Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μάσκες Spandex

Ενημερωτικό δελτίο

Κόκκινη μάσκα φετίχ - μάσκα spandex με άνοιγμα στόματος

Χάρη σε αυτή τη στενή στο δέρμα μάσκα φετίχ BDSM με άνοιγμα στο στόμα, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας όταν πρόκειται για δουλεία. Blowjob η μάσκα, το deep throat, τα φίμωτρα και πολλά άλλα είναι δυνατά.

Περισσότερες πληροφορίες

2470/00

32,90 €


-7,00 €

25,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Χάρη σε αυτή τη στενή στο δέρμα μάσκα BDSM με άνοιγμα στο στόμα, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας όταν πρόκειται για δουλεία. Blowjob η μάσκα, το deep throat, το φίμωτρο και πολλά άλλα είναι δυνατά.

     

    Η χειροποίητη BDSM μάσκα μας από spandex θα σας ενθουσιάσει με την ιδιαίτερα προσεγμένη κατασκευή της και την υψηλή άνεση στη χρήση. Το εξαιρετικά ελαστικό, αναπνεύσιμο υλικό είναι τόσο ευχάριστα ελαφρύ στο δέρμα που μπορείτε να φοράτε τη μάσκα φετίχ από spandex για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ανησυχείτε.

     

    Κριτήρια για την επιλογή μιας μάσκας φετίχ:

     

    Η MEO ® διαθέτει μια ευρεία γκάμα μασκών σε διάφορα σχέδια στο BDSM ηλεκτρονικό κατάστημα www.meo.de. Κατασκευάζουμε μάσκες φετίχ από δέρμα, νεοπρένιο, λάτεξ και σπαντέξ. Προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από μάσκες αερίου. Με τις μάσκες BDSM από σπαντέξ, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα, όπως κόκκινες ή μαύρες μάσκες, μάσκες με ανοίγματα ματιών, μάσκες BDSM με ανοίγματα στόματος, αδιαφανείς μάσκες BDSM και πολλά άλλα.

     

    Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας μάσκας BDSM από spandex σε σύγκριση με μια μάσκα από latex, μια δερμάτινη μάσκα ή μια μάσκα από καουτσούκ ή νεοπρένιο

     

    Χάρη στην αεροδιαπερατή ίνα, δεν υπάρχει κίνδυνος δύσπνοιας ή πανικού ανά πάσα στιγμή, κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι αρχάριοι του BDSM.

     

    Μπορώ να φορέσω τη μάσκα BDSM για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

     

    Το διακριτικά λαμπερό υλικό προσαρμόζεται τέλεια στο περίγραμμα του κεφαλιού, έτσι ώστε η μάσκα BDSM να εφαρμόζει πάντα τέλεια. Καθώς το spandex που χρησιμοποιούμε είναι επίσης εξαιρετικά σταθερό ως προς τις διαστάσεις, η μάσκα BDSM δεν θα τεντωθεί ακόμα και αν φοριέται συχνά.

     

    Μπορώ να συνδυάσω τη μάσκα BDSM με άλλα προϊόντα δουλείας

     

    Μόλις κλείσουν τα μάτια, όλες οι άλλες αισθήσεις αυξάνονται και η αφή και τα ερεθίσματα γίνονται ακόμη πιο έντονα αισθητά. Η ένταση αυξάνεται επίσης από το γεγονός ότι δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε τι ακριβώς σχεδιάζει να σας κάνει ο κυρίαρχος σύντροφός σας. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα BDSM σε συνδυασμό με τα άλλα προϊόντα δουλείας μας, όπως ένα φίμωτρο, ένα γαργαλιστήρι με ελατήριο, χειροπέδες ή χειροπέδες στον αστράγαλο. Μια μάσκα BDSM προσθέτει μια νέα διάσταση στο παιχνίδι μεταξύ κυριαρχίας, υποταγής και απόλαυσης, απενεργοποιώντας τις αισθήσεις, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια συναρπαστική προσθήκη σε άλλα προϊόντα bondage από το κατάστημα bondage μας.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τη μάσκα BDSM

     

    Για να καθαρίσετε τη μάσκα BDSM, απλά βάλτε την στο πλυντήριο ρούχων (πρόγραμμα πλύσης στο χέρι 30 βαθμών).

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Κόκκινη μάσκα BDSM
    • Υλικό: Spandex
    • αναπνεύσιμο
    • πολύ άνετη στη χρήση
    • διαστατικά σταθερή και ελαστική
    • διακριτική γυαλάδα
    • Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°
    • Χρώμα: κόκκινο
    • Bondage Shop Highlight στο MEO

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    At last an effective hood

    For those who might be slightly claustrophobic this hood excellent because the nature of the material permits limited vision but enough not to disorientate the wearer. Hearing is not impaired. Even with your mouth nicely stretched but in insertion breathing is possible through the nose without stress. The hood fits snuggly and is easily washed.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Fetisch Maske aus Spandex

    Toller Stoff, was ich sehr angenehm finde. Sehr gut in der Verarbeitung. Der Mund bleibt offen für alles was der dominante Partner wünscht.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Κόκκινη μάσκα φετίχ - μάσκα spandex με άνοιγμα στόματος

    Κόκκινη μάσκα φετίχ - μάσκα spandex με άνοιγμα στόματος

    Χάρη σε αυτή τη στενή στο δέρμα μάσκα φετίχ BDSM με άνοιγμα στο στόμα, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας όταν πρόκειται για δουλεία. Blowjob η μάσκα, το deep throat, τα φίμωτρα και πολλά άλλα είναι δυνατά.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    16 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: