Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μάσκες ματιών & Δεμένα μάτια

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM Blindfold De Luxe από δέρμα, μπορντώ, παραγεμισμένο - NOBLESSE

Η μπορντώ κόκκινη μαντήλα από ιαπωνικό δέρμα είναι τόσο άνετη στη χρήση που ακόμη και οι αρχάριοι θα νιώσουν γρήγορα σαν δουλεία. Η υψηλότερη ποιότητα και η απόλυτη αδιαφάνεια χαρακτηρίζουν αυτό το απαραίτητο BDSM από την κομψή συλλογή Noblesse της MEO®.

Περισσότερες πληροφορίες

3163/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η μπορντώ κόκκινη μαντήλα από ιαπωνικό δέρμα είναι τόσο άνετη στη χρήση που ακόμη και οι αρχάριοι θα νιώσουν γρήγορα σαν δουλεία. Η υψηλότερη ποιότητα και η απόλυτη αδιαφάνεια χαρακτηρίζουν αυτό το must-have του BDSM από την κομψή συλλογή Noblesse της MEO®.

     

    Με το εκφραστικό της χρώμα, ένα βαθύ μπορντό κόκκινο, αυτή η συλλογή της MEO® δεν συμβολίζει μόνο την κομψότητα, την αγάπη, το πάθος, τον ρομαντισμό και τη ζεστασιά- προορίζεται επίσης να υπογραμμίσει τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ Top και Sub κατά τη διάρκεια του bondage. Τα μεταλλικά στοιχεία σε ροζ χρυσό χρώμα, που ταιριάζουν απόλυτα με το σχέδιο από άποψη χρώματος, δίνουν στα προϊόντα μια όμορφη αντίθεση.

     

    Κορυφαία σημεία:

     

    • Φορώντας αυτό το μαντήλι με τα μάτια θα νιώσετε πολύ πιο έντονα το άγγιγμα, επειδή το "σβήσιμο" των ματιών σας ευαισθητοποιεί όλες τις άλλες αισθήσεις σας!
    • Ρυθμίστε το μαντήλι ματιών με το κούμπωμα που κλείνει με αγκράφα, όπως επιθυμείτε.
    • Το μπορντό χρώμα συνδέεται στενά με το πάθος και την ευγένεια, αλλά συμβολίζει επίσης τη σκοτεινή πλευρά του ερωτισμού.
    • Ιαπωνικό δέρμα αγελάδας με εξαιρετικές ιδιότητες υλικού.
    • Υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό αλλά ελαφρύ, αν και κατασκευασμένο από παχύ δέρμα αγελάδας.
    • Κομψός σχεδιασμός και υψηλής ποιότητας κατασκευή.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το blindfold BDSM

     

    Το κομψό blindfold είναι αδιαφανές, επειδή χάρη στην ανατομική εφαρμογή εφαρμόζει σφιχτά και έτσι υπόσχεται απόλυτη απομόνωση και σκοτάδι. Δεδομένου ότι το blindfold bondage είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας δέρμα αγελάδας και είναι επίσης παραγεμισμένο εσωτερικά με μαλακό δέρμα αρνί νάπα, προσφέρει φανταστική άνεση στη χρήση. Το κλείσιμο με αγκράφα επιτρέπει στο bondage blindfold να προσαρμόζεται ώστε να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη κεφαλιού. Είναι το τέλειο αξεσουάρ για το bondage, επειδή το "σβήσιμο" των ματιών ευαισθητοποιεί όλες τις άλλες αισθήσεις! Μόλις ο σύντροφός σας είναι δεμένος και εντελώς στο έλεός σας χωρίς καμία οπτική επαφή, μπορείτε σίγουρα να σκεφτείτε πολλά ευφάνταστα πράγματα που θα μπορούσατε να του κάνετε.

     

    Η συλλογή Noblesse της MEO® είναι κατασκευασμένη αποκλειστικά από ιαπωνικό δέρμα αγελάδας και μαλακό δέρμα αρνί νάπα που πληροί τα υψηλότερα ποιοτικά και περιβαλλοντικά πρότυπα. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από έμπειρους σαγματοποιούς και κατασκευαστές τσαντών που έχουν πολυετή εμπειρία στη χειροτεχνία. Η περίτεχνη επεξεργασία μας και η φυτική βυρσοδεψία δίνουν στο δέρμα αγελάδας μια όμορφη επιφάνεια και μια ευχάριστη αίσθηση. Η παραγωγή πραγματοποιείται με απόλυτη προσοχή - από το κόψιμο μέχρι τη ραφή για το τέλειο αποτέλεσμα.

     

    Ιδιότητες και πλεονεκτήματα του ιαπωνικού δέρματος αγελάδας:

     

    Το δέρμα της ιαπωνικής αγελάδας προσφέρει πολλές εξαιρετικές ιδιότητες, καθώς είναι - ακριβώς όπως ένα δεύτερο δέρμα - εύκαμπτο, εύκαμπτο, λυγερό, ελαστικό και ελαστικό. Σχεδόν σε αντίθεση με αυτό, η φυτική βυρσοδεψία το καθιστά επίσης ταυτόχρονα ισχυρό και ανθεκτικό στο σχίσιμο. Όλα γύρω από τις τέλειες ιδιότητες για να φτιάξετε από αυτό υψηλής ποιότητας περιορισμούς και αξεσουάρ BDSM για MEO®.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • BDSM blindfold από δέρμα
    • Πολυτελές αξεσουάρ δουλείας από τη συλλογή MEO ® Noblesse
    • Η συλλογή Noblesse περιλαμβάνει χειροπέδες, χειροπέδες στον αστράγαλο, ένα ball gag, ένα spreader bar, ένα hogtie connector και ένα κολάρο με λουρί. Κατασκευασμένο από την καλύτερη ποιότητα, η οποία ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις.
    • Υλικό: Ιαπωνικό δέρμα αγελάδας, μέταλλο, δέρμα αρνί νάπα
    • Χρώμα: μπορντώ κόκκινο, μαύρο
    • Χρώμα των αγκράφων: Ροζ Χρυσό
    • Πλάτος της παρωπίδας: 8,8 cm
    • Ρυθμιζόμενο από 52,5 cm έως 64 cm
    • 8 οπές ιμάντα ώστε το blindfold να μπορεί να προσαρμοστεί στην περιφέρεια του κεφαλιού σας.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Pitchblack

    Verdunkelt die Sicht zuverlässig und ist sehr gut geschnitten.
    Zu schade das man sich mit dem schönen Teil nicht selbst sehen kann. Die Augenbinde sieht toll aus und fühlt sich dank der Materialien und Qualität hervorragend an

      Αξιολόγηση 

      Totaler Luxus

      Perfekt und bequem. Ist jeden Euro wert.

        Αξιολόγηση 

        Absolutely Fantastic

        I don’t often leave a review so soon after receiving an item but this blindfold is brilliant. Barely feels like you’ve got it on, no light is let in or visible through, adjusts and fits really well. Super impressed so bought also the ball gag.

          Αξιολόγηση 

          In völliger Dunkelheit

          Angenehm zu tragen und mit dem Verschluß zu schließen. Dadurch ist die Augenbinde sehr gut zu variieren. Sie ist dann völlig blickdicht. Sehr positiv überrascht von der Qualität! Handschuhweich.

            Αξιολόγηση 

            Amazing

            My boyfriend and I have spent money on numerous blindfolds and they were either disappointing or uncomfortable or just didnt work but despite the low price and kinda silly look we tried because of the one good review and I'm so glad we did cause it is super comfortable easy to put on and it blocks everything a definite must buy for any bondage users

              Αξιολόγηση 

              Beautiful color and stays in place well

              Beautiful color and stays in place well

                Αξιολόγηση 

                Top Qualität

                Ist nicht mit billigen sexshop Produkten zu vergleichen. Ganz eine andere Liga, absolute Top Qualität in jedem Detail. Wer etwas sucht was edel ist und ewig hält für den ist dass genau das richtige.

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  BDSM Blindfold De Luxe από δέρμα, μπορντώ, παραγεμισμένο - NOBLESSE

                  BDSM Blindfold De Luxe από δέρμα, μπορντώ, παραγεμισμένο - NOBLESSE

                  Η μπορντώ κόκκινη μαντήλα από ιαπωνικό δέρμα είναι τόσο άνετη στη χρήση που ακόμη και οι αρχάριοι θα νιώσουν γρήγορα σαν δουλεία. Η υψηλότερη ποιότητα και η απόλυτη αδιαφάνεια χαρακτηρίζουν αυτό το απαραίτητο BDSM από την κομψή συλλογή Noblesse της MEO®.

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

                  12 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: