Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Fuck & Play Αξεσουάρ Vac-U-Lock

Ενημερωτικό δελτίο

Fuck & Play Αξεσουάρ Vac-U-Lock 

Εκτεταμένα και καινοτόμα αξεσουάρ για δονητές, βύσματα και σεξουαλικά παιχνίδια με προσαρμογείς συστήματος για Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System, Fucktools ή HiSmith.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 13 - 16 από 16 στοιχεία
Εμφάνιση 13 - 16 από 16 στοιχεία

Για να ταιριάξετε τους δονητές σας από το Doc Johnson με το σύστημα Vac-U-Lock, τους δονητές και τα πρωκτικά βύσματα από το Hunglock και τα σεξουαλικά παιχνίδια από το Hung System, το Fucktools ή το Hismith, θα βρείτε εδώ μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων αξεσουάρ.


Τι σημαίνει Vac U Lock™;

Είναι εύκολο να εξηγηθεί, επειδή είναι ακριβώς όπως στο σπίτι - το βύσμα εισάγεται στην πρίζα! Όπου το "βύσμα" είναι το βύσμα προσαρμογέα του αξεσουάρ και η "πρίζα" είναι το διαμορφωμένο με προφίλ άνοιγμα στην κάτω πλευρά του δονητή. Το σύστημα Vac-U-Lock™ αντιπροσωπεύει ένα εναλλάξιμο σύστημα στο οποίο διαφορετικοί δονητές μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και γρήγορα με ένα αξεσουάρ Vac-U-Lock™. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται με πολλούς δονητές, σεξουαλικά παιχνίδια και αξεσουάρ, π.χ. και με μηχανές γαμησιού αλλά και με άλλα πρακτικά αξεσουάρ (λουριά, ιμάντες, λαβές για δονητές, βύσματα σύνδεσης, βεντούζες, μοτέρ δόνησης κ.λπ.) Και γιατί Επειδή είναι πολύ πρακτικό και φθηνό να συνδυάζετε διάφορα παιχνίδια και αξεσουάρ και έτσι εξοικονομείτε πολλά χρήματα