Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μπάρα διαστολής δεσμών

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM spreader bar καλυμμένο με δέρμα - Συλλογή Noblesse

Το κομψό bondage spreader bar, που αναπτύχθηκε από επαγγελματίες, είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά σκληρό ξύλο ευκαλύπτου και στη συνέχεια καλύπτεται με ιαπωνικό δέρμα αγελάδας. Τα μεταλλικά άκρα σε ροζ χρυσό χρώμα είναι εξοπλισμένα με έναν καραμπίνερ για τη σύνδεση χειροπέδων χεριών ή ποδιών με τη μπάρα διαστολής. Ένα BDSM spreader bar που χρησιμοποιείται επίσης στα

Περισσότερες πληροφορίες

3169/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το κομψό bondage spreader bar, που αναπτύχθηκε από επαγγελματίες, είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά σκληρό ξύλο ευκαλύπτου και στη συνέχεια καλύπτεται με ιαπωνικό δέρμα αγελάδας. Τα μεταλλικά άκρα σε ροζ χρυσό χρώμα είναι εξοπλισμένα με έναν καραμπίνερ για τη σύνδεση χειροπέδων χεριών ή ποδιών με τη μπάρα διαστολής. Ένα επαγγελματικό πολυτελές spreader bar από τη MEO® που χρησιμοποιείται επίσης στα καλύτερα στούντιο BDSM του κόσμου.

     

    Με το εκφραστικό της χρώμα, ένα βαθύ μπορντό κόκκινο, αυτή η συλλογή της MEO® δεν συμβολίζει μόνο την κομψότητα, την αγάπη, το πάθος, τον ρομαντισμό και τη ζεστασιά- έχει επίσης ως στόχο να τονίσει τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ Top και Sub κατά τη διάρκεια του bondage. Τα μεταλλικά στοιχεία σε ροζ χρυσό χρώμα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το σχέδιο από άποψη χρώματος, δίνουν στα προϊόντα μια όμορφη αντίθεση.

    Κορυφαία σημεία:

     

    • Απολαύστε να σας δένει ή να σας απλώνει ο Αφέντης ή η Αφέντισσά σας με αυτό το ευγενές πολυτελές spreader bar από τη συλλογή Noblesse.
    • Επαγγελματική ποιότητα για στούντιο BDSM, dominas κ.λπ.
    • μήκος 50 cm, διάμετρος 2 cm.
    • Για αποτελεσματικό δέσιμο: Σε συνδυασμό με δεσμά, τα χέρια ή τα πόδια δένονται γρήγορα και εύκολα.
    • Κομψή εμφάνιση: Η ράβδος διαστολής είναι καλυμμένη με ιαπωνικό δέρμα αγελάδας και είναι εξοπλισμένη με 2 περιστρεφόμενους καραμπίνερ και εξαρτήματα με εμφάνιση ροζ χρυσού σε κάθε άκρο.
    • Το μπορντό χρώμα συνδέεται στενά με το πάθος και την αρχοντιά, αλλά συμβολίζει επίσης τη σκοτεινή πλευρά του ερωτισμού.
    • Ιαπωνικό δέρμα αγελάδας με εξαιρετικές ιδιότητες υλικού.
    • Ξύλο ευκαλύπτου με υψηλή σκληρότητα, καθώς και αειφόρο και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο.
    • Υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό αλλά ελαφρύ, αν και κατασκευασμένο από παχύ δέρμα αγελάδας.
    • Κομψός σχεδιασμός και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει η μπάρα διανομής της συλλογής Noblesse

     

    Το spreader bar μας περιορίζει την ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια της δουλείας! Με τη μπάρα spreader bar μπορείτε να σταθεροποιήσετε τον υποτακτικό σύντροφό σας σε χρόνο μηδέν και να απολαύσετε ακραίες θέσεις bondage χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Η μπάρα spreader bar από τη συλλογή Noblesse της MEO® συμμετέχει σε κάθε περιπέτεια, ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε τη συνεδρία bondage ερωτική ή σκληρή. Αυτό το πολυτελές spreader bar θα ενθουσιάσει τόσο τους αρχάριους όσο και τους γνώστες. Η στερέωση με τη μπάρα spreader bar μπορεί να γίνει στα χέρια ή στα πόδια και δεν είναι μόνο πολύ αποτελεσματική - φαίνεται επίσης πολύ ερωτική! Η στιβαρή μπάρα spreader bar, κατασκευασμένη από ξύλο ευκαλύπτου και καλυμμένη με ιαπωνικό δέρμα αγελάδας, χρησιμοποιείται για να αγκιστρώσετε χειροπέδες στον αστράγαλο ή χειροπέδες στις καραμπίνες. Δεν υπάρχει πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να δέσετε τόσο κομψά!

     

    Για τη συλλογή Noblesse της MEO®, χρησιμοποιείται μόνο ιαπωνικό δέρμα αγελάδας και μαλακό δέρμα αρνί νάπα, το οποίο πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από έμπειρους σαγματοποιούς και κατασκευαστές τσαντών που έχουν πολυετή εμπειρία στη χειροτεχνία. Η περίτεχνη επεξεργασία μας και η φυτική βυρσοδεψία δίνουν στο δέρμα αγελάδας μια όμορφη επιφάνεια και μια ευχάριστη αίσθηση. Η παραγωγή πραγματοποιείται με απόλυτη προσοχή - από το κόψιμο μέχρι τη ραφή για το τέλειο αποτέλεσμα.

     

    Ιδιότητες και πλεονεκτήματα του ιαπωνικού δέρματος αγελάδας:

     

    Το δέρμα της ιαπωνικής αγελάδας προσφέρει πολλές εξαιρετικές ιδιότητες, καθώς είναι - ακριβώς όπως ένα δεύτερο δέρμα - εύκαμπτο, εύκαμπτο, εύκαμπτο, τεντωμένο και ελαστικό. Σχεδόν σε αντίθεση με αυτό, η φυτική βυρσοδεψία το καθιστά επίσης ισχυρό και ταυτόχρονα ανθεκτικό στο σχίσιμο. Όλα γύρω από τις τέλειες ιδιότητες για να φτιάξετε από αυτό υψηλής ποιότητας περιορισμούς και αξεσουάρ BDSM για MEO®.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Μπάρα διαστολής δεσμών καλυμμένη με δέρμα
    • Πολυτελές αξεσουάρ δουλείας από τη συλλογή MEO ® Noblesse
    • Η συλλογή Noblesse περιλαμβάνει χειροπέδες, χειροπέδες στον αστράγαλο, ένα ball gag, ένα spreader bar, ένα hogtie connector και ένα κολάρο με λουρί. Κατασκευασμένο από την καλύτερη ποιότητα, η οποία ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις.
    • Υλικό: Ιαπωνικό δέρμα αγελάδας, μέταλλο, δέρμα αρνί νάπα
    • Χρώμα: μπορντώ κόκκινο, μαύρο
    • Χρώμα των αγκράφων: Χρώμα αγκράφας: ροζ χρυσό
    • Υλικό: ξύλο ευκαλύπτου (υψηλής σκληρότητας, βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον), ιαπωνικό δέρμα αγελάδας, μέταλλο
    • Μήκος: 50 cm, διάμετρος: 2 cm
    • Πυρήνας από ανθεκτικό ξύλο ευκαλύπτου
    • καραμπίνερ ομαλής λειτουργίας
    • γυαλιστερά γυαλισμένα μεταλλικά στοιχεία
    • Χρώμα: μπορντώ κόκκινο και ροζ χρυσό
    • Παρουσιάζεται με τις μανσέτες αστραγάλου από τη συλλογή Noblesse. Οι μανσέτες αστραγάλου δεν περιλαμβάνονται στην παράδοση. Παρακαλούμε παραγγείλετε ξεχωριστά.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Elegante spreizstange

    Super elegant und hochwertig. Abmessungen sind perfekt zum spreizen aber dennoch gut zu transportieren. Rosegoldene hochwertige metalldetails machen die spreizstange perfekt

      Αξιολόγηση 

      Quality BDSM gear

      Great Product, Quality Product, very versatile as well. My Sub loves when I use this on him.

        Αξιολόγηση 

        Absolutes high end

        Absolutes high end und nur zu empfehlen. Klasse verarbeitet

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          BDSM spreader bar καλυμμένο με δέρμα - Συλλογή Noblesse

          BDSM spreader bar καλυμμένο με δέρμα - Συλλογή Noblesse

          Το κομψό bondage spreader bar, που αναπτύχθηκε από επαγγελματίες, είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά σκληρό ξύλο ευκαλύπτου και στη συνέχεια καλύπτεται με ιαπωνικό δέρμα αγελάδας. Τα μεταλλικά άκρα σε ροζ χρυσό χρώμα είναι εξοπλισμένα με έναν καραμπίνερ για τη σύνδεση χειροπέδων χεριών ή ποδιών με τη μπάρα διαστολής. Ένα BDSM spreader bar που χρησιμοποιείται επίσης στα

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          10 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: