Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κροτίδες & καλάμια

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM crop σε κόκκινο χρώμα για αρχάριους και επαγγελματίες

Νέο

Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο του Impact Play με το BDSM crop μήκους 70 εκατοστών σε έντονο κόκκινο χρώμα. Αυτό το BDSM crop είναι το τέλειο αξεσουάρ για έμπειρους λάτρεις του BDSM καθώς και για νεοεισερχόμενους που θέλουν να εξερευνήσουν το συναρπαστικό παιχνίδι της κυριαρχίας και της υποταγής.

Περισσότερες πληροφορίες

3503/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο του Impact Play με το BDSM crop μήκους 70 cm σε έντονο κόκκινο χρώμα. Αυτό το BDSM crop είναι το τέλειο αξεσουάρ για έμπειρους λάτρεις του BDSM καθώς και για νεοεισερχόμενους που θέλουν να εξερευνήσουν το συναρπαστικό παιχνίδι της κυριαρχίας και της υποταγής.

    Κάθε λεπτομέρεια του BDSM crop μας έχει μελετηθεί προσεκτικά για να εξασφαλίσει μια έντονη αλλά ασφαλή εμπειρία. Η λαβή του BDSM crop είναι πλεγμένη και όχι μόνο εξασφαλίζει τον βέλτιστο χειρισμό, αλλά και μια κομψή εμφάνιση. Υπάρχει ένας δερμάτινος ιμάντας καρπού στο άκρο του BDSM crop, ο οποίος παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και έλεγχο κατά τη χρήση.

    Σημαντικά σημεία του κόκκινου BDSM crop:

    • Άξονας με ελατήριο: Επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της έντασης της κρούσης.
    • Έντεχνα πλεγμένη λαβή: Εξασφαλίζει τον βέλτιστο χειρισμό και την κομψή εμφάνιση του BDSM crop.
    • Ανθεκτικό υλικό: Το δέρμα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει στιβαρότητα και μακροζωία.
    • Λουράκι χειρός: Παρέχει πρόσθετο έλεγχο κατά τη χρήση του μαστιγίου BDSM.
    • Ευέλικτη χρήση: Ιδανικό για απαλά αγγίγματα και έντονα χτυπήματα, ιδανικό για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.


    Ο άξονας του μαστιγίου BDSM είναι ελαστικός, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε με ακρίβεια την ένταση - από απαλά χάδια έως ισχυρά χτυπήματα. Το υψηλής ποιότητας υλικό και η άριστη κατασκευή εγγυώνται ότι το μαστίγιο BDSM είναι ανθεκτικό και στιβαρό, ιδανικό για παθιασμένες συνεδρίες BDSM.

    Με αυτό το μαστίγιο BDSM, μπορείτε να δώσετε στον σύντροφό σας απαλά αγγίγματα ή έντονα χτυπήματα και να εξερευνήσετε τα όρια της απόλαυσης με έναν νέο τρόπο. Το κόκκινο χρώμα του BDSM crop προσθέτει ένα οπτικό στοιχείο που υπογραμμίζει την ερωτική ένταση μεταξύ κυριαρχίας και υποταγής.

    Το BDSM crop είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για το Impact Play που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν εξοπλισμό BDSM. Είτε είστε έμπειρος Dom είτε περίεργος Sub, αυτό το BDSM crop θα γίνει το κεντρικό κομμάτι της συλλογής σας και θα σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές.

    Ζήστε τώρα τον συναρπαστικό συνδυασμό κομψότητας, ακρίβειας και έντασης με το BDSM crop μας. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε τις βαθύτερες φαντασιώσεις σας - με την κόκκινη BDSM crop μας που δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Impact Play και spanking
    • Impact Play Αξεσουάρ από τη σειρά μας Mauvais Garçon
    • Χρώμα: κόκκινο
    • Υλικό: δέρμα vegan, ξύλο, νάιλον
    • Μήκος: περίπου 70 cm
    • Όταν χρησιμοποιείτε το μαστίγιο BDSM μας, είναι σημαντικό να ενεργείτε πάντα υπεύθυνα και προσεκτικά. Το παιχνίδι BDSM πρέπει πάντα να βασίζεται στην αρχή SSC (Safe, Sane, Consensual), που σημαίνει ότι όλες οι δραστηριότητες πρέπει να είναι ασφαλείς, λογικές και συναινετικές. Η επικοινωνία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι βασικά στοιχεία για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι απολαμβάνουν και αισθάνονται άνετα με την εμπειρία.
    • Το BDSM crop σε χρήση: Είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τα όρια και τα σήματα του συντρόφου σας πριν χρησιμοποιήσετε το BDSM crop. Θα πρέπει πάντα να συμφωνείται μια ασφαλής λέξη ή ένα ασφαλές σήμα, ώστε η σκηνή να μπορεί να τερματιστεί αμέσως αν χρειαστεί. Συνιστούμε να διαβάσετε εκ των προτέρων για τις τεχνικές και τα μέτρα ασφαλείας, ειδικά αν είστε νέοι στον κόσμο του BDSM. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ανεπιθύμητους τραυματισμούς και να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και ικανοποιητική εμπειρία και για τους δύο συντρόφους.
    • Να θυμάστε ότι το BDSM είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σωματικό παιχνίδι- αφορά επίσης την ψυχολογική ευημερία. Φροντίστε να αφήνετε αρκετό χρόνο για μετεγχειρητική φροντίδα και αμοιβαίες ανταλλαγές μετά από έντονες σκηνές, ώστε να διασφαλίσετε τη συναισθηματική και σωματική ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Με αυτή τη στάση, η χρήση της καλλιέργειας BDSM μας θα είναι μια εμπλουτιστική και ευχάριστη εμπειρία για όλους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Lo schiaffetto è sonoro

    E' evidente che questo prodotto non si usa per equitazione. Mi è piaciuta molto la sonorità dello schiaffo che dà il terminale. Al di là di questo, la fattura sembra buona e anche l'aspetto. Si usa bene e si dosa bene l'intensità. Mi sono trovato bene nei due ruoli.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      BDSM crop σε κόκκινο χρώμα για αρχάριους και επαγγελματίες

      BDSM crop σε κόκκινο χρώμα για αρχάριους και επαγγελματίες

      Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο του Impact Play με το BDSM crop μήκους 70 εκατοστών σε έντονο κόκκινο χρώμα. Αυτό το BDSM crop είναι το τέλειο αξεσουάρ για έμπειρους λάτρεις του BDSM καθώς και για νεοεισερχόμενους που θέλουν να εξερευνήσουν το συναρπαστικό παιχνίδι της κυριαρχίας και της υποταγής.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: