κομψός σύνδεσμος hogtie είναι κατασκευασμένος από ιαπωνικό δέρμα αγελάδας και έχει ένα φανταστικά μαλακό εσωτερικό από δέρμα αρνί νάπα. Τέσσερις καραμπίνερ με ομαλή λειτουργία σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε εύκολα πολλές παραλλαγές bondage.
    • Το μπορντό χρώμα συνδέεται στενά με το πάθος και την ευγένεια, αλλά συμβολίζει επίσης τη σκοτεινή πλευρά του ερωτισμού.
    • Ιαπωνικό δέρμα αγελάδας με εξαιρετικές ιδιότητες υλικού.
    • Υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό αλλά ελαφρύ, αν και κατασκευασμένο από παχύ δέρμα αγελάδας.
    • Κομψός σχεδιασμός και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει η μανσέτα Noblesse cross cuff για το Hogtie bondage

     

    Ο ευγενής συνδυασμός του βαθύ μαύρου και του κομψού ροζ χρυσού φαίνεται ιδιαίτερα πολυτελής και κάνει τη συνεδρία bondage σας μια κομψή περιπέτεια. Οι τέσσερις καραμπίνερ της μανσέτας σταυρού μπορούν να συνδεθούν σε χειροπέδες χεριών και αστραγάλων και να περιορίσουν την ελευθερία των κινήσεών σας. Ο σύντροφός σας είναι εντελώς στο έλεός σας - το τι θα κάνετε μαζί του εξαρτάται από τη φαντασία σας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι vegan και χωρίς νικέλιο.

     

    Για τη συλλογή Noblesse της MEO® χρησιμοποιείται μόνο ιαπωνικό δέρμα αγελάδας και μαλακό δέρμα από αρνί νάπα, το οποίο πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος. Όλα τα προϊόντα φτιάχνονται από έμπειρους σαγματοποιούς και κατασκευαστές τσαντών που έχουν πολυετή εμπειρία στη χειροτεχνία. Η περίτεχνη επεξεργασία μας και η φυτική βυρσοδεψία δίνουν στο δέρμα αγελάδας μια όμορφη επιφάνεια και μια ευχάριστη αίσθηση. Η παραγωγή πραγματοποιείται με απόλυτη προσοχή - από το κόψιμο μέχρι τη ραφή για το τέλειο αποτέλεσμα.

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον σταυρό συγκράτησης Noblesse στο Hogtie bondage

     

    Απολαύστε το Sub σας στην κλασική θέση hogtie συνδέοντας τα λουριά χεριών και ποδιών στην πλάτη σας ή αναγκάστε το Sub σας σε μια προς τα εμπρός λυγισμένη θέση ενώ στέκεστε όρθιοι. Ο σύνδεσμος Hogtie είναι εξοπλισμένος με 4 ομαλά κινούμενα άγκιστρα για το σκοπό αυτό. Σας αρέσει να βλέπετε τον σύντροφό σας ανυπεράσπιστα δεμένο σε μια καρέκλα Απλά συνδέστε τον σταυρό συγκράτησης πίσω από την πλάτη και έχετε την τέλεια βάση για υπέροχες, δημιουργικές δυνατότητες bondage.

     

    Τι είναι το Hogtie bondage

     

    Σε αυτή την τεχνική bondage, το Sub βρίσκεται μπρούμυτα και οι καρποί και οι αστράγαλοί του είναι δεμένοι πίσω από την πλάτη του. Οι δεμένοι καρποί και αστράγαλοι είναι στη συνέχεια επίσης δεμένοι μεταξύ τους. Τα γόνατα είναι έντονα λυγισμένα και οι άκρες των ποδιών δείχνουν προς τα πάνω. Στο BDSM, το Hogtie είναι πολύ δημοφιλές ως μια ειδική μορφή δεσμοποίησης, καθώς το Bottom είναι απολύτως ανίκανο να κινηθεί και είναι εντελώς στο έλεος του Top. Για να αυξηθεί αυτό ακόμη περισσότερο, το κεφάλι μπορεί να ενσωματωθεί στη δουλεία, για παράδειγμα με τη βοήθεια ενός ιμάντα κεφαλής. Λόγω της αδυναμίας κίνησης, το Bottom βρίσκεται στο έλεος όλων των περαιτέρω φαντασιώσεων του κορυφαίου. Για παράδειγμα, ο απρόσκοπτος χειρισμός των ερωτογενών ζωνών του κάτω μέρους. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανταμοιβή, αλλά και ως τιμωρία. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου όρια στη φαντασία εδώ.

     

    Ιδιότητες και πλεονεκτήματα του ιαπωνικού δέρματος αγελάδας:

     

    Το δέρμα της ιαπωνικής αγελάδας προσφέρει πολλές εξαιρετικές ιδιότητες, επειδή είναι - ακριβώς όπως ένα δεύτερο δέρμα - εύπλαστο, εύκαμπτο, λυγερό, τεντωμένο και ελαστικό. Σχεδόν σε αντίθεση με αυτό, η φυτική βυρσοδεψία το καθιστά επίσης ταυτόχρονα ισχυρό και ανθεκτικό στο σχίσιμο. Όλα γύρω από τις τέλειες ιδιότητες για να φτιάξετε από αυτό υψηλής ποιότητας περιορισμούς και αξεσουάρ BDSM για MEO®.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Μπορντώ κόκκινη μανσέτα με σταυρό με 4 καραμπίνερ
    • Πολυτελές αξεσουάρ δουλείας από τη συλλογή MEO ® Noblesse
    • Η συλλογή Noblesse περιλαμβάνει χειροπέδες, χειροπέδες στον αστράγαλο, ένα ball gag, ένα spreader bar, έναν σύνδεσμο hogtie και ένα κολάρο με λουρί. Κατασκευασμένα από την καλύτερη ποιότητα, η οποία ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις.
    • Υλικό: Ιαπωνικό δέρμα αγελάδας, μέταλλο, δέρμα αρνί νάπα
    • Χρώμα: μπορντώ κόκκινο, μαύρο
    • Χρώμα των αγκράφων: Ροζ Χρυσό
    • Ένας εξαιρετικά γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δένεστε. Τα άγκιστρα με κουμπώματα προσαρτώνται απλά στις κρίκους D των μανικιών χεριών και αστραγάλων.
    • Ο σύνδεσμος hogtie είναι μια σταυρωτή μανσέτα που σας επιτρέπει να θέσετε τον σύντροφό σας σε ακινητοποιημένη θέση. Μπορείτε να το συνδέσετε είτε στο μπροστινό είτε στο πίσω μέρος, όπως θέλετε να τοποθετήσετε το Sub. Είναι ιδανικό για όσους δεν μπορούν να κινηθούν. Είναι ιδανικό για όσους όχι μόνο δεν θέλουν περίπλοκο δέσιμο, αλλά θέλουν επίσης να απολαμβάνουν την οπτική ελκυστικότητα και την ανθεκτικότητα του καλύτερου δέρματος και του χάλυβα κατά τη διάρκεια των συνεδριών δέσεώς τους.
    • Υλικό: δέρμα αγελάδας, δέρμα αρνί νάπα (επένδυση), μέταλλο
    • ανθεκτικό και ελαφρύ
    • στιβαρά μεταλλικά στοιχεία
    • Μήκος ιμάντα: 9,5 cm
    • Μήκος από καραμπίνερ σε καραμπίνερ: 15 cm
    • Μήκος καραμπίνερ: 5,5 cm
    • Διάμετρος δακτυλίου: 2 cm
    • Παρουσιάζεται με τις χειροπέδες χεριών και ποδιών από τη συλλογή Noblesse. Δεν περιλαμβάνονται στην παράδοση. Παρακαλούμε παραγγείλετε ξεχωριστά.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Herausragende qualität

    Besteht leder, stabile metalldetails und super Verarbeitet.
    Ich liebe die Qualität und das Design

      Αξιολόγηση 

      Fantastic and very effective!

      Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

        Αξιολόγηση 

        Fantastic and very effective!

        Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

          Αξιολόγηση 

          Qualität super

          Sehr zufrieden und die Qualität ist wirklich beeindruckend. Danke! Gerne wieder und sehr zu empfehlen.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - μπορντώ - NOBLESSE

            BDSM Cross Cuff - Hogtie Connector - μπορντώ - NOBLESSE

            Ο σταυρός συγκράτησης - ο λεγόμενος σύνδεσμος hogtie - από τη συλλογή Noblesse είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τη δουλεία. Κατασκευασμένο από ιαπωνικό δέρμα αγελάδας, ο σύνδεσμος hogtie μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ποικιλίας δεσμών γρήγορα και εύκολα.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: