Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM Δέσιμο

Ενημερωτικό δελτίο

Μανσέτα μηρών με μανσέτα χεριών

Οι ταιριαστές χειροπέδες χεριών συνδέονται με τις άνετες, ασφαλιζόμενες δερμάτινες μανσέτες μηρών της MEO®, οι οποίες συγκρατούν τα χέρια σταθερά στο πλάι.

Περισσότερες πληροφορίες

1885/00

159,90 €


-40,00 €

119,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Στις άνετες, ασφαλιζόμενες δερμάτινες χειροπέδες μηρών της MEO® είναι προσαρτημένες ασορτί χειροπέδες που συγκρατούν σταθερά τα χέρια στο πλάι.

     

    Για την τεχνική υλοποίηση αυτού του υπέροχου δεσμού συγκράτησης εξετάστηκε μόνο το καλύτερο δέρμα! Επειδή θέλαμε να εγγυηθούμε όχι μόνο ένα υψηλό επίπεδο άνεσης στη χρήση, αλλά και απόλυτη προστασία από τη διαφυγή για την τέλεια αίσθηση δεσμού.

     

    Τόσο η μανσέτα μηρών από συμπαγές δέρμα ζώνης όσο και οι σταθερά στερεωμένες χειροπέδες στο πλάι μπορούν να κλειδώσουν. Για μέγιστη άνεση, οι χειροπέδες είναι επιμελώς παραγεμισμένες. Έχουμε εξοπλίσει τους ρυθμιζόμενους σε μέγεθος άνω ιμάντες των χειροπέδων με μια ειδική αγκράφα, με την οποία η αιχμή έχει εφοδιασθεί με μια οπή για να είναι δυνατή η τοποθέτηση λουκέτων.

     

    Δεν είναι τυχαίο ότι το υλικό δέρμα γοητεύει τους λάτρεις του bondage παγκοσμίως. Η μυρωδιά και η αίσθηση του πραγματικού δέρματος είναι απλά ασύγκριτες. Είναι σημαντικό να δίνεται προσοχή στην υψηλή ποιότητα και την προσεκτική επεξεργασία, προκειμένου να απολαμβάνετε τα προϊόντα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η MEO® αποδίδει επομένως μεγάλη σημασία στην επιλογή των κατάλληλων τύπων δέρματος και, συνεργαζόμενη με τους καλύτερους σαγματοποιούς της χώρας, εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Η εταιρεία παρέχει τις υπηρεσίες της για την κατασκευή των δερμάτινων ειδών:

     

    • Μανσέτα μηρών με μανσέτα χεριών
    • Περιεχόμενο της προμήθειας: 1 ζεύγος μανσέτες μηρών (για τον αριστερό και τον δεξιό μηρό) με σταθερά συνδεδεμένες χειροπέδες
    • Υλικό: Ανθεκτικό δέρμα, πριτσίνια και αγκράφες από ατσάλι
    • Αναπτύχθηκε από επαγγελματίες του BDSM

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Wir lieben diese Fesseln.

    Wir lieben diese Fesseln. Sie sind sehr robust, aber bequem und halten im Spiel definitiv stand. Wer Bondage mag dem kann ich diese Fesseln nur empfehlen. In der Handhabung sehr einfach und vielseitig.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Μανσέτα μηρών με μανσέτα χεριών

    Μανσέτα μηρών με μανσέτα χεριών

    Οι ταιριαστές χειροπέδες χεριών συνδέονται με τις άνετες, ασφαλιζόμενες δερμάτινες μανσέτες μηρών της MEO®, οι οποίες συγκρατούν τα χέρια σταθερά στο πλάι.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: