Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κροτίδες & καλάμια

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM crop σε ροζ χρώμα για αρχάριους και επαγγελματίες

Νέο

Βυθιστείτε στον κόσμο του Impact Play με αυτό το μαστίγιο BDSM σε απαλό ροζ χρώμα. Αυτό το ροζ χρώμα BDSM crop είναι το ιδανικό αξεσουάρ για έμπειρους λάτρεις του BDSM καθώς και για αρχάριους που θέλουν να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο της κυριαρχικής υποταγής.

Περισσότερες πληροφορίες

3504/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Βυθιστείτε στον κόσμο του Impact Play με αυτό το BDSM crop σε απαλό ροζ χρώμα. Αυτό το ροζ BDSM crop είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τους έμπειρους λάτρεις του BDSM καθώς και για τους αρχάριους που θέλουν να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο της κυριαρχικής υποταγής.

    Κάθε λεπτομέρεια του BDSM crop μας έχει σχεδιαστεί με απόλυτη προσοχή για να προσφέρει μια έντονη αλλά ασφαλή εμπειρία. Η λαβή του BDSM crop είναι επιδέξια πλεγμένη και όχι μόνο εξασφαλίζει τον βέλτιστο χειρισμό κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ξυλοδαρμού, αλλά εντυπωσιάζει και με την κομψή εμφάνισή της. Στο άκρο της ράβδου υπάρχει ένας πρακτικός δερμάτινος βρόχος, ο οποίος παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και έλεγχο κατά τη χρήση.

    Τα κυριότερα σημεία της ροζ ράβδου BDSM:

    • Ευέλικτο: επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της έντασης των χτυπημάτων του BDSM crop.
    • Καλλιτεχνικά πλεγμένη λαβή: Εξασφαλίζει βέλτιστο χειρισμό και κομψή εμφάνιση.
    • Ανθεκτικό υλικό: Το vegan δέρμα εγγυάται ανθεκτικότητα και μακροζωία.
    • Λουράκι χειρός: Παρέχει πρόσθετο έλεγχο κατά τη χρήση του μαστιγίου BDSM.
    • Ευέλικτη χρήση: Ιδανικό για απαλά χτυπήματα και δυνατά χτυπήματα, ιδανικό για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.


    Ο ελαστικός άξονας του BDSM crop σας επιτρέπει να ελέγχετε με ακρίβεια την ένταση - από απαλά αγγίγματα έως ισχυρά χτυπήματα. Το υψηλής ποιότητας υλικό και η προσεγμένη κατασκευή καθιστούν το BDSM crop ανθεκτικό και στιβαρό - ιδανικό για παθιασμένες συνεδρίες BDSM.

    Με αυτό το BDSM crop σε ροζ χρώμα, μπορείτε να δώσετε στον σύντροφό σας απαλά αγγίγματα ή έντονα χτυπήματα και να εξερευνήσετε τα όρια της λαγνείας σας. Το απαλό ροζ χρώμα του BDSM crop προσθέτει ένα αισθητικό στοιχείο που υπογραμμίζει την ερωτική ένταση μεταξύ κυριαρχίας και υποταγής με έναν απαλό και ελκυστικό τρόπο.

    Το BDSM crop είναι ένα πολύ ευέλικτο αξεσουάρ για το Impact Play που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν εξοπλισμό BDSM. Είτε είστε μια έμπειρη dominatrix είτε μια περίεργη Sub, αυτή η BDSM crop θα γίνει το επίκεντρο της συλλογής σας και θα σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές.

    Ζήστε τον συναρπαστικό συνδυασμό εκλέπτυνσης, ακρίβειας και έντασης με την BDSM crop μας σε ροζ χρώμα. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας - με μια BDSM crop που εκπληρώνει πραγματικά όλες τις επιθυμίες σας.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Impact Play και spanking
    • Impact Play Αξεσουάρ από τη σειρά μας Mauvais Garçon
    • Χρώμα: Ροζ
    • Υλικό: vegan δέρμα, ξύλο, νάιλον
    • Μήκος: περίπου 70 cm
    • Όταν χρησιμοποιείτε το μαστίγιο BDSM μας, είναι σημαντικό να ενεργείτε πάντα υπεύθυνα και προσεκτικά. Το παιχνίδι BDSM πρέπει πάντα να βασίζεται στην αρχή SSC (Safe, Sane, Consensual), που σημαίνει ότι όλες οι δραστηριότητες πρέπει να είναι ασφαλείς, λογικές και συναινετικές. Η επικοινωνία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι βασικά στοιχεία για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι απολαμβάνουν και αισθάνονται άνετα με την εμπειρία.
    • Το BDSM crop σε χρήση: Είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τα όρια και τα σήματα του συντρόφου σας πριν χρησιμοποιήσετε το BDSM crop. Θα πρέπει πάντα να συμφωνείται μια ασφαλής λέξη ή ένα ασφαλές σήμα, ώστε η σκηνή να μπορεί να τερματιστεί αμέσως αν χρειαστεί. Συνιστούμε να διαβάσετε εκ των προτέρων για τις τεχνικές και τα μέτρα ασφαλείας, ειδικά αν είστε νέοι στον κόσμο του BDSM. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ανεπιθύμητους τραυματισμούς και να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και ικανοποιητική εμπειρία και για τους δύο συντρόφους.
    • Να θυμάστε ότι το BDSM είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σωματικό παιχνίδι- αφορά επίσης την ψυχολογική ευημερία. Φροντίστε να αφήνετε αρκετό χρόνο για μετεγχειρητική φροντίδα και αμοιβαίες ανταλλαγές μετά από έντονες σκηνές, ώστε να εξασφαλίσετε τη συναισθηματική και σωματική ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Με αυτή τη στάση, η χρήση της καλλιέργειας BDSM μας θα είναι μια εμπλουτιστική και ευχάριστη εμπειρία για όλους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Top

    Meraviglioso per il divertimento di coppia, dimensioni perfette per il divertimento di Dom e slave!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      BDSM crop σε ροζ χρώμα για αρχάριους και επαγγελματίες

      BDSM crop σε ροζ χρώμα για αρχάριους και επαγγελματίες

      Βυθιστείτε στον κόσμο του Impact Play με αυτό το μαστίγιο BDSM σε απαλό ροζ χρώμα. Αυτό το ροζ χρώμα BDSM crop είναι το ιδανικό αξεσουάρ για έμπειρους λάτρεις του BDSM καθώς και για αρχάριους που θέλουν να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο της κυριαρχικής υποταγής.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      20 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: