Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM Δέσιμο

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινες μανσέτες δικεφάλων / μανσέτες βραχιόνων

Η συσκευή δεσμών της MEO® αποτελείται από δύο μανσέτες δικεφάλων με σταθερά συνδεδεμένα συγκρατητήρια αντιβραχιόνων που αναγκάζουν το Sub σε μια παραδομένη, ακινητοποιημένη θέση.

Περισσότερες πληροφορίες

1884/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η συσκευή bondage της MEO® αποτελείται από δύο χειροπέδες δικεφάλου με σταθερά συνδεδεμένους βραχίονες που αναγκάζουν το Sub σε μια παραδομένη, ακινητοποιημένη θέση.

     

    Ο περιορισμός των δικεφάλων της MEO® σας επιτρέπει να περιορίσετε ριζικά τις κινήσεις του συντρόφου σας. Οι σφιχτά συνδεδεμένες δερμάτινες χειροπέδες στερεώνονται γύρω από τους δικέφαλους, καθώς και στη μέση του αντιβραχίου, και εμποδίζουν το Sub να σηκώσει, να απλώσει ή να μετακινήσει τα χέρια προς τα εμπρός. Ένα κλείσιμο με αγκράφα, παρόμοιο με ζώνη, επιτρέπει την προσαρμογή σε διαφορετικά μεγέθη βραχιόνων.

     

    Αυτό το υψηλής ποιότητας bondage δέσιμο δικεφάλων είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό δέρμα και τα αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Μόλις τοποθετηθεί και διαστασιολογηθεί, ο περιορισμός των δικεφάλων θα περιορίσει σημαντικά οποιαδήποτε κίνηση. Είναι πρακτικά αδύνατο για το Sub να μετακινήσει τα χέρια με τον περιορισμό των δικεφάλων στη θέση του. Είναι επίσης δυνατό να συνδυάσετε αυτή την πολύ περιοριστική μανσέτα δικεφάλων με ένα ζευγάρι χειροπέδες για να περιορίσετε περαιτέρω την κίνηση του σκλάβου σας.

     

    Η μανσέτα δικεφάλων είναι πλήρως ρυθμιζόμενη σε μέγεθος και εξαιρετικά στιβαρή για να προσαρμόζεται σε όλους τους σωματότυπους ή τα μεγέθη και να αντιστέκεται σε όλες τις προσπάθειες του υποτελούς σας να ξεφύγει.

     

    Δεν είναι χωρίς λόγο ότι το δέρμα είναι ένα υλικό που γοητεύει τους λάτρεις του bondage παγκοσμίως. Η μυρωδιά και η αίσθηση του πραγματικού δέρματος είναι απλά ασύγκριτες. Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στην υψηλή ποιότητα και την προσεκτική επεξεργασία, προκειμένου να απολαμβάνετε τα προϊόντα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η MEO® αποδίδει επομένως μεγάλη σημασία στην επιλογή των κατάλληλων τύπων δέρματος και, συνεργαζόμενη με τους καλύτερους σαγματοποιούς της χώρας, εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Η εταιρεία παρέχει τις υπηρεσίες της για την κατασκευή των δερμάτινων ειδών:

     

    • Μανσέτα δικεφάλου αποτελούμενη από μανσέτες άνω και κάτω βραχίονα
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 1 ζεύγος μανσέτες δικεφάλου (για το αριστερό και το δεξί χέρι)
    • Αναπτύχθηκε από επαγγελματίες του BDSM
    • Υλικό: Ανθεκτικό δέρμα, πριτσίνια και αγκράφες από ατσάλι

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Weiterempfehlung

    Ihr erhaltet zwei Bizeps-Fesseln, die ihr jeweils am Oberarm fixieren könnt und daran direkt die Option habt, das jeweilige Handgelenk gleich parallel zu fesseln. So könnt ihr die Beweglichkeit von euch oder eurem Partner radikal einschränken und auch gegebenenfalls in eine stark ausgelieferte Position bringen. Das alleine hat schon einen hinreißenden Anreiz meiner Ansicht nach. Die Position ist zwar anfangs etwas ungewöhnlich und sie dienen auch nicht der Selbstfesselung (das wäre einfach nicht zu bewerkstelligen). Aber mit etwas Hilfe steht ihr schnell gefesselt da und könnt nicht mehr auf eure Arme zurückgreifen.

    Qualität:
    Die Bizeps-Fesseln sind extrem strapazierfähig und anfangs noch sehr steif. Wie üblich muss man das Leder erst mal etwas eintragen, damit es weicher wird. Die nieten und Schnallen bestehen aus echtem Edelstahl und sind somit auch bruchfest (außer ihr legt es darauf an, ich traue euch und mir zu, fast alles kaputt zu bekommen)

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Schnell und einfach zu fixieren.

    Super für meinen Freund ! Schnell und einfach zu fixieren.
    Wer auf so etwas steht liegt mit diesem super Produkt genau richtig.
    Ein Tipp: Kaufen Dir noch die passende Augenbinde dazu!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Δερμάτινες μανσέτες δικεφάλων / μανσέτες βραχιόνων

    Δερμάτινες μανσέτες δικεφάλων / μανσέτες βραχιόνων

    Η συσκευή δεσμών της MEO® αποτελείται από δύο μανσέτες δικεφάλων με σταθερά συνδεδεμένα συγκρατητήρια αντιβραχιόνων που αναγκάζουν το Sub σε μια παραδομένη, ακινητοποιημένη θέση.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: